Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba bende ameliyat olucam ama yaşadığım şehirden başka bir yerde yani ameliyat olan arkadaşlar bu konuda bana yardımcı olun ameliyattan önce muayene nasıl oluyor aslında tam sormak istediğim şey tomografi illaki lazım mı yani lazımsa ben önceden çektirip ameliyat olacağım doktora burdan götüreyim diyorum hangi aşamalardan geçiyosunuz lütfen anlatır mısınız :)
seni çok iyi anlıyorum ben de korkuyorum :18: ve ben de sadece ucunu birazcık kaldırmak istiyordum ama muayende kemike eğrlik ve et büyümesi çıktı ve sadece ucunu kaldırırsak hoş olmaz dedi doktor eğer yaptırırsam biraz da sırtını indirecek ..tabi ben korkumu yenebilirsem
merhaba bende ameliyat olucam ama yaşadığım şehirden başka bir yerde yani ameliyat olan arkadaşlar bu konuda bana yardımcı olun ameliyattan önce muayene nasıl oluyor aslında tam sormak istediğim şey tomografi illaki lazım mı yani lazımsa ben önceden çektirip ameliyat olacağım doktora burdan götüreyim diyorum hangi aşamalardan geçiyosunuz lütfen anlatır mısınız :)
ben kendi izlediğim yolu anlatyım Samsunda yaşıyorum orda oldum ameliyatımı.Önce kendi dr. um ile görüştüm ameliyatın nasıl olacağıyla ilgili daha sonra, benden istenenler; kan tahlili- ciğer filmi (röntgen)- EKG (kalp grafiği)- anestezi dr.(narkozla ilgili , tahlil sonuçlarına bakıyor herhangi kronik hastalığın olup olamdığını yada herhangi bir ilaca alerjin olup olmadığını filan soruyor narkoz vereceği için).Tomografi demişssin benden istenmedi ayrıca hiç duymadım da istendiğini.
Before & After facelift that changed my life forever - YouTube
arkadaslar anladgm kadarylaburun ameliyati sonrasi kadin basini dik tutamiyomus nefes alamiomus ve durum cozulmemis cok korktum ben videoyu izleyip yorum yazarmisniz buraya?
şimdi neden tomografiyi sordum daha önce dr muayene oldum damak düşüklüğü burunda et ve kemik eğriliği var dedi bende acaba tomografiden bi kontrol etmek ister mi die düşündüm biliyorsun tomografide 2 -3 günde sonuç çıkıyor yani tekrar tekrar gidip gelmiyim diye sordum sende böyle rahatsızlıklar varmıydı yoksa sadece estetik amaçlı mı yaptırdın ve bide bu işlemleri ameliyat günü yaptırıyorsun değil mi yoksa 1 gün önceden falan yaptırıp ertesi gün mü ameliyata giriyorsun gerçi sonuçların çıkması öğleden sorayı buluyor ama bu arada çok teşekkür ederim ^_^
Merhaba arkadaşlar perşembe günü ameliyat olucağım, burnum kemerli ve büyük bir burun, kavisli burun istemiyorum beren saatinki gibi istiyorum, doktora bunu nasıl anlatırım burun başlangıç noktasını düz indirip sonra ucu hafif kaldırıp burun üstünü iyice oymalımısın mı demeliyim?
Teşekkürler..
ameliyat sonrası 6. günüm.sağlık sorunum yoktu ama dış görünüşe biraz takmıştım yüzüme göre büyüktü bence biraz da kemerliydi.karar vermiştim ama korkuyodum yine de nasıl olur narkoz,tamponlar nasıl çıkar,ilk gece,şekli... bir sürü soru oluyor insanın aklında.her şey gerçekten ameliyatı olana kadarmış.ameliyattan cıktıktan sonrası zaten belli bir süreç akıp gidiyor yatarak dinlernek geçiriyorum ben imkanı olan varsa böyle geçirsin.özellikle herkesin korkulu bildiği tamponlar inanın ki tamponlar çıkarken hiçbir şey anlamadım bile. korkuları olanlar var okuyorum benden tavsiye korkulacak hiç bir şey yok gerçekten istiyorsanız ne tampon ne ağrı ne sızı tek bir sancım olmadı bir an.umarım aklında soru işaretleri olanlara az da olsa cevap olmuşumdur :)
geçmiş olsun canım.bende bu ayın 12sinde oldum..doktorun kim?