- 23 Temmuz 2009
- 172
- 0
Yarın saat 11.30da revizyonum vaar, bu kez kaburgadan kıkırdak alınacak yine uzun surecekmiş ameliyat dua edinnn :)[/QUOTE
cokk geçmiş olsun.iyi haberlerini bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın saat 11.30da revizyonum vaar, bu kez kaburgadan kıkırdak alınacak yine uzun surecekmiş ameliyat dua edinnn :)[/QUOTE
cokk geçmiş olsun.iyi haberlerini bekliyorum
Kizlarr ameliyatimi oldumm bugun 3. gunum morluklarim gcmeye basladi ama burnmdan nefes alamiyorum tek zorlugum bu sanirim. İnsallah olmak isteyen herkes olurrr :)[/QUOT
​doktorun kim canım?hayırlı olsun.
Kizlarr ameliyatimi oldumm bugun 3. gunum morluklarim gcmeye basladi ama burnmdan nefes alamiyorum tek zorlugum bu sanirim. İnsallah olmak isteyen herkes olurrr :)[/QUOT
​doktorun kim canım?hayırlı olsun.
Saol canimm. Doktorum nazim cerkes
Saol canimm. Doktorum nazim cerkes
arkadaşım merhaba-burun kemiğin kırıldımı-yoksa törpüylemi oldun? ameliyat öncesi burun şeklini tarif ettinmi doktora? doktorum bana macera aramıyorsan-burnunu kırmadan üstündeki kemeri törpüyle alacağız dedi..tecrübelerini yazarmısın arkadaşımm..ben ameliyat çok olmak istiyorum..ama herkes karşı çıkıyor..bu bende iyi ce takıntı oldu..hem bir an önce olup kurtulmak istiyorum..hemde korkuyorum..
Benim burnum kirildi ole yapti doktorum canim cunku benm burnum hem kemerli hemde biraz uzundu. Benim tek skintim kemerin gitmesydi kesinlikle dogal bsy istiodum kalkik ve oyuk bi burun istemiyodm. Doktorumda dogal burun yapiyo gittiginde once sikayetlerini ve nasil istedgini soluyosun o sna yapabilecegi sekli cikario. Ben cok guvenerek girdim ameliyata cokda memnunum baska sorun varsa sorabilrsn bence olmak istiyosan ol.arkadaşım merhaba-burun kemiğin kırıldımı-yoksa törpüylemi oldun? ameliyat öncesi burun şeklini tarif ettinmi doktora? doktorum bana macera aramıyorsan-burnunu kırmadan üstündeki kemeri törpüyle alacağız dedi..tecrübelerini yazarmısın arkadaşımm..ben ameliyat çok olmak istiyorum..ama herkes karşı çıkıyor..bu bende iyi ce takıntı oldu..hem bir an önce olup kurtulmak istiyorum..hemde korkuyorum..
Yarın saat 11.30da revizyonum vaar, bu kez kaburgadan kıkırdak alınacak yine uzun surecekmiş ameliyat dua edinnn :)
Merhaba. Ben de önümüzdeki aylarda ameliyat olmayı düşünüyorum izmideyim ve devlet hastahanesinde olacağım.Ama doktorumun yaptığı burunları gördüm gerçekten süper... ve benim sadece törpülenecek az bireşy kemer var. Ama tek korkum ameliyattan sonra kusmak.Daha önce 2 defa ameliyat oldum kol ve bacaktan kusmadım ama burun ameliyatında olabiliyormuş diye duydum..Lütfen bana yardım edebilir misiniz olan arkadaşlar kusma yaşadılar mı yazabilirler mi sadece korkum bu.. fobi denebilir yani
Ben 3 kere kan kustum
Perşembe günü revizyonumu oldum arkadaşlar bu kez 7-7.5 saat sürdü, kaburgadan kıkırdak alındığı ve tek cerrah olduğu için bu kadar sürdü sanırım, dün kaburgamda biraz agrı vardı ama bugun tek basıma kalkmaya basladım biraz zorlansam da morluklarım da ilk ameliyatta pek yoktu ama bu kez kemik kırıldığı için gozlerimin etrafında var ama morluktan cok sislik diyebilirim, bu kez her sey yolunda gibi:)
İlk ameliyatımda kemik eski seklini aldığı icin bu ameliyata gerek olmuştu, bu kez güzel gidecek inşallah:)
çok geçmiş olsun canım..kemik eski şeklini alıyor mu ki ameliyattan sonra anlamadım