Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

yaaa bizimkiler öyle olmaz inşallah ya..ben de biraz deviasyon vardı çok belli olmuyordu ama işte fotoğraflarda falan ben görüyordum hep..deviasyon da kendini tekrarlayabiliyormuş barış bey gözlemleyeceğiz dedi.ne zor gerçekten de yahu niye alır ki eski halini

tatlım bayılıyorum senin şu iyimser hallerine..çok geçmiş olsun tekrar..inşallah bu son olur ve en iyisi olur..dualarım seninle.benim de burnumun ucu çok yumuşadı düşecek diye korkuyorum valla..slışmışım aylardır porselen gibi taşımaya:)))

Bendede vardı deviasyon Eski şeklini alacaksa neden ameliyat oldum kiiii?

canım burnun yamulmasında amelıyatın kötü geçmesi mi etkili yoksa burun yapısı mı etkili?

]eyirdak sende bizim gibi kararsızlık yaşıyorsun dimi canım[/QUOTE]
​evet tatlım hemide nasıl...allah sağlıklı olmayı ve güzel burunu nasip etsin.

merhaba arkadaşlar,bu güzel siteye yeni üye oldum..bir çok kunuda paylaşımlarınızı okudum çok güzel.burun estetiği ile ilgili yazılarınızı okudukça kendimden birşeyler buldum. Bende burnumdan dolayı bazı problemler yaşıyorum ve ameliyat olmayı düşünüyorum,fakat hiç bir bilgim yok bu konuda gönül rahatlığı ile bu ameliyatı olacağım iyi bir doktor arıyorum,,tavsiyeleriniz merakla bekliyorum..teşekkürler

hoşgeldin aramıza :) ben de senin gibi burun estetiği konusuyla tanıstım forumla :) üşünmedım konuları didik didik ettim şimdi de az çok kime olacağım şekilledi kafamda :) sen de benim gibi hastaların önerilerini dikkate alarak şekillendirebilirsin doktorunu cnm tavsiyem budur :)

Selam,Prof.Dr. Murat Topalan'a burun estetigi olmayi dusunuyorum. Bilgisi olan varsa yardimci olabilir mi?

Arkadaşlar önceki gün yazmıştım kemik eski şeklini aldığı için tekrar oldum diye ama bu herkes icin olacak diye bir sey yok ki tekrarlanmaması icin bu kez kaburgadan kıkırdak aldı doktor zaten bu sekilde daha garanti oluyormus, eski seklini alacak mı diye endişe etmeyin 10 kişiden 3ünde burun tipine gore oluyormus diye dusunun, bosu bosuna kafanıza takmayın, şu an hafif kaburga ağrım dışında her şey yolunda, sanırım benim acı eşiğim yüksek biraz o yüzden rahatım 2.günü yazlığa bile geldik arabamızla, morarıklığım da azdı daha da azaldı ama oldukca sis tabii, ama uyuyorum tabii surekli, olmak isteyen arkadaslar da cok korkmasın:)

Doğal, fiyatı uygun ve ameliyat sonrası iyileşme süreci hızlı olan eli hafif bir doktor için önerilerniz var mı?

Sen kime ameliyat oldun canım? Ve ne kadar zaman sonra kemik eski seklini aldı?

ya arkadaşlar bende estetik olcam burun çatım yüksekmiş ve törpü gerekmiş çok korkuyorum ne yapcam tavsiyeniz varmı bu konuda..

meraba arkadaslar bende cuma günü ameliyat oldum bugn 3.günüm.benm için çok sıkıntılı bir ameliyat olldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…