Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

ben de göremiyorum maalesef... bu arada herkese ayni mailin gelmesi cok komigime gitti, gercekten icerikte de hersey ayni mi? yoksa irkimizdan gelen bir ayni burun sorunsali midir?

bir an önce kesmelisn canım masajı..burun masajını hastaya bırakmak yanlış bi kere.şeklin bozabiliriz

aaa ne kadar yanlış bi yönlendirme!!sizin masajınızı özel hemşireniz yaptı heralde:))tabiki kendin yapıyosun masajı.doktor söylüyo zaten sana nasıl yapacağını ne kadar bastıracağını.ayrıca şeklini öyle kolay bozamazsın.doktor bana masajı acıta acıta yaptı.ne kadar yapmak gerektiğini bende bilmiyorum ama bunuda doktorunuza sormnız gerekir.şişlikler inene kadar bence

çok geçmiş olsun:))benimde bir ay oldu.elimle dokunmadan burnumu sümkürüyorum.dışarı doğru nefesimi üfler gibi yani.sonrada kulak çöpüyle temizliyorum.ne zaman rahatça sümkürebilirim acaba.sizin şişlkileriniz ne zaman indi tamamen.

Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım hepinize merhaba öncelikle. Burun ameliyatı oldum ve bu konuda çok fazla arkadaşıma yol gösterdim:) sormak istediklerinizi cevaplayabilirim. Görüşmek üzere

oku oku beynım karıştı ya bende ameliyat olmak istiyorum ama korkuyorum yeni üye oldum herkes bişey yazmış foto da göremiyorum ameliyatı iyi geçen birilerini görebilsem biraz rahatlıcam ama

oku oku beynım karıştı ya bende ameliyat olmak istiyorum ama korkuyorum yeni üye oldum herkes bişey yazmış foto da göremiyorum ameliyatı iyi geçen birilerini görebilsem biraz rahatlıcam ama

benim ameliyatım gayet iyi geçti için rahat olsun genelde herkezin rahat geçiyor canım :))

ben 7. ayımdayım gayet rahatım..ne zamandan beri rahat olduğumu merak ediyorsan 4. aydan sonra burnum bi porselen değil de etten kıkırdaktan benden bişey gibi hissetmeye başladım..burun ucundaki hissizlik uzun sürüyor maalesef.ama acı yok..kaşıntı yok sorun yok..dışardan gayet normal görnürken bizim kendi hüsnü kuruntumuz sadece

merhaba arkadaşlar ben birşey sormak istiyorum bilgisi olan bir arkadaş varsa cevaplarsa çok memnun olurum:44: Yangın esnasında burnu yanmış bir kişiye estetik ve plastik cerrahiyle burun estetiği yapılabiliyor mu? normal bir burun gibi estetik yapılabiliyor mu? çok acil lütfen

arkadaşlar merhaba bende dün oldum estetik ameliyatımı ameliyatın nasıl olup bittiğini anlamadım bile ama sonrasında aralıklı olarak buz koysamda gözlerim mor erik gibi şişti ve üst dudağımda şişti iç tarafından morardı bugün 2. gün şimdi gözüme şişliğin ve morluğun gitmesi için buz, dondurulmuş yeşil çay poşeti,yine dondurucuda beklemiş kaşık koyuyorum ve patatesi de denemeyi düşünüyorum biraz biraz kendime geldim burnumdanda azcık azcık kan ve sümük geliyor sanırım yarından sonra epeyce azalır her geçen gün daha iyi olacağıma inanıyorum umarım tüm bunlara değer çünkü zaten çok çirkin bir burnum yoktu haftaya cumartesi tamponlar alınacak nasıl bir burnum olacak çok merak ediyorum

ben de bu ayın sonunda olmak istiyorum ama eylül sonunda okulum var 1 aya geçer mi şişlikler çok korkuyorum insanların tepkisinden de

şuan albumlerde var ama cok dogal oldu keşke biraz daha kalkık olsaydı diyorum.. şuan ki sıkıntım kemer kısmındaki ödem gecmıyor 25gün oldu... bır de cok hapşırmaya başladım bir zararı olur mu?

ben de korkuyorum burun estetiğinden özellikler kötü örnekleri görünce, ama yaptıran tanıdıklarım hep memnun kaldı, sanırım artık teknikler daha iyi, sıfıra inmese de daha az riskli

yapılacak birşey varsa yaparlar elbet...devlet hastanelerinde bu bölüm olmazdı yoksa..

geçmiş olsun,kime yaptırdınız?

Revizyon geliyorum demeez, 6 ay sonra tekrar ameliyat olacağız bakalım, doktoruma güveniyorum, değiştirmedim hadi hayırlısı perşembe gününe kadar gergin anlar:) Benim merak ettiğim ben ocak sonunda olmuştum havalar da serin olduğu için sıkıntı olmamıştı tampon vs hoş ertesi güne çıkarmıştı doktorum, yine aynı doktoruma olacağım aksilikler olsa da başarılı ve güveniyorum, ama bu sıcak havalarda nasıl olur bilemiyorum açıkcası korkuyorum fena halde

Arkadaşlar merhaba, ben de ağustos ayı içerisinde burun ameliyatı olacağım fakat hala doktor seçiminde yüzde yüz kararlı değilim. Atilla alp ve selahattin tulunay arasında kararsızlık yaşıyorum, bu iki doktor hakkında bilgisi olan varsa paylaşabilir mi lütfen?
Teşekkür ederim..

Yarın saat 11.30da revizyonum vaar, bu kez kaburgadan kıkırdak alınacak yine uzun surecekmiş ameliyat dua edinnn :)

Kızlar çok komik olacak ama giysiyle ilgili başlıklar aktif olmadığı için buraya yazmak istedim,burası baya aktif bir forum. Sizce şu elbise bende de bu kızdaki kadar kısa dururmu?eğer bu kadar kısa duracaksa almıcam,çünkü bu kadar kısa giyemem. ama boyun daha kısaysa daha uzun durur derseniz sipariş edebilirim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…