İyi de burnun çok güzel,hatta ben ameliyat oldun da sonrası resmini paylaştın sandım. bana kalırsa hiç dokundurma burnuna. tabi sen bin insan da beğense dinlemezsin kafana koyduysan
Arkadaşlar bugun doktorla görüştüm burnumda sadece hafif bi kemer var törpülenecek diye biliyrdum ama kemikler kırılacak yeniden yapılcak dedi doktor baya ağır bi ameliyattır 3 saat sürer falan ddedi ve en önemlisi silikonlu kullanmıyormuş tamponu bez olarak kullanıyormuş sizce ne kadar doğru??? Yardım eder misiniz.
Benim duyduğum ve araştırdığım kadarı ile silikonla tampon yaptığında tamponları çıkarırken canının daha az yandığı, bezde canın yanabilir.
Aynen katılıyorum, bende ilk bakışta ameliyat sonrası burunu paylaştın sandım, gayet güzel bence, hiç operasyona gerek yok
Arkadaşlar bugun ameliyatımın 6.günü bitti. Kırık kemiği düzeltirdim ve et aldırdım.Tampon ve alçım 10. gün çıkıcak. Az once serumla burnumu temizledim ve ardından uctaki kan pıhtısını peceteyle aldırırken sağ burnumun içinden up uzun kan pıhtısı geldi-çektim- yumuşak bi garip. Tampon içerde ve benim sağ burun komple açıldı nefes almaya başladım. Sizce olumsuz bi durum var mıdır? Korkuyorum :S
Arkadaşlar bugun ameliyatımın 6.günü bitti. Kırık kemiği düzeltirdim ve et aldırdım.Tampon ve alçım 10. gün çıkıcak. Az once serumla burnumu temizledim ve ardından uctaki kan pıhtısını peceteyle aldırırken sağ burnumun içinden up uzun kan pıhtısı geldi-çektim- yumuşak bi garip. Tampon içerde ve benim sağ burun komple açıldı nefes almaya başladım. Sizce olumsuz bi durum var mıdır? Korkuyorum :S
Kızlar ben de resim ekledim,fikirlerinizi paylaşırsanız çoook sevinirimmAnkarada burnunu yaptıranlardan benim gibi olan varmıydı acaba ? Sadece ucu olduğu için daha hafif bir operasyon olur diye düşünüyorum ama yanılıyor muyum. Korkuyorum da birazcık .Benim şikayetim burun ucundaki düşüklük ve birazcıkda büyüklüğü ama ilk başta düşüklük
Eki Görüntüle 503109 Eki Görüntüle 503110
neyse arkidişler, benim hafta cumartesi randevum var, bu gideceğim 3. doktor, umarım bu kez içiçe siner yahu, çok uzadı artık bir an evvel olsun bitsin istiorum bu iş