- 22 Temmuz 2012
- 222
- 17
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ameliyatını kime olmuştun?
selam bnde amelyat olcam da agrı cok oluyor mu ?? iki ay sonra olucam bide eylülde okul baslicak offf ne kadar surede toparlanirm ??
iyiydi çok şükür. Herhangi bi aksilik olmadı şu deniz suyunu Nasıl kullanacağımı çözebilsem bi de tam olacak :) şu an bişey yiyip içemiyorum da.. :/ sabırla bekliyorum bakalım
canım benim doktorum şişli fulya da barış çakır..6500 lira ücreti[/QU
evet barış çakırın adını çok duydum bi kaç programa katılmış hepsini okudum dinledim ama benim aklımda olan doktor isimleri naci çelik , baki çok neşeli, halil ibrahim özkuş bu doktorlarla görüşüp son kararımı vermek istiyorum.
ELAAA, merakla cevabını bekliyorum canımm...lütfeen cvp(
:) kullanılmıyormuş yani hiç bi fikrim yoktu ondan sormuştum o telaşla mantıklı da düşünemiyo ki insan :))
canım benim doktorum şişli fulya da barış çakır..6500 lira ücreti[/QU
evet barış çakırın adını çok duydum bi kaç programa katılmış hepsini okudum dinledim ama benim aklımda olan doktor isimleri naci çelik , baki çok neşeli, halil ibrahim özkuş bu doktorlarla görüşüp son kararımı vermek istiyorum.
selam bnde amelyat olcam da agrı cok oluyor mu ?? iki ay sonra olucam bide eylülde okul baslicak offf ne kadar surede toparlanirm ??
Ameliyattan sonra kan kusma falan oldu mu ya da tamponlar çıkarken acı? bende olucam ağustosta.
Merhaba arkadaşlar,Buraya yeni üye oldum izmirde en iyi burun estetiği yapan hekimler ve fiyatları hakkında aşağı yukarı yada yaptıran arkadaşlar yardımcı olabilirlermi teşekkür ederim
Narkozdan çıkmak biraz meşakkatli iş, o bulandırıyor mideyi :) 6saat falan bişey içmek yasaktı saat dolunca su içtim biraz baktım midem bulanacak gibi içmedim başka bişey..kan kusma olayı çok nadir değil mi zaten :/ allah korusun olumsuz şeyleri at kafandan pozitif düşün :).. Tamponlar yarın alınacak. Bi kurtulayım hele acısa da geçer diye düşünüyorum tampon en zor aşama
gırl-35 nerede kime amlyt olacan
Merhaba,
Kısa bir araştırma yaptım İzmir'de çoğunlukla Dr.Ufuk Bilbay'ın ismi geçiyor.
Arkadaşlar Ankarada 3-D vectra diye bir yöntemle ameliyat sonucunu önceden 3 boyutlu olarak görmek mümkünmüş.
Ufuk bey'in ameliyat ettiği hastalar bilgi verebilirmi?Kendisi böyle bir uygulama yapıyormu?
Bir yazısında ameliyattan sonra 2 bün boyunca burundan nefes almanın mümkün olmadığını yazmış.
Çok ilkel gelebilir ama az önce denemek için elimle burun deliklerini kapatıp ağzımdan nefes almaya çalıştım gerçekten çok zor
Yani 5 dk bile dayanamadım,acıya,ağrıya bir şekilde dayanılabilir ama nefes almakta zorluk çekmek çok sıkıntılı olmuyormu:18:
canım ya cevap beklediklerimiz niye cvp vermiyor uff
ben onbeş gün önce ameliyat oldum üç gün burnumda tapon vardı ve ömrümde hiç okdr sıkıntı yaşadığımı hatırlamıyorum yutkunmam bile problem oluyordu. üç günün sonunda tampon çıkmasına rağmen yine burnum yıkalıydı fakat o bünyeyle alakalı bir durum. onbeşinci gündeyim hala şişlikler yüzünden nefes almamda sıkıntı var.burnu önceden pc ekranı üzerinde göstermeye gelince; genelde tecrübeli doktorlar buna başvurmazlar çünkü ekrandakiyle ameliyattakinin hiçbirşekilde aynı olmayacağını düşünürler ve bilirler. ben ankarada prof dr selçuk ışık a ameliyat oldum o da bu yöntemin yalnızca piyasayı canlandırmak için yapıldığını söylemişti. ameliyat öncesind doktorunuzun operasyon sayısına ve daha önceki ameliyat sonuçlarına muhakkak bakın. ben şimdiden çok memnunum. darısı yaptırmak isteyenlere :))