Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

evet canım içerde kemik eğriliği ve et var bu yüzden nefes problemi yaşıyorum..Ameliyata karar vermemde sağlık problemlerim neden oldu ama şekil olarakta memnun degilim kemersiz ama geniş bi burnum var profilden falan düzgün degil.. sende ne gibi şikayetler var canım

evet canım içerde kemik eğriliği ve et var bu yüzden nefes problemi yaşıyorum..Ameliyata karar vermemde sağlık problemlerim neden oldu ama şekil olarakta memnun degilim kemersiz ama geniş bi burnum var profilden falan düzgün degil.. sende ne gibi şikayetler var canım

bende de kemik eğriliği var fakat cok fazla değil,burun etlerimde büyüme oluyor sürekli.ve burun deliklerim yapısal olarak dar olduğu için rahat nefes alamıyorum.normal insanlara göre burun çatılarım darmış.böyle:KK66:

bende de kemik eğriliği var fakat cok fazla değil,burun etlerimde büyüme oluyor sürekli.ve burun deliklerim yapısal olarak dar olduğu için rahat nefes alamıyorum.normal insanlara göre burun çatılarım darmış.böyle:KK66:

hımm bu nefes işi çok sıkıntı canım ya tıkanıklık yapıyor..şekil olarak memnun musun burnundan peki

bende ameliyat olucam ama çok korkuyorum doktor konusunda çok aşırı kararsızım bir sürü isim var napcam bilemiyorum :26:

şuan albumlerde var ama cok dogal oldu keşke biraz daha kalkık olsaydı diyorum.. şuan ki sıkıntım kemer kısmındaki ödem gecmıyor 25gün oldu... bır de cok hapşırmaya başladım bir zararı olur mu?

Ya kemer kısmında benim de kırışıklık kaldı. Kemer alınmış hafif kavis verilmiş ama deri toplanmamış içeriden. Dışarıdan kırışık. İki dikey çizgi şeklinde. Deri fazlalığı var kemer alınan kısmın üstünde. Çok moralim bozuk.

şuan albumlerde var ama cok dogal oldu keşke biraz daha kalkık olsaydı diyorum.. şuan ki sıkıntım kemer kısmındaki ödem gecmıyor 25gün oldu... bır de cok hapşırmaya başladım bir zararı olur mu?

Hapşırmaktan korkma ama ağzını açarak ve ağızdan hapşırmaya çalış. Burnundan hapşırma .

Revizyon geliyorum demeez, 6 ay sonra tekrar ameliyat olacağız bakalım, doktoruma güveniyorum, değiştirmedim hadi hayırlısı perşembe gününe kadar gergin anlar:) Benim merak ettiğim ben ocak sonunda olmuştum havalar da serin olduğu için sıkıntı olmamıştı tampon vs hoş ertesi güne çıkarmıştı doktorum, yine aynı doktoruma olacağım aksilikler olsa da başarılı ve güveniyorum, ama bu sıcak havalarda nasıl olur bilemiyorum açıkcası korkuyorum fena halde:KK17:

Allah yardımcın olsun. Sıcaklarda çok zorlanacaksın. Ama serin bir ortam ayarlarsın kendine evde. Ve de dışarıya fazla çıkmazsın. Benim de bir buçuk ay oldu ameliyat . Benim de burnum hiç hoşuma gitmiyor. Sağ tarafta da tıkanıklık var. İkinci ameliyat olma ihtimalini düşünmek beni çok korkutuyor. Bilmiyorum ne yapıcam. Bir de köprü alının yerin üzerinde deri buruşuk duruyor. deri fazlalığı var. Çok moralim bozuk.

3 hafta önce ameliyat oldum öyle çok sis olmadı su an cok cok az birşey farkedilmeyecek kadar var iki hafta önce alçı cıktı ilk cıktıgında burun seklimi cok sevmistim sonradan değişti biraz büyük geliyo gözüme acaba hala sis midir yoksa sekil böyle mi olacak acaba bir de kemik eğeriliği vardı işte nefes problemi yasıyordum hala geçmedi o ne zaman geçer bi de dikişlerim hala düşmedi eriyen dikişmis onlar ne zaman tamamen düşer bilen var mı

Dikişleriniz 10 günden sonra 20 güne kadar düşer. Kulak çöpüyle temizlerken hep iplik gelmişti çöpe yapışarak.

Merhaba. Ben de önümüzdeki aylarda ameliyat olmayı düşünüyorum izmideyim ve devlet hastahanesinde olacağım.Ama doktorumun yaptığı burunları gördüm gerçekten süper... ve benim sadece törpülenecek az bireşy kemer var. Ama tek korkum ameliyattan sonra kusmak.Daha önce 2 defa ameliyat oldum kol ve bacaktan kusmadım ama burun ameliyatında olabiliyormuş diye duydum..Lütfen bana yardım edebilir misiniz olan arkadaşlar kusma yaşadılar mı yazabilirler mi sadece korkum bu.. fobi denebilir yani :KK43:

Ben de bir buçuk ay önce ameliyat oldum. Fakat hiç kusma yaşamadım. Mide bulantım dahi olmadı. Ama bu kişiye göre değişebilir.

doktorum ameliyat sırasında bu NSAID yerine daha zayıf bir ağrı kesici verdirmiş.ameliyattan cıktığmda burnumun agrısından ağlamaya başladm.beni müşahade odasına aldılar 2 defa en az 2 lt kanla karışık sıvı kustum.gözümün çevresi hemen morardı,ilk günüm çok kötü gecti.

Çok geçmiş olsun. Ben yaşamadım böyle şeyler.

evet tarifle olmaz benim doktorum yüz hattıma göre bir burun yaptı.Yüz hattıma göre belli bir kavis vermenin doğru olmadığını söylemişti.Çok memnunum ve çok mutluyum.Çünkü benim burnum çok zor br burundu.Üstelik çokta uygun fyat veriyor.Hem içerde bulunan büyüğen kemiği ve eti aldı hem de estetik olarak çok büyük kemer ve çok sarkan burun ucumu düzeltti.Albümüm var.

Çok güzel olmuş burnun ve çok yakışmış sana. Senin adına mutlu oldum. Keşke benim de böyle olsaydı. Bende de çok büyük kemer vardı. Kemerin alınıp kavis verilmiş. Ve kemerin alındığı yerdeki deri fazlalığı var ve iki dikey çizgi şeklinde . Çok moralim bozuk. Senin gibi düz burun yapsaydı bana doktorum deri fazlalığı olmazdı.

Çok güzel olmuş burnun ve çok yakışmış sana. Senin adına mutlu oldum. Keşke benim de böyle olsaydı. Bende de çok büyük kemer vardı. Kemerin alınıp kavis verilmiş. Ve kemerin alındığı yerdeki deri fazlalığı var ve iki dikey çizgi şeklinde . Çok moralim bozuk. Senin gibi düz burun yapsaydı bana doktorum deri fazlalığı olmazdı.

canım moralini bozma belki zamanla düzelir.Canını sıkma doktorunla konuş,sıkıntını anlat.

Allah yardımcın olsun. Sıcaklarda çok zorlanacaksın. Ama serin bir ortam ayarlarsın kendine evde. Ve de dışarıya fazla çıkmazsın. Benim de bir buçuk ay oldu ameliyat . Benim de burnum hiç hoşuma gitmiyor. Sağ tarafta da tıkanıklık var. İkinci ameliyat olma ihtimalini düşünmek beni çok korkutuyor. Bilmiyorum ne yapıcam. Bir de köprü alının yerin üzerinde deri buruşuk duruyor. deri fazlalığı var. Çok moralim bozuk.

adaletsun geçmiş olsun...düzelir moralini bozma.şikayetlerini söyle doktoruna...doktorun kimdi?allahım şu mübarek günlerde öncelikle ağlık nasip etsin herkeze.

geçmiş olsun ödem cok mu belli oluyor..doğal deyince doktorunuza düz bi burun mu istemiştiniz?

X