- 5 Temmuz 2010
- 3.274
- 1.060
benim kıkırdaklarım eski şeklini almasunlaaarrr :)
canım herkeste aynı olacak dıye bısey yok..herkesın kemık yapısı farklı sonucta..
benım doktorumun hocası o kızı 4 kere amelıyata almıs doktor hatası olmamasına ragmen.
onemlı olanda cerrahın yaptıgı ısın arkasında olması .. ıstese senın kemıkten kaynaklanan bısey der basında atabılırdıde..
yok hayır cnm tampon kullanmadı doktorumm. alçım var alçının altındada bandajlar var okadar. yrn hepsi çıkıcak.bide sende ameliyat olmuşsun galba bişey sorcm olanlaraa. böle burnumun ucu biraz uzun gibi geliyo şişlikten midir yani biraz inse benim tam istediğim gibi olucak çünkü ben çok küçük bişey istemiodum doğal olsun istiyodum ölede oldu sanırımda işte biraz uzunmu acaba die endişeleniormmm.
canım amelıyatın kapalı olduysa o tur amelıyatlarda en gec oturan yer burun ucu... benımde ılk baslarda ucuda cok şişti hatta kuzenım yanımda sımdı oda yurtdısından geldı benım amelıyat oldugum cerrah amelıyat oldu..onunda kapalı yontemle oldu ve burun ucu şiş.. zamanla duzelır hıc merak etme..olmadıgındada doktorundan revızyon ıstersın.
Doğal, fiyatı uygun ve ameliyat sonrası iyileşme süreci hızlı olan eli hafif bir doktor için önerilerniz var mı?
nerede oturduguna baglı canım..ıkametgahına bakmadım ama ızmır dusunursen kendı cerrahımı onerırım..cenk tokat.. hem basarılı bır cerrah hemde maddıyattan cok hasta memnunıyetıne onem verıyo..ucretıde 3500 tl.izmirde genelde bu cıvarda fıyatlar.3500- 5000 arasında degısıyo..
benım amelıyatımda agızdan nefes almak dısında zorlandıgım bısey olmadı ama kuzenımde oda olmadı..benım agzım cok kuruyodu onun kurumadı cok fazla.yanı kısıden kısıye gore degısıyo.