- 19 Ocak 2012
- 645
- 22
Evet baya baya denizden sonra derin soyulur ya öyle oldu burnum:) Masajı sordum baska bır sehırdeyım de suan doktoruma gidemicem bu ay.. Burun kenarndan sabah yuzunu yıkayınca yanlara dogru yap demişti gercekten cok gerdırdıgım ıcın kemer kısmı acıdı sanırım.. Zaten daha beyaz duruyor deri yenilendiği için .. Normalde krem falan sürüyor muydun? deniz suyu ve antıbıyotıklı pomadı kullanıyorum:) teşekkürler..
kızlar merhabaa.bugun ameliyat tarihimi aldım 17 temmuzdaa oluyorum haftaya salı yani.çok heycnlıym umarım istediğim gbi olur ve çok morarma ağrı olmazzz :)
hangi doktora olacaksın?geçmiş olsun.
kızlarr ameliyatımı olalı 2 ay oldu ve sormak istediğim bir şey var burun masajını hala uygulamalımıyım ve kaç aya kadar devam etmeliyim masaja ??
al benden de o kadar. şu avatarındaki kızınki gibi bir burnum olmasını isterdim:)
Benimde ihtiyacım var kesinlikle. Beni bozan tek şey burnum...
al benden de o kadar. şu avatarındaki kızınki gibi bir burnum olmasını isterdim:)
20günlük burnumu paylaşayım dedim eklersenız gorebılırsınız yorum istiyorum.. doğal istemiştim bu da cok mu dogal oldu ne tek ksuuru onden şişlikler var hala..
Önden olan fotografta: Burun sırtında kemer var
Kaşlardan burun ucuna çizilen kaş-burun ucu çizgisi bozuk
Burun orta kısmı geniş
Burnunuzun uç kısmı büyük
Profil fotoğrafınızda: Burun ile alnınızın birleştiği yerin konumu önde
Burun sırtında kemer var
Burun uç kısmı sarkık
Burun ucu ile dudak üst kısmının yaptığı açının erkeklerde 90 derece / bayanlarda ise 95-100 derece arasında olmasını istiyoruz.Sizin burun ucu ile dudak üst kısmı arasındaki açınız..........93 derece civarında
Çözüm önerileri: Burnunuzun sırtındaki kemer alınarak burun sırtınız hafif kavisli hale getirilmeli ve burun ucunuz ile dudak üst kısmı arasındaki açı 95 derece civarına getirilerek kaldırılmalı.
valla emre beyin sitesine fotoğraflarımı yolladım bir sürü şey sıraladı gördüğünüz gibi:) ameliyat yaptırma ne gerek var diyenlere yanıt olarak basıp bunu göstercem:)))
Aa?? cidden enteresan ya benziyoruz burun olarak yada taksimdeki falcılar gibi herkese aynı şeyi yolluyo :
banada aynı maili atmış!!
nazım çerkeşe olucam.çok teşekkür ederm inş sorunsuz bi amelyat sonrası olrr :)
inşallah güzelim,geçmiş olsun şimdiden:)