Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

doktorum ameliyat sırasında bu NSAID yerine daha zayıf bir ağrı kesici verdirmiş.ameliyattan cıktığmda burnumun agrısından ağlamaya başladm.beni müşahade odasına aldılar 2 defa en az 2 lt kanla karışık sıvı kustum.gözümün çevresi hemen morardı,ilk günüm çok kötü gecti.

heralde en kötü ameliyat tecrübesi olan benmmiş.forumda herkes cok rahat gecti diyor.bi talihsiz benmişim.ama şimdi gayet iiiim

canım burnun yamulmasında amelıyatın kötü geçmesi mi etkili yoksa burun yapısı mı etkili?

caanım kişinin kemik ve kıkırdak yapısından kaynaklanıyo..amelıyatın basarısız gecmesıyle ılgılı degıl.
bazı kısılerde kıkırdagı ne kadar duzeltırsen duzelt eskı seklını alabılıyomus..
yukarda arkadasın dedıgı gıbı 100 kısıden 3-5 ınde gorulen bı durum yanı korkmayın..
ben meme buyutmede oldum ama meme bu amelıyattan daha zorladı benı yatıp kalkarken.burun cok basıt sadece 3 gun agızdan nefes almak zor tamponlar varken..onun dıusında ıyı bır cerraha oldugunuz zaman hıc bı sekılde agrısı olmayan bır amelıyat..

Son düzenleme:
benim kıkırdaklarım eski şeklini almasunlaaarrr :)

caanım kişinin kemik ve kıkırdak yapısından kaynaklanıyo..amelıyatın basarısız gecmesıyle ılgılı degıl.
bazı kısılerde kıkırdagı ne kadar duzeltırsen duzelt eskı seklını alabılıyomus..
yukarda arkadasın dedıgı gıbı 100 kısıden 3-5 ınde gorulen bı durum yanı korkmayın..
ben meme buyutmede oldum ama meme bu amelıyattan daha zorladı benı yatıp kalkarken.burun cok basıt sadece 3 gun agızdan nefes almak zor tamponlar varken..onun dıusında ıyı bır cerraha oldugunuz zaman hıc bı sekılde agrısı olmayan bır amelıyat..

herkeze selam öncelikle ben istanbul avrupa yakasında oturuyorum. yaklaşık 1 aydır burnumdan ameliyat olmayı düşünüyrm ve forumda bütün yazıları okudum diyebilirim. şimdi sizin tavsiyelerinizi dinlemek istiyorum. avrupa yakasında bana önerebiliceginiz doktor varmı ve 'mümkünse fiyatı çok ucuk olmasın'. ilginize şimdiden teşekkür ederm.

canım benim doktorum şişli fulya da barış çakır..6500 lira ücreti

herkeze selam öncelikle ben istanbul avrupa yakasında oturuyorum. yaklaşık 1 aydır burnumdan ameliyat olmayı düşünüyrm ve forumda bütün yazıları okudum diyebilirim. şimdi sizin tavsiyelerinizi dinlemek istiyorum. avrupa yakasında bana önerebiliceginiz doktor varmı ve 'mümkünse fiyatı çok ucuk olmasın'. ilginize şimdiden teşekkür ederm.

arkadaşar burnumu yaptırcam eylülde ve çok heycanlıyım burnum yandan hafif kemerli ve doğal burun istiyorum sizce doktor seçimim doğru mu yardmcı olursanız sveinirim adanadan gelicem

yarın alçım çıkıyooo çok heycnlıyım ama acıcakmı die korkuorm. bana yardımcı olunn arkadaslarr acıyomu alçı çıkarken alçının altındada yapışkanlı bandajlar varr onlar çıkarken acıcak gibime gelioo korkuormmm :S

alçı hiçççççççççççççççç acıtmıyor canım :KK66: tampon kullandıysa doktorun o çıkarken biraz acır sadece

yarın alçım çıkıyooo çok heycnlıyım ama acıcakmı die korkuorm. bana yardımcı olunn arkadaslarr acıyomu alçı çıkarken alçının altındada yapışkanlı bandajlar varr onlar çıkarken acıcak gibime gelioo korkuormmm :S

alçı hiçççççççççççççççç acıtmıyor canım :KK66: tampon kullandıysa doktorun o çıkarken biraz acır sadece

yok hayır cnm tampon kullanmadı doktorumm. alçım var alçının altındada bandajlar var okadar. yrn hepsi çıkıcak.bide sende ameliyat olmuşsun galba bişey sorcm olanlaraa. böle burnumun ucu biraz uzun gibi geliyo şişlikten midir yani biraz inse benim tam istediğim gibi olucak çünkü ben çok küçük bişey istemiodum doğal olsun istiyodum ölede oldu sanırımda işte biraz uzunmu acaba die endişeleniormmm.

eyirdak canım biz ne zaman karar verip ameliyatımızı olucaz yaa..sen hangi konularda tereddütlüsün cnm

ben eylül gibi düşünüyorum hayatım kısmetse.o zamana kadar caymazsam tabii:)),ameliyat sonrasında öncelikle rahat nefes almak istiyorum,doktorumada karar verdim sayılır.tanıdık aracılığı ile olucak.arada tanıdık biri olması iyidir diye düşündüm sewettçiim:KK66:
senin düşündüğün tarih varmı?

ben eylül gibi düşünüyorum hayatım kısmetse.o zamana kadar caymazsam tabii:)),ameliyat sonrasında öncelikle rahat nefes almak istiyorum,doktorumada karar verdim sayılır.tanıdık aracılığı ile olucak.arada tanıdık biri olması iyidir diye düşündüm sewettçiim:KK66:
senin düşündüğün tarih varmı?

iyi sevindim canım tanıdık olması önemli, aynen tatlım bende eylül gibi düşünüyorum o zamana kadar vazgeçmezsem :KK1: doktorum benimde aklımda ama maddi olarak kısıtlı olduğum için çok seçeneğim yok onun için endişeleniyorum biraz daha beklesem mi diyorum ..şuankinden daha sağlıklı ve güzel bi burnumuz olucağına inanmak istiyorummm

Önden olan fotografta: Burun sırtında kemer var
Kaşlardan burun ucuna çizilen kaş-burun ucu çizgisi bozuk
Burun orta kısmı geniş
Burnunuzun uç kısmı büyük

Profil fotoğrafınızda: Burun ile alnınızın birleştiği yerin konumu önde
Burun sırtında kemer var
Burun uç kısmı sarkık

Burun ucu ile dudak üst kısmının yaptığı açının erkeklerde 90 derece / bayanlarda ise 95-100 derece arasında olmasını istiyoruz.Sizin burun ucu ile dudak üst kısmı arasındaki açınız..........93 derece civarında

Çözüm önerileri: Burnunuzun sırtındaki kemer alınarak burun sırtınız hafif kavisli hale getirilmeli ve burun ucunuz ile dudak üst kısmı arasındaki açı 95 derece civarına getirilerek kaldırılmalı.

valla emre beyin sitesine fotoğraflarımı yolladım bir sürü şey sıraladı gördüğünüz gibi:) ameliyat yaptırma ne gerek var diyenlere yanıt olarak basıp bunu göstercem:)))

kızlar ben de burnumu yaptırmak istiyorum bu bir iki ay içinde ama bana kavisli burun yakışmaz diye düşünüyorum çünkü çenem dar. çene yapısıyla burnun uyumlu olması çok önemli bence

Kizlar dun alcim ciktii cok fazla acimadi vee cok begendim burnumu endiselerimin hepsi ortadan kalkti alcidan dolayi cok dehisik gorunuyormus burnm ama smdi rahatladm. Bandajlarimida cuma aksm cikaricm foto eklicemmm :)

X