Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

evet canım içerde kemik eğriliği ve et var bu yüzden nefes problemi yaşıyorum..Ameliyata karar vermemde sağlık problemlerim neden oldu ama şekil olarakta memnun degilim kemersiz ama geniş bi burnum var profilden falan düzgün degil.. sende ne gibi şikayetler var canım

bende de kemik eğriliği var fakat cok fazla değil,burun etlerimde büyüme oluyor sürekli.ve burun deliklerim yapısal olarak dar olduğu için rahat nefes alamıyorum.normal insanlara göre burun çatılarım darmış.böyle

hımm bu nefes işi çok sıkıntı canım ya tıkanıklık yapıyor..şekil olarak memnun musun burnundan peki

bende ameliyat olucam ama çok korkuyorum doktor konusunda çok aşırı kararsızım bir sürü isim var napcam bilemiyorum :26:

şuan albumlerde var ama cok dogal oldu keşke biraz daha kalkık olsaydı diyorum.. şuan ki sıkıntım kemer kısmındaki ödem gecmıyor 25gün oldu... bır de cok hapşırmaya başladım bir zararı olur mu?

Ya kemer kısmında benim de kırışıklık kaldı. Kemer alınmış hafif kavis verilmiş ama deri toplanmamış içeriden. Dışarıdan kırışık. İki dikey çizgi şeklinde. Deri fazlalığı var kemer alınan kısmın üstünde. Çok moralim bozuk.

şuan albumlerde var ama cok dogal oldu keşke biraz daha kalkık olsaydı diyorum.. şuan ki sıkıntım kemer kısmındaki ödem gecmıyor 25gün oldu... bır de cok hapşırmaya başladım bir zararı olur mu?

Hapşırmaktan korkma ama ağzını açarak ve ağızdan hapşırmaya çalış. Burnundan hapşırma .

Allah yardımcın olsun. Sıcaklarda çok zorlanacaksın. Ama serin bir ortam ayarlarsın kendine evde. Ve de dışarıya fazla çıkmazsın. Benim de bir buçuk ay oldu ameliyat . Benim de burnum hiç hoşuma gitmiyor. Sağ tarafta da tıkanıklık var. İkinci ameliyat olma ihtimalini düşünmek beni çok korkutuyor. Bilmiyorum ne yapıcam. Bir de köprü alının yerin üzerinde deri buruşuk duruyor. deri fazlalığı var. Çok moralim bozuk.

Dikişleriniz 10 günden sonra 20 güne kadar düşer. Kulak çöpüyle temizlerken hep iplik gelmişti çöpe yapışarak.

Ben de bir buçuk ay önce ameliyat oldum. Fakat hiç kusma yaşamadım. Mide bulantım dahi olmadı. Ama bu kişiye göre değişebilir.

Çok geçmiş olsun. Ben yaşamadım böyle şeyler.

Çok güzel olmuş burnun ve çok yakışmış sana. Senin adına mutlu oldum. Keşke benim de böyle olsaydı. Bende de çok büyük kemer vardı. Kemerin alınıp kavis verilmiş. Ve kemerin alındığı yerdeki deri fazlalığı var ve iki dikey çizgi şeklinde . Çok moralim bozuk. Senin gibi düz burun yapsaydı bana doktorum deri fazlalığı olmazdı.

canım moralini bozma belki zamanla düzelir.Canını sıkma doktorunla konuş,sıkıntını anlat.

adaletsun geçmiş olsun...düzelir moralini bozma.şikayetlerini söyle doktoruna...doktorun kimdi?allahım şu mübarek günlerde öncelikle ağlık nasip etsin herkeze.

geçmiş olsun ödem cok mu belli oluyor..doğal deyince doktorunuza düz bi burun mu istemiştiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…