Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Allah yardımcın olsun. Sıcaklarda çok zorlanacaksın. Ama serin bir ortam ayarlarsın kendine evde. Ve de dışarıya fazla çıkmazsın. Benim de bir buçuk ay oldu ameliyat . Benim de burnum hiç hoşuma gitmiyor. Sağ tarafta da tıkanıklık var. İkinci ameliyat olma ihtimalini düşünmek beni çok korkutuyor. Bilmiyorum ne yapıcam. Bir de köprü alının yerin üzerinde deri buruşuk duruyor. deri fazlalığı var. Çok moralim bozuk.

adaletsun daha çok yeni burnun yani şekli mi hoşuna gitmiyor yoksa o kırışık dediğin yer mi canını sıkıyor.. oda geçicektir bozma moralini

merhaba arkadaşlar benim ameliyatımın bugün tam onbeşinci günü. alçım alındı fakat kendimi iyi hissetmedim görünce. gözlerim birbirinden ayrık duruyor burnumun ucu şiş. biri içimi rahatlatsın bişiler desin lütfen :/ :)

merhaba arkadaşlar benim ameliyatımın bugün tam onbeşinci günü. alçım alındı fakat kendimi iyi hissetmedim görünce. gözlerim birbirinden ayrık duruyor burnumun ucu şiş. biri içimi rahatlatsın bişiler desin lütfen :/ :)

canım daha cok erken bunları solemen için..benımde ılk baslarda cok şişti ama zamanla ınıyo ve burun ucundan mudahale edıldıgı ıcın en gec oturan yerde burunucudur.
sabırlı ol canım 6 ayda tam seklını alacak ve begenecegın kıvama gelecek. üzme kendını

canım benim doktorum şişli fulya da barış çakır..6500 lira ücreti[/QU
evet barış çakırın adını çok duydum bi kaç programa katılmış hepsini okudum dinledim ama benim aklımda olan doktor isimleri naci çelik , baki çok neşeli, halil ibrahim özkuş bu doktorlarla görüşüp son kararımı vermek istiyorum.

Merhaba arkadaşlar, siteye yeni üye oldum, rinoplasti olan arkadaşların fotoğraflarını görmek istiyorum ancak yeni üye olduğumdan göremiyorum.
En azından izmit Konak Hastanesi Opr. Dr. Hasan Mete AKSOY & Levent Aydar'a burun estetiği olan arkadaşlar varsa deneyimlerinden bahsedebilirler mi? Teşekkürler...

canım daha cok erken bunları solemen için..benımde ılk baslarda cok şişti ama zamanla ınıyo ve burun ucundan mudahale edıldıgı ıcın en gec oturan yerde burunucudur.
sabırlı ol canım 6 ayda tam seklını alacak ve begenecegın kıvama gelecek. üzme kendını

umarım :) şimdi doktordan geliyorum burun daha bu değil yerine oturması için zaman ver fln dedi ama bu süreç kesinlikle sıkıntılı :)

Merhaba arkadaşlar, siteye yeni üye oldum, rinoplasti olan arkadaşların fotoğraflarını görmek istiyorum ancak yeni üye olduğumdan göremiyorum.
En azından izmit Konak Hastanesi Opr. Dr. Hasan Mete AKSOY & Levent Aydar'a burun estetiği olan arkadaşlar varsa deneyimlerinden bahsedebilirler mi? Teşekkürler...

merhaba bende konak hastanesiyle görüştüm aklımda olan yerlerden biri, burda ameliyat olan bi kaç kişi memnun ama resimlerini görmedim.Bide doktor yaptığı hastaların fotolarını gösteriyor baktın mı onlara??

ameliyat oldum 2.günüm bugün. Okyanus suyunu kullanmaya başlıyor muyuz hemen? Bi de benim burun deliğim tıka basa dolu Nasıl tamponsa o :KK70: hangi araya sıkacam okyanus suyunu bilemedim :KK43:

Murat topalana burnunu yaptiran arkadaslarin resimlerini gormek istiyorum. Lutfen bana ulasir misiniz selcuk inanli ve murat topalan arasinda kararsizim

canım benim doktorum şişli fulya da barış çakır..6500 lira ücreti[/QU
evet barış çakırın adını çok duydum bi kaç programa katılmış hepsini okudum dinledim ama benim aklımda olan doktor isimleri naci çelik , baki çok neşeli, halil ibrahim özkuş bu doktorlarla görüşüp son kararımı vermek istiyorum.
ELA merhaba güzelim,halil ibrahim özkuş la bende görüştüm büyük ihtimalle de ona karar vericem.h.ibrahim beyin yaptığı burunları gördünmü?benim arkadaşıma yaptı.yıllardır hiç sorun yok.sen nerden duyun adını?
sevgiler.

ameliyat oldum 2.günüm bugün. Okyanus suyunu kullanmaya başlıyor muyuz hemen? Bi de benim burun deliğim tıka basa dolu Nasıl tamponsa o :KK70: hangi araya sıkacam okyanus suyunu bilemedim :KK43:

İkinci günden burnunda tampon varken nasıl okyanus suyu kullanacaksın anlamadım? Benim üçüncü gun tamponlar cikti ve okyanus suyu kullanmaya başladım

İkinci günden burnunda tampon varken nasıl okyanus suyu kullanacaksın anlamadım? Benim üçüncü gun tamponlar cikti ve okyanus suyu kullanmaya başladım

:) kullanılmıyormuş yani hiç bi fikrim yoktu ondan sormuştum :KK70: o telaşla mantıklı da düşünemiyo ki insan :))

X