Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah herkesın ameliyatı olumlu geçer :)
Bugun 16.gunum ben de yardımcı olabılırım her konuda arkadaşlar.Hala yuzumde şişlikler var hergÜn resmen burun şekil değiştiriyor. Bakalım son hali nasıl olacak:)
şöyle burna maşa gibi takılıp burnu kaldıran aletler var nette arayınca etki eder mi acaba
selam ,ben 18 yaşındayım :) burnum çok kemerli olmasa da büyük ve hiç memnun değilim.önümüzdeki aylarda da yaptırmayı düşünüyorum.kuzenimde yaptırmıştı ve şu anda onunkinin estetikli olduğu hiç belli değil ve çok güzel.Umarım benimki de öyle olur :) yaptırırsam öncesi sonrası şeklinde fotoğraflarımı atarım bana bol şans dileyin
selam ,ben 18 yaşındayım :) burnum çok kemerli olmasa da büyük ve hiç memnun değilim.önümüzdeki aylarda da yaptırmayı düşünüyorum.kuzenimde yaptırmıştı ve şu anda onunkinin estetikli olduğu hiç belli değil ve çok güzel.Umarım benimki de öyle olur :) yaptırırsam öncesi sonrası şeklinde fotoğraflarımı atarım bana bol şans dileyin
Bol sanlar canim. InsAllah her sey gonlunce olur.
Kuzenimde patirmisti demistin. Kuzeninin doktoru kimdi acaba?. Bu arada resmini gore bilirmiyim acaba) Ama resim olmasa bile, doktorunun ismini ve ne kadara mal oldu, fiyatini yaza bilirmisin canim
kızlar burun ameliyatımın üzerinden 7 ay geçti..sümkürme tutma sıkma vs artık acı vermiyor..yeni ameliyt olduğumda hep sorardım burnumu eskisi gibi kullanabilecekmiyim bir gün diye..kimseden cevap gelmemişti..herkes yeniydi..ameliyat olanlar sadece şikayetçiyse bakıyo foruma..yen ameliyat olanlara yardımcı olabilirim..geçmiş olsun:))
dagcıcegı merhaba, 18gün önce ameliyat oldum.. arada şişliklerim artıyor bu normal mi? mesela dün iyidi bugun arttı yuzumde ve konusurken zorlanıyorm dudagmda sankı şiş.. ben anlıyorum dısarıdan anlasılmıyor.. bır de kafamı mesela saga yatırdıgmda sankı kemık de saga yatıyor yanı oynuyormuş hissine kapılıyorum kemer kısmını kırıdkları ıcın orası acıyor yana dogru masaj yap demişti doktor yuzumu yana dogru gerdıgımde acıyor orası elledıgımde de acıyor normal mi? başımı yastıga koydugumda sola dondugumde degıl de ozellıkle saga dondugumde kemer kısmı acıyormus gıbı hıssedıyorum.. bır sorum daha var ben kaşlarımı aldım gecen hafta bıraz canım acısA da.. sacımı boyatma surem ne zaman olmalı sonucta sacı cok cektırıyorlar... teşekkürler şimdiden..