Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

arkadaşlar merhabalar-bende kaç yıllardır düşünüyorum..ama en sonunda geçen ay doktora gittim-nezamandır da konuyu araştırıyorum.bursada konur hastanesinden gün aldım..burnumda çok kötü bir şey yok-ama kemer beni rahatsız ediyor ve ucu düşük..doktor bey kemikleri kırmadan kendi tekniğiyle yapacağını söyledi..ama hala tereddüt ediyorum..eşim buna karşı-ailem karşı..2 yaşında çocuğum var----eğer olacaksamda bir an önce haftaya perşembe yada cuma günü olmam lazım..bayramam kadar iyileşmem lazım.. bende iyice takıntı oldu bu burun..ama ben sıfırdan bir burun istemiyorum..sadece burnumdaki kemeri alacak-vede ucunu kaldıracak. arkadaşlar çok kararsızım-çaresizim.bir cesaret ediyorum..sonrada etrafımda kimse yok beni destekleyen..ramazanda geldi zaten...eğer olacaksam-haftaya olmam lazımki-bayrama kadar iyileşmem lazım...kafam çok karışık...

Kizlarr ameliyatimi oldumm bugun 3. gunum morluklarim gcmeye basladi ama burnmdan nefes alamiyorum tek zorlugum bu sanirim. İnsallah olmak isteyen herkes olurrr :)

arkadaşlar yenilerde burun kemiği kırılmadan-törpülenip-burnunun ucunu kaldırtan varmı??
ben haftaya ameliyat olacağım..hala tereddütlerim var??

hanımlar ben beş sene önce izmir'de oldum. iki günde okula gittim, o kadar hızlı iyileşti. sonuçtan da çok memnunum. doktorunuz iyiyse her şey gayet kolay. ama şuna dikkat edin ben o zaman 4000 liraya yaptırmıştım. bir arkadaşım doktorumu tavsiye etmeme rağmen ben o kadar para vermem deyip tam yarı fiyata bir doktora gitti. aylarca yüzü darmadağın gezdi ve iki ameliyat daha olmak zorunda kaldı. yani diyorum ki şu an karşılayamıyorsanız bekleyin, para biriktirin nasıl olsa sonra yaptırırsınız. ama sakın ucuza kaçmayın, onun bedeli çok daha ağır oluyor.

Kızlar ben gazi hastanesinde Kemal hocaya ameliyat oldum. Bugün 4.günüm... Morluklar azalmaya başladı ama şişlik hala maksimum boyutta! Bu şişlikler ne zaman azalmaya başlıyor?

3 hafta önce ameliyat oldum öyle çok sis olmadı su an cok cok az birşey farkedilmeyecek kadar var iki hafta önce alçı cıktı ilk cıktıgında burun seklimi cok sevmistim sonradan değişti biraz büyük geliyo gözüme acaba hala sis midir yoksa sekil böyle mi olacak acaba bir de kemik eğeriliği vardı işte nefes problemi yasıyordum hala geçmedi o ne zaman geçer bi de dikişlerim hala düşmedi eriyen dikişmis onlar ne zaman tamamen düşer bilen var mı

arkadaşlar merhabalar-bende kaç yıllardır düşünüyorum..ama en sonunda geçen ay doktora gittim-nezamandır da konuyu araştırıyorum.bursada konur hastanesinden gün aldım..burnumda çok kötü bir şey yok-ama kemer beni rahatsız ediyor ve ucu düşük..doktor bey kemikleri kırmadan kendi tekniğiyle yapacağını söyledi..ama hala tereddüt ediyorum..eşim buna karşı-ailem karşı..2 yaşında çocuğum var----eğer olacaksamda bir an önce haftaya perşembe yada cuma günü olmam lazım..bayramam kadar iyileşmem lazım.. bende iyice takıntı oldu bu burun..ama ben sıfırdan bir burun istemiyorum..sadece burnumdaki kemeri alacak-vede ucunu kaldıracak. arkadaşlar çok kararsızım-çaresizim.bir cesaret ediyorum..sonrada etrafımda kimse yok beni destekleyen..ramazanda geldi zaten...eğer olacaksam-haftaya olmam lazımki-bayrama kadar iyileşmem lazım...kafam çok karışık...[/QUOTE]

bence ilk kendi düşüncen önemli onlar suan karşı çıksalarda sonucunda sen mutlu olduktan sonra kabullenirler..bende araştırma içindeyim ve kararsızım cesaret lazım sonradan hep aklımızda kalıcak sonuçta..bayrama kadar iyileşmem lazım diyorsan hadi bir an önce cesaret etmen gerekiyor kimseyi düşünme en azından suan ben arkandayım

Merhaba. Ben de önümüzdeki aylarda ameliyat olmayı düşünüyorum izmideyim ve devlet hastahanesinde olacağım.Ama doktorumun yaptığı burunları gördüm gerçekten süper... ve benim sadece törpülenecek az bireşy kemer var. Ama tek korkum ameliyattan sonra kusmak.Daha önce 2 defa ameliyat oldum kol ve bacaktan kusmadım ama burun ameliyatında olabiliyormuş diye duydum..Lütfen bana yardım edebilir misiniz olan arkadaşlar kusma yaşadılar mı yazabilirler mi sadece korkum bu.. fobi denebilir yani

Ben 3 kere kan kustum

Perşembe günü revizyonumu oldum arkadaşlar bu kez 7-7.5 saat sürdü, kaburgadan kıkırdak alındığı ve tek cerrah olduğu için bu kadar sürdü sanırım, dün kaburgamda biraz agrı vardı ama bugun tek basıma kalkmaya basladım biraz zorlansam da morluklarım da ilk ameliyatta pek yoktu ama bu kez kemik kırıldığı için gozlerimin etrafında var ama morluktan cok sislik diyebilirim, bu kez her sey yolunda gibi:)

İlk ameliyatımda kemik eski seklini aldığı icin bu ameliyata gerek olmuştu, bu kez güzel gidecek inşallah:)

çok geçmiş olsun canım..kemik eski şeklini alıyor mu ki ameliyattan sonra anlamadım

çok geçmiş olsun canım..kemik eski şeklini alıyor mu ki ameliyattan sonra anlamadım

alıyomus burcucum onu bende duymustum..cenk bey demıstı uzmanlık yaptıgım zamanda hocam bır hastasını 4 kez amelıyat yaptı demıstı..
amelıyat yapıyo 1-2 ay sonra burnu yamuluyo demıstı..cok zor bı durum..
umarım arkadasın son amelıyatı olur tekrarını yasamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…