Bnde eklisin ama albumunu goremiyorum bennn20günlük burnumu paylaşayım dedim eklersenız gorebılırsınız yorum istiyorum.. doğal istemiştim bu da cok mu dogal oldu ne tek ksuuru onden şişlikler var hala..
bir an önce kesmelisn canım masajı..burun masajını hastaya bırakmak yanlış bi kere.şeklin bozabiliriz
kızlar burun ameliyatımın üzerinden 7 ay geçti..sümkürme tutma sıkma vs artık acı vermiyor..yeni ameliyt olduğumda hep sorardım burnumu eskisi gibi kullanabilecekmiyim bir gün diye..kimseden cevap gelmemişti..herkes yeniydi..ameliyat olanlar sadece şikayetçiyse bakıyo foruma..yen ameliyat olanlara yardımcı olabilirim..geçmiş olsun:))
Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldımhepinize merhaba öncelikle. Burun ameliyatı oldum ve bu konuda çok fazla arkadaşıma yol gösterdim:) sormak istediklerinizi cevaplayabilirim. Görüşmek üzere
oku oku beynım karıştı ya bende ameliyat olmak istiyorum ama korkuyorum yeni üye oldum herkes bişey yazmış foto da göremiyorum ameliyatı iyi geçen birilerini görebilsem biraz rahatlıcam ama
çok geçmiş olsun:))benimde bir ay oldu.elimle dokunmadan burnumu sümkürüyorum.dışarı doğru nefesimi üfler gibi yani.sonrada kulak çöpüyle temizliyorum.ne zaman rahatça sümkürebilirim acaba.sizin şişlkileriniz ne zaman indi tamamen.
20günlük burnumu paylaşayım dedim eklersenız gorebılırsınız yorum istiyorum.. doğal istemiştim bu da cok mu dogal oldu ne tek ksuuru onden şişlikler var hala..
merhaba arkadaşlar ben birşey sormak istiyorum bilgisi olan bir arkadaş varsa cevaplarsa çok memnun olurum:44: Yangın esnasında burnu yanmış bir kişiye estetik ve plastik cerrahiyle burun estetiği yapılabiliyor mu? normal bir burun gibi estetik yapılabiliyor mu? çok acil lütfen
geçmiş olsun,kime yaptırdınız?arkadaşlar merhaba bende dün oldum estetik ameliyatımı ameliyatın nasıl olup bittiğini anlamadım bile ama sonrasında aralıklı olarak buz koysamda gözlerim mor erik gibi şişti ve üst dudağımda şişti iç tarafından morardı bugün 2. gün şimdi gözüme şişliğin ve morluğun gitmesi için buz, dondurulmuş yeşil çay poşeti,yine dondurucuda beklemiş kaşık koyuyorum ve patatesi de denemeyi düşünüyorum biraz biraz kendime geldim burnumdanda azcık azcık kan ve sümük geliyor sanırım yarından sonra epeyce azalır her geçen gün daha iyi olacağıma inanıyorum umarım tüm bunlara değer çünkü zaten çok çirkin bir burnum yoktu haftaya cumartesi tamponlar alınacak nasıl bir burnum olacak çok merak ediyorum
Yarın saat 11.30da revizyonum vaar, bu kez kaburgadan kıkırdak alınacak yine uzun surecekmiş ameliyat dua edinnn :)