Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

anladm canm bı doktora danısmak gerek sanıırm ama bencede mudahale gerek . korkmasam amlyttan hc böle dsncelerde olmucak tskkurler :KK43::KK43:

seni çok iyi anlıyorum ben de korkuyorum :18: ve ben de sadece ucunu birazcık kaldırmak istiyordum ama muayende kemike eğrlik ve et büyümesi çıktı ve sadece ucunu kaldırırsak hoş olmaz dedi doktor eğer yaptırırsam biraz da sırtını indirecek ..tabi ben korkumu yenebilirsem :KK17:

merhaba bende ameliyat olucam ama yaşadığım şehirden başka bir yerde yani ameliyat olan arkadaşlar bu konuda bana yardımcı olun ameliyattan önce muayene nasıl oluyor aslında tam sormak istediğim şey tomografi illaki lazım mı yani lazımsa ben önceden çektirip ameliyat olacağım doktora burdan götüreyim diyorum hangi aşamalardan geçiyosunuz lütfen anlatır mısınız :)

merhaba bende ameliyat olucam ama yaşadığım şehirden başka bir yerde yani ameliyat olan arkadaşlar bu konuda bana yardımcı olun ameliyattan önce muayene nasıl oluyor aslında tam sormak istediğim şey tomografi illaki lazım mı yani lazımsa ben önceden çektirip ameliyat olacağım doktora burdan götüreyim diyorum hangi aşamalardan geçiyosunuz lütfen anlatır mısınız :)

Aynen Bende Düşünüyorum Canım Yardımcı Olun arkadaşlar Bize :KK43:

Buda Benim

[ $149657_1327387163677_7675110_n.jpg

$155459_1329188688714_1800892223_620249_5709822_n.jpg

$SP_A0623.jpg

Son düzenleme:
seni çok iyi anlıyorum ben de korkuyorum :18: ve ben de sadece ucunu birazcık kaldırmak istiyordum ama muayende kemike eğrlik ve et büyümesi çıktı ve sadece ucunu kaldırırsak hoş olmaz dedi doktor eğer yaptırırsam biraz da sırtını indirecek ..tabi ben korkumu yenebilirsem :KK17:

ameliyatını hangi doktora yaptırmak istiyorsun?

ben kendi izlediğim yolu anlatyım Samsunda yaşıyorum orda oldum ameliyatımı.Önce kendi dr. um ile görüştüm ameliyatın nasıl olacağıyla ilgili daha sonra, benden istenenler; kan tahlili- ciğer filmi (röntgen)- EKG (kalp grafiği)- anestezi dr.(narkozla ilgili , tahlil sonuçlarına bakıyor herhangi kronik hastalığın olup olamdığını yada herhangi bir ilaca alerjin olup olmadığını filan soruyor narkoz vereceği için).Tomografi demişssin benden istenmedi ayrıca hiç duymadım da istendiğini.

Son düzenleme:
ben kendi izlediğim yolu anlatyım Samsunda yaşıyorum orda oldum ameliyatımı.Önce kendi dr. um ile görüştüm ameliyatın nasıl olacağıyla ilgili daha sonra, benden istenenler; kan tahlili- ciğer filmi (röntgen)- EKG (kalp grafiği)- anestezi dr.(narkozla ilgili , tahlil sonuçlarına bakıyor herhangi kronik hastalığın olup olamdığını yada herhangi bir ilaca alerjin olup olmadığını filan soruyor narkoz vereceği için).Tomografi demişssin benden istenmedi ayrıca hiç duymadım da istendiğini.

şimdi neden tomografiyi sordum daha önce dr muayene oldum damak düşüklüğü burunda et ve kemik eğriliği var dedi bende acaba tomografiden bi kontrol etmek ister mi die düşündüm biliyorsun tomografide 2 -3 günde sonuç çıkıyor yani tekrar tekrar gidip gelmiyim diye sordum sende böyle rahatsızlıklar varmıydı yoksa sadece estetik amaçlı mı yaptırdın ve bide bu işlemleri ameliyat günü yaptırıyorsun değil mi yoksa 1 gün önceden falan yaptırıp ertesi gün mü ameliyata giriyorsun gerçi sonuçların çıkması öğleden sorayı buluyor ama bu arada çok teşekkür ederim ^_^

Doktor çok önemli..Bu tür ameliyatlarda titizlikle üzerinde durulması gereken konu doktor...Karar vermek gerçekten zor

evet ama ne yazik ki karsima cikti dayanamadm izledm. once yuz germe ardindan 2 ay sonra falan burun olmus sonra bu duruma gelmis anladgm kadaryla. birden fazla video var kadincagiza ait senerlce ugrasms en soninda kenarlarindan mandalla tutturarak nefes almayi basarms, cok cnm skldi nedir bu ya.. anlayan varsa yardimci olsn lutfen

şimdi neden tomografiyi sordum daha önce dr muayene oldum damak düşüklüğü burunda et ve kemik eğriliği var dedi bende acaba tomografiden bi kontrol etmek ister mi die düşündüm biliyorsun tomografide 2 -3 günde sonuç çıkıyor yani tekrar tekrar gidip gelmiyim diye sordum sende böyle rahatsızlıklar varmıydı yoksa sadece estetik amaçlı mı yaptırdın ve bide bu işlemleri ameliyat günü yaptırıyorsun değil mi yoksa 1 gün önceden falan yaptırıp ertesi gün mü ameliyata giriyorsun gerçi sonuçların çıkması öğleden sorayı buluyor ama bu arada çok teşekkür ederim ^_^

benim herhangi bir rahatsızlığım yoktu estetik amaçlıydı kemiğimi törpüledi ,burun kanatlarımdaki etleri inceltti biraz da yüzüme göre büyüktü burnum küçülttü ama dün alçım alındı kemik düzlenmiş tabi ama burnum küçülmemiş gibi geliyor o da daha şiş olmasından sanırım zamanla şeklini alır inşallah.ama yine de tomografi istemez gibi geliyor.işlemleri 1 gün önce yaptırdık öğleden sonraya ancak bitti ertesi gün de sabah 9 gibi ameliyat oldum.işlemleri aynı gün yaptıranda oluyor ama.rica ederim böyle zamanlarda bir çok soru oluyor insanın aklında :)

Merhaba arkadaşlar perşembe günü ameliyat olucağım, burnum kemerli ve büyük bir burun, kavisli burun istemiyorum beren saatinki gibi istiyorum, doktora bunu nasıl anlatırım burun başlangıç noktasını düz indirip sonra ucu hafif kaldırıp burun üstünü iyice oymalımısın mı demeliyim?

Teşekkürler..

selam arkadaşım ameliyatın başarılı geçtimi?bende çok istiyorum burnumdan estetik.

Arkidişler benim sayılı günüm kaldı, haftaya oluorum inşallah, şimdi beni rahatlatın , ne yapmalıyım, ne yapmamalıyım, narkoz dan sonra çok saçmalarmıyım:))), bide miğdem bulanmaya çok müsaittir zaten, ameliyat sonrası çok bulanır mı?? ne bilim ya çevremde amletiyat olan hiç yokki!! umarım netice güsel olur, desteklerinize ihtiyacım var

estetik burunlarda burun kanatlarının kendini hafiften belli etmesinden hoşlanmıyorum. burun kanatları mandalla sıkılmış gibi durmasa da, yine de biraz koyu renk oluyor yada burun ucuna doğru hafif bir çizgi oluşuyor. Koyduğum $burunn.JPG fotolardaki burun kanatları üzerinde hafif bir basıklık dikkatinizi çekmiyor mu?
Özellikle bazı açılardan çok gözüme batıyor böyle burunlar. Burun kanatlarını tamamen düz yapabilmenin bir yolu yok mu acaba?

ameliyat sonrası 6. günüm.sağlık sorunum yoktu ama dış görünüşe biraz takmıştım yüzüme göre büyüktü bence biraz da kemerliydi.karar vermiştim ama korkuyodum yine de nasıl olur narkoz,tamponlar nasıl çıkar,ilk gece,şekli... bir sürü soru oluyor insanın aklında.her şey gerçekten ameliyatı olana kadarmış.ameliyattan cıktıktan sonrası zaten belli bir süreç akıp gidiyor yatarak dinlernek geçiriyorum ben imkanı olan varsa böyle geçirsin.özellikle herkesin korkulu bildiği tamponlar inanın ki tamponlar çıkarken hiçbir şey anlamadım bile. korkuları olanlar var okuyorum benden tavsiye korkulacak hiç bir şey yok gerçekten istiyorsanız ne tampon ne ağrı ne sızı tek bir sancım olmadı bir an.umarım aklında soru işaretleri olanlara az da olsa cevap olmuşumdur :)

geçmiş olsun canım.bende bu ayın 12sinde oldum..doktorun kim?

benim burnumun genişliğinden şikayetçiyim burun kanatlarım ve burun delıklerim büyük ve gülünce ortaya çıkıyor çok rahatsız oluyor. Ama burnumun sekli güzel kalkık şükür kemerde yok ama biraz daha küçük olsun isterdim. Sizce napmalıyım:18::KK43:

X