canım hangi doktorda oldun ve narkozun etkisi çok sürüyomuş bikaç ay baş dönmesi oluyomuş snde ne kadar oldu??
Öncelikle ikinizede çok teşekkür ederim inşallah sağlıklı bir burun olucak =)
ladycoco ben kavissiz istiyorum herkesin kavisli zaten :)
Düz burun istiyorum dicem zaten doktorumda öneriyor.Birde burun ne kadar büyük olursa olsun burun ucu küçülür mü arkadaşlar o kafama çok takılıyor?Hafif ucu kalkıklık istiyorum o kadar yani.Ama burun ucum kısalsın istiyorum yüzümden çok çıkık duruyor.Ameliyat öncesi konuşucağız son şeklini işte , proje tasarımı yapmıyor benim doktorum[/QUOT
1 eylül 2012 de burun ameliyatı olucam dr. başar kaya yı duyan bilen ameliyat olan var mı aranızdayardımlarınızı bekliyorum
selam narkozun tamamen vucuttan arinmasi zaten 5 sene suruyor benim 5 sene oldu heralde artik arinmisimdir tamamen :))
doktorunuz kim olursa olsun ameliyat oldugunuz hastaneye ve narkozitore de cok dikkat edin narkoz da cok hassas ve ameliyatinizi yapan doktorunuz kadar onemli siz ameliyat olurken bulundugunuz hastanede benimde doktorumun soyledigi gibi2 narkazitor bulunmali doktorunuzla gorusurken bunu da mutlaka sorun ben 2 narkazitor bulunmasini istiyorum diye bu da hayati bisi unutmayin sakin bas donmesi filan olmadi bende olan arkadaslarimdan da bas donmesi oluyor diye bisi duymadim acikcasi bende sadece tenim beyaz oldugu icin 1.5 ay burnumda odem vardi yani sislik morluklarimda 2 ay filan surdu lasonil suruyordum morluklarima bir de kapatici suruyordum son ay hafiften sonra gecti gitti zaten ama burnun hep bi hassas oluyor artik ucu filan ama alisiyorsun guzellik ugruna...
selam narkozun tamamen vucuttan arinmasi zaten 5 sene suruyor benim 5 sene oldu heralde artik arinmisimdir tamamen :))
doktorunuz kim olursa olsun ameliyat oldugunuz hastaneye ve narkozitore de cok dikkat edin narkoz da cok hassas ve ameliyatinizi yapan doktorunuz kadar onemli siz ameliyat olurken bulundugunuz hastanede benimde doktorumun soyledigi gibi2 narkazitor bulunmali doktorunuzla gorusurken bunu da mutlaka sorun ben 2 narkazitor bulunmasini istiyorum diye bu da hayati bisi unutmayin sakin bas donmesi filan olmadi bende olan arkadaslarimdan da bas donmesi oluyor diye bisi duymadim acikcasi bende sadece tenim beyaz oldugu icin 1.5 ay burnumda odem vardi yani sislik morluklarimda 2 ay filan surdu lasonil suruyordum morluklarima bir de kapatici suruyordum son ay hafiften sonra gecti gitti zaten ama burnun hep bi hassas oluyor artik ucu filan ama alisiyorsun guzellik ugruna...
ben 16 Temmuz da izmir ekol kbb da Bora Karaaliye olacağım.
ya bnde olucam ama burun estetiğinin yaş sınırı nedir bilgilendirir misiniz??
bende olcam ama korkuyorum açıkçası ben devlet hastahansesinde olcam nefes darlığı problemim vardı ve kemik eğriliği doktor estetikte istersen yaparız dedi ama acaba plastik cerrahta ameliyeta girer mi ??
Arkadaşlar özel albüm nasıl yapılıyor? Bana yardım edebilir misiniz?