Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

canim öncelikle gecmis olsun.. psykolojin baya bozulmustur inanirim.. benim basima gelse allah korusun, hicbiyere cikamazdim, biraz cok komplekslliyimde..

fiyatlara gelince heryer farkli bisey diyor..ama almanyada olmaktansa tr de olmak cok daha mantikli bence, cünkü tr dekiler bu konuda cok daha tecrübeli.. almanyada hem cok pahali hemde igrenc yapiyorlar.. ben muhammet dilbere sordum hastaneye göre fiyatta degisiyormus, 5500tl civarinda.. sen iyice arastir kime yaptirmak istedigine karar ver önce.. bide revizyon ameliyatina giriyor seninki cünkü bikere olmussun, ondan biraz daha fazla tutar

hasan fındık'ın yaptığı burunlarla bilgisi olan var mı? ve ne kadara yaptığını bilen? göğüs ameliyatında bayağı başarılı olduğunu gözlermle gördüm ama burunu bilmiyorum :)

10 günde iyileşirmiyim?

Merhaba.yazdıklarını okudum ve yazma ihtiyacı duydum. Bundan 1yıl önce burnumu yaptırdım. Burnum braz büyük hafif kemerli ve ucu asırı etliydi.ameliyata o kadar acele girdimki.doktora ne istediğimi bile soylemedim.doktor burnumdaki alçıyı aldığında yeni burnum çok güzeldi fakat 2.kez alçiya almak istedi ve aldı. 1hafta sonra alçı çıktığnda hüsrana ugradım.burnumda tekrar kemer oluşmuştu.doktor geçer dedi ve 1yıl sonunda burnum hem kemerli hemde ucu sağa dönük olarak doktorun kapısna dayandm.9gün önce tekrar ameliyat oldum ve şuan alçıda oldugum halde mutluyum.benm 4.gün morluk ve şişliğm tamamen indi.tek sorun alçı.şuan bile burnumun bi öncekinden daha iyi yapıldığının farkındaym...yani kısacası bu morluk işi gerçekten insandan insana değişiyor... Benim ameliyat olduğum birtek dikişlerden ve alçıdan belli oluyodu. Çok şişmedim yani.ama benle beraber giren bayan kendi tabiriyle canavar gbi simsiyah ve davul gbi olmuş... Sonuçta geçicek ama.çok uzattım doluyum bu konuda birazda kusuruma bakmayın GECMIŞ OLSUN...

Meraba canım.seni çok iyi anlıyorum. Bende öğrenciyim ve bu isin maddi kısmı beni çok daraltmıştı.sana tavsiyem Türkiyede sigortasından yararlanabileceğin bi yakının varsa ameliyat parasının buyuk kısmını sigortadan karşılattır. Nefes alma problemim var demişsin. Kulak burun boğaz uzmanına gidip derdini anlat bence.ben şuan 2.ameliyatımı güvenilir bi doktorda 500Tlye yaptırdım.burnumda et vardı o şekilde 1.800 tLsini sigorta karşıladı.hem et lazerle yakıldı hem görüntüm düzeltildi.şuan alçıdayım ama farkı görebiliyorum.önemli olan güvenilir bi doktor bulman.inşallah istediğin olur.

Bkb çok garip bir duygu,aynaya bakıyorum böyle şapsal bir ifade var sanki eski ben değil.Bu düzelir mi emin değilim..Annem babam falan beğendiler sen abartıyosun diyorlar ama bilmiyorum.
iki haftalık oldu bundan sonra değişmez zaten nasıl alışacağım hiç bilmiyorum

öncelik sağlk zaten,iyi olmana cok sevindim.morluların vs vs geçtimi peki?psikoljini anlıyorum canım.zamanla insanların alışmayacağı bişey yok.lütfen dikkat kendine...

öncelik sağlk zaten,iyi olmana cok sevindim.morluların vs vs geçtimi peki?psikoljini anlıyorum canım.zamanla insanların alışmayacağı bişey yok.lütfen dikkat kendine...

Morluklarım hala var ne yazık ki ama azalıyor gün geçtikçe.Sadece dua ediyorum yapacak bir şey yok zamanla inş..

inan anlıorumm cnmm :) ya senki o aynadaki sen diilsin ama zamanla olacak gülüşün bie değişti dimi ben gülmeden duramayan bir kişiymdir helede fotolarda :) ilk zamnlar gülemiordum aynada bakıorum garip bi ifadee ama 40 gün oldu inan alıştım artık tabi hala fotolara bakıp garip hissetmiorum desem yalan olur ama iyiym nefes rahat alıorumm agzım kkaplı uyuyorumm :) ahh benimkiler bıkmışlardı benden artık burun diyemiodum yeter diolardı zaten iznim bitti işe de başladım...ya nasıl değişmez değişecek göreceksinn benim ilk haftaki halim kalsa artık gülmemem gerekirrdi :)) değişecek alışacaksınn tatlımm meerak etmee

bu arada fors bak fotolarıma ilk günlerdeki halimle sonrak, bir mi değişecekk değişecekk rahat ol :)) biraz topla kendini koy bakalım fottoo :)

bu arada fors bak fotolarıma ilk günlerdeki halimle sonrak, bir mi değişecekk değişecekk rahat ol :)) biraz topla kendini koy bakalım fottoo :)
Aynaya bakmaya bile yeni yeni başladım Sinirlerim bozuldu zaten ilk zamanlar,herkesi böyle etkilemiyor belki ama benim alışmam çok zor olacak oluyor..Ya ucu top gibi kalkık geliyor bana..doktoruma sordum buna sevinmelisin çünkü zamanla (2-3 ay nasıl beklerim??) inecek dedi.Valla ne düşünmem neye inanmam gerektiğini bilmiyorum sadece bekliyorum annemin desteği ile.

Tabi canım gülüş en başta..zaten daha 11 gün oldu ameliyat olalı tam gülemiyorum yani eskisi gibi Etrafından nasıl tepkiler aldın peki ben çok korkuyoruum?Sanki farklı bir ifade var yüzümde of çıldırcam sanırım..

Son düzenleme:

ya bunlar cok normal iencek ama zamanla bende de var hala şişlik hiç sallamıorum biri bişey derse 6 ay sonra belli olacak diorumm ii kötü yorumları pek takmamaya calışıorum ama cok şükür kötü diyen olmadı :) 1 kişi ifade değiştirdi dedi hatta bugün 45 gün sonra kuaförüme gittimm abla hiç değişmemişsin dediler :) hatta anlamaıo cogu insan bilee şaşırıolarr ben söleyince ama zman ver kendine bende zor alıştım yaa canımı sıktım ama güveniorum doktoruma neticeden cok umutluyum ama ddedi 6 ay sabır diee :)) inecek ama bakarsın inince bu günelri ararsın abzı arkadaşlar öle dio ilk günelr daha iidi diee aylar yani...annelerr benimkide hep yanımda sağolsun :)

yaa benim kacıncı günümde ilk 10 gün içinde bir fotom var annem cekmiş inan onu görsenn inanmazsınn ben inanamadım gülmüşüm ama nasıl cirkinimm anlatamamm aslında cirkinlik değil o ben değilimm :)) dudaklarım hala uyuşukk böle garip bişey yaa :))
insanların tepkileri cok şükür hep olumlu olduu fark etmeyenler bile oldu az önce yazdıgım gibi ama onlara pes yandan inanılmaz bir değişim var neticede :)) yok yok cıldırmıosun iice oturuna kadar kenidini yiyosun baaya bi bende böleydim düzelecekk bak sna tavsiye süslen püslen sürekli bu ii gelio sanırım ben yapmadım hep evde yatttımm pijamalarımlaa cık gezzzz cnm arkadaşlarınla görüşş ben hep eve cagırıdım ama tabi cıktıgımda oldu bandajlı mor mor alışveriş merkezine gittimm :))

İnşallah düzelecek bu alışamama işi, çok sağol çok teşekkür ederim cevabın için canım, annem olmasa yapamazdım zaten birtanem benim o.Zamandan da başka çare yok şu durumda bakalım inş hayırlısı olur ya hepimiz için herşey daha da iyiye gider.

Ne kadar olumlu pozitif birisin allah bozmasın hep daim etsin daha da mutlu ol burnuşunla inş içime su serptin :) İnşaaaalllah yaa inş tek dileğim dediklerini dikkate alıcam :)

canım ben de burun ameliyatı olcam burnumda et var ama senin sorununu tam olarak anlayamadım alerji testinin burundaki etle alakası ne acaba ben de korkmaya başladım çok zor olmuştur senin için geçmiş olsun.

canım ben de burun ameliyatı olcam burnumda et var ama senin sorununu tam olarak anlayamadım alerji testinin burundaki etle alakası ne acaba ben de korkmaya başladım çok zor olmuştur senin için geçmiş olsun.

teşekkürler canımm,sanada geçmiş olsun,
en son olduğun doktor ismi neydi?

Teşekkür ederim şimdi ameliyat olmak için gidiyorum iyice tarif edicem teşekkürler herkese çıkınca haberdar ederim sizi... :)

eğer amaliyat olacaksınız çok detaylı araştırın yoksa benim gibi hukuki işlemlerle uğraşırsınız bende berun amaliyatı oldum şuan daha kötü doktor iyi ise etli burunu bile yapar ki estetikciler sağlığı düşünmüyorlar Allahtan avukatım bülent karahan iyi çıktı 20 milyarlık tazminat aldım :)))))))

dün ameliyat oldum bana yardım edin çok kötüyüm şişlik morluk ağrı herşey var en kötüsü burnum tıkalı galiba tampon var. özelden yada açtığım konudan tecrübelerinizi anlatıp yorum atın nolursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…