Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Bugun 16.gunum ben de yardımcı olabılırım her konuda arkadaşlar.Hala yuzumde şişlikler var hergÜn resmen burun şekil değiştiriyor. Bakalım son hali nasıl olacak:)

şöyle burna maşa gibi takılıp burnu kaldıran aletler var nette arayınca etki eder mi acaba

selam ,ben 18 yaşındayım :) burnum çok kemerli olmasa da büyük ve hiç memnun değilim.önümüzdeki aylarda da yaptırmayı düşünüyorum.kuzenimde yaptırmıştı ve şu anda onunkinin estetikli olduğu hiç belli değil ve çok güzel.Umarım benimki de öyle olur :) yaptırırsam öncesi sonrası şeklinde fotoğraflarımı atarım :KK70: bana bol şans dileyin :KK66:

selam ,ben 18 yaşındayım :) burnum çok kemerli olmasa da büyük ve hiç memnun değilim.önümüzdeki aylarda da yaptırmayı düşünüyorum.kuzenimde yaptırmıştı ve şu anda onunkinin estetikli olduğu hiç belli değil ve çok güzel.Umarım benimki de öyle olur :) yaptırırsam öncesi sonrası şeklinde fotoğraflarımı atarım :KK70: bana bol şans dileyin :KK66:

Bol sans :)))))))))

Bol sanlar canim. InsAllah her sey gonlunce olur.
Kuzenimde patirmisti demistin. Kuzeninin doktoru kimdi acaba?. Bu arada resmini gore bilirmiyim acaba) Ama resim olmasa bile, doktorunun ismini ve ne kadara mal oldu, fiyatini yaza bilirmisin canim

bol şans inşalah bizim burunlarımızda istediğimiz gibi olur.

merhaba ben daha önceden ameliyat oldum.bir devlet hastanesinde ve hiç memnun değilim. burnumda çökme varmış.. burnum çok sorunlu bi burundu ama bu kadar acı çakmadan sonra bu sonuç benim için eski halinden daha kötü oldu. bu yüzden tekrar ameliyat olmak istiyorum. lütfen bana doktor konusunda yardımcı olun.

Dr yakup avsar isinde cokk basarili sicak ve samimi ve birde yaptigi ameliyatlardan hic revizyona giden yok diye biliyorum tavsiye ediyorum.

kızlar burun ameliyatımın üzerinden 7 ay geçti..sümkürme tutma sıkma vs artık acı vermiyor..yeni ameliyt olduğumda hep sorardım burnumu eskisi gibi kullanabilecekmiyim bir gün diye..kimseden cevap gelmemişti..herkes yeniydi..ameliyat olanlar sadece şikayetçiyse bakıyo foruma..yen ameliyat olanlara yardımcı olabilirim..geçmiş olsun:))

Bol sanlar canim. InsAllah her sey gonlunce olur.
Kuzenimde patirmisti demistin. Kuzeninin doktoru kimdi acaba?. Bu arada resmini gore bilirmiyim acaba) Ama resim olmasa bile, doktorunun ismini ve ne kadara mal oldu, fiyatini yaza bilirmisin canim

tatlım kuzenim istanbul yaşam hastanesinde yaptırmış ama doktorun adını maalesef hatırlamıyor.

kızlar burun ameliyatımın üzerinden 7 ay geçti..sümkürme tutma sıkma vs artık acı vermiyor..yeni ameliyt olduğumda hep sorardım burnumu eskisi gibi kullanabilecekmiyim bir gün diye..kimseden cevap gelmemişti..herkes yeniydi..ameliyat olanlar sadece şikayetçiyse bakıyo foruma..yen ameliyat olanlara yardımcı olabilirim..geçmiş olsun:))

dagcıcegı merhaba, 18gün önce ameliyat oldum.. arada şişliklerim artıyor bu normal mi? mesela dün iyidi bugun arttı yuzumde ve konusurken zorlanıyorm dudagmda sankı şiş.. ben anlıyorum dısarıdan anlasılmıyor.. bır de kafamı mesela saga yatırdıgmda sankı kemık de saga yatıyor yanı oynuyormuş hissine kapılıyorum kemer kısmını kırıdkları ıcın orası acıyor yana dogru masaj yap demişti doktor yuzumu yana dogru gerdıgımde acıyor orası elledıgımde de acıyor normal mi? başımı yastıga koydugumda sola dondugumde degıl de ozellıkle saga dondugumde kemer kısmı acıyormus gıbı hıssedıyorum.. bır sorum daha var ben kaşlarımı aldım gecen hafta bıraz canım acısA da.. sacımı boyatma surem ne zaman olmalı sonucta sacı cok cektırıyorlar... teşekkürler şimdiden..

dagcıcegı merhaba, 18gün önce ameliyat oldum.. arada şişliklerim artıyor bu normal mi? mesela dün iyidi bugun arttı yuzumde ve konusurken zorlanıyorm dudagmda sankı şiş.. ben anlıyorum dısarıdan anlasılmıyor.. bır de kafamı mesela saga yatırdıgmda sankı kemık de saga yatıyor yanı oynuyormuş hissine kapılıyorum kemer kısmını kırıdkları ıcın orası acıyor yana dogru masaj yap demişti doktor yuzumu yana dogru gerdıgımde acıyor orası elledıgımde de acıyor normal mi? başımı yastıga koydugumda sola dondugumde degıl de ozellıkle saga dondugumde kemer kısmı acıyormus gıbı hıssedıyorum.. bır sorum daha var ben kaşlarımı aldım gecen hafta bıraz canım acısA da.. sacımı boyatma surem ne zaman olmalı sonucta sacı cok cektırıyorlar... teşekkürler şimdiden..

yüzdeki ödemler bir ayda anca iner canım..kafanı sağa sola sakın yatırma bir ay boyunca çift yastık kullan ve hep sırtüstü..belin agıracak biliyorum ama katlanman gerekiyor iyi sonuç için..kafan düz olsun arada belden aşagısını sağa sola çevirirsin..bıyıklarını aldırabilirsin iple..söylersin kuaföre dikkatli alır..kaşlarını da yine iple aldır canım..saçlarını boyatmak için şimdilik bekle derim..bir ayın dolsun 2 hafta kalmış zaten..idare edersin o kadar..kritik dönem ilk bir ay..ikinci ay da ben yastığı teke indirdim..ama yine düz yattım..sana da tavsiye ederim

Ben yana dogru yatıyordum neyse burunda yamukluk oluşmadı iyi ki söyledin doktorum dememişti bunları:) ben zaten iki yastıkla yatıyordum o konuda sıkıntı yok:) Dışarıda gezerken de çabuk yoruluyorum söylediklerine dikkat edicem agırlık kaldırmamaya calısıyorumm ama bazen olmuyor yapıyorum sonra pişman oluyorum.. Neyse ben dikkat edicem... Bıyıklarımı aldırmıyorum amelıyattan oncekı gun aldırdım sıkıntılı degıl,suan sacı da artık ramazana kadar ıdare edıcem:)) Güneşe de güneş kremi sürerek cıkmak gerek sanırım..

canım unutmadan söyliim..ben hiç masaj yapmadım burnuma..aslında masajla bozabiliriz doktorun bize bırakmasını yanlış buluyorum..haftada bir gü doktoruma gittim o yaptı masaj..deniz suyu kullan mutlaka çok faydasını görrürsün..sen sormadan söyliim burun üstündeki siyah noktaların soyulmalar vs için de banyodan sonra işaret barmağınla piling yap yavaşça:)

Evet baya baya denizden sonra derin soyulur ya öyle oldu burnum:) Masajı sordum baska bır sehırdeyım de suan doktoruma gidemicem bu ay.. Burun kenarndan sabah yuzunu yıkayınca yanlara dogru yap demişti gercekten cok gerdırdıgım ıcın kemer kısmı acıdı sanırım.. Zaten daha beyaz duruyor deri yenilendiği için .. Normalde krem falan sürüyor muydun? deniz suyu ve antıbıyotıklı pomadı kullanıyorum:) teşekkürler..

X