- 12 Temmuz 2012
- 46
- 23
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım burnun yamulmasında amelıyatın kötü geçmesi mi etkili yoksa burun yapısı mı etkili?
Bendede vardı deviasyon Eski şeklini alacaksa neden ameliyat oldum kiiii?
caanım kişinin kemik ve kıkırdak yapısından kaynaklanıyo..amelıyatın basarısız gecmesıyle ılgılı degıl.
bazı kısılerde kıkırdagı ne kadar duzeltırsen duzelt eskı seklını alabılıyomus..
yukarda arkadasın dedıgı gıbı 100 kısıden 3-5 ınde gorulen bı durum yanı korkmayın..
ben meme buyutmede oldum ama meme bu amelıyattan daha zorladı benı yatıp kalkarken.burun cok basıt sadece 3 gun agızdan nefes almak zor tamponlar varken..onun dıusında ıyı bır cerraha oldugunuz zaman hıc bı sekılde agrısı olmayan bır amelıyat..
herkeze selam öncelikle ben istanbul avrupa yakasında oturuyorum. yaklaşık 1 aydır burnumdan ameliyat olmayı düşünüyrm ve forumda bütün yazıları okudum diyebilirim. şimdi sizin tavsiyelerinizi dinlemek istiyorum. avrupa yakasında bana önerebiliceginiz doktor varmı ve 'mümkünse fiyatı çok ucuk olmasın'. ilginize şimdiden teşekkür ederm.
yarın alçım çıkıyooo çok heycnlıyım ama acıcakmı die korkuorm. bana yardımcı olunn arkadaslarr acıyomu alçı çıkarken alçının altındada yapışkanlı bandajlar varr onlar çıkarken acıcak gibime gelioo korkuormmm :S
alçı hiçççççççççççççççç acıtmıyor canım tampon kullandıysa doktorun o çıkarken biraz acır sadece
eyirdak canım biz ne zaman karar verip ameliyatımızı olucaz yaa..sen hangi konularda tereddütlüsün cnm
ben eylül gibi düşünüyorum hayatım kısmetse.o zamana kadar caymazsam tabii:)),ameliyat sonrasında öncelikle rahat nefes almak istiyorum,doktorumada karar verdim sayılır.tanıdık aracılığı ile olucak.arada tanıdık biri olması iyidir diye düşündüm sewettçiim
senin düşündüğün tarih varmı?