Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
burun sırtı estetik sonrasında düz yatay bir plaka gibi 2 paralel şerit halinde inmek zorunda mı? Yoksa bu bazı doktorların seçimi mi? anlatamamış olabilirim derdimi ama mesela benm burnum şu an doğal ve o hat yok, burun sırtının kenarları yumuşak hatlarlarla yana doğru iniyor. Her estetik olanın burnunda bu dediğim durum oluyor mu? bUNU yapmayan bir doktora ihtiyacm var
Arkadaşlaaarrr, bugün bir doktorla daha görüşmeye gittim ve bu gittğim 3. doktor, kararımı verdim ameliyat olucam inş. Beni çok rahatlattı, gerçektende dalında çok iyi, bana güven verdi, güvenle ameliyat olabileceğim, ameliyat gününü sabırsızlıkla bekliyorum, gelişmelerden haber veririm size...
hangı doktor bu canım?? ben muhammet dilbere olmak istiorm amelytımı ama daha bi türlü gidemedim görüşmeye tereddütlerim varrr korkularım varr.. m.dilber dalında cok iiyi bi doktor cok dogal burunlar yapıorrr ama benim burnumun onden sıkıntısı yok yok yan proflden kötü önde kötü olr die korkuorm
Arkadaşlaaarrr, bugün bir doktorla daha görüşmeye gittim ve bu gittğim 3. doktor, kararımı verdim ameliyat olucam inş. Beni çok rahatlattı, gerçektende dalında çok iyi, bana güven verdi, güvenle ameliyat olabileceğim, ameliyat gününü sabırsızlıkla bekliyorum, gelişmelerden haber veririm size...
kızlar ben Emre İlhan ın ameliyat yaptığı hastanede ameliyathane hemşiresiyim ve yaklaşık 500 adet yaptığı burun görmüşümdür ve maşşallah bir tane bile kötü burun yaptığını görmedim herşeyden önce çok titiz ben bir kere bile içine sinmeyen bir burnu bıraktığını görmedim herzaman en güzeli için uğraşır bir çok cerrahla çalıştım ama kesinlikle tek yani önerdiğim tek insan
neredeyse 10 kez gittim kontrole ilginç ben bi tane bile kötü burunlu birine rastlamadım aksine hepsi muhteşemdi. Kimmiş o arkadaşın öyle fotoğrafını görmek lazım:)) ayrıca Emre İlhan düşmanlığı nerden geliyo anlamadım sürekli karalamaya çalışıyosun sanırım muammed beye ameliyat olacaksın o yüzden Emre bey'in başarılı burunlarını görmek ya da duymak seni rahatsız ediyo başka bi neden bulamıyorum yazdıkların çok gariphaha hemsiresi olarak bir tane bile yaptıgı kötü burun görmemen cok dogal :))) biz yaptıgı kötü burunları cok gördükk.. daha 5 ay once arkadasım emre ilhana oldu amelytını kızın burnu 500 metreden estetigim diye bagırıo.. güya dogal yapıcaktı mahvetti kızın burnunu...........
haha hemsiresi olarak bir tane bile yaptıgı kötü burun görmemen cok dogal :))) biz yaptıgı kötü burunları cok gördükk.. daha 5 ay once arkadasım emre ilhana oldu amelytını kızın burnu 500 metreden estetigim diye bagırıo.. güya dogal yapıcaktı mahvetti kızın burnunu...........