Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

canım ben de burun ameliyatı olcam burnumda et var ama senin sorununu tam olarak anlayamadım alerji testinin burundaki etle alakası ne acaba ben de korkmaya başladım çok zor olmuştur senin için geçmiş olsun.

alerji burun etlerinin büyümesine neden oluyor.ilaçlarla normale dönüyor,bazen cok az,yeterli olmayan küçülme oluyor.
bu sebeple önemli olabilir.

fors'cum,değişir üzülme,daha cok yeni ameliyatın.ben bir sürü yazı okudum burdan,zamanla oturuyor burun.bende geçen bir doktorla görüştüm.bana dediği şu;tamamen düzelme 6 ay bulabilir.
moralini yüksek tut canım.

bu arada fors bak fotolarıma ilk günlerdeki halimle sonrak, bir mi değişecekk değişecekk rahat ol :)) biraz topla kendini koy bakalım fottoo :)

bkb hangi doktora ameliyat oldun?kaça mal oldu?
sanada geçmiş olsun,sağlık açısından iyi olmana cok sevindim.bende zor nefes alıyorum.bıktım artık....çalışınca daha zor oluyor,bende çalışıyorum kaç gün izin yaptın.

lütfen bana doktor konusunda yardımcı olabilirmisin ankarada yaşıyorum burnum kemerli ve uzun önden güzel ama profilden bakınca gargamel gibi bana yardımcı olun işinde iyi parasıda uygun bir doktor arıyorum gerçi 3 isim var ama pek güvenemedim Hıfzı Velidedeoğlu, Ünal Şahin, Tunç Şafak sence hangisi iyi olabilir yardımmmmmmmmmmm

bende burun ameliyatı olmayı çok istiyorum 20 yasındayım küçükken düştüğüm için kemer var burnumda dün doktora gittim devlet hastanesi idi. ameliyat yapamayız kayıtları kapattık çok yoğun 6 ay sonra gel sansını dene dediler birde 1500 lira diyorlar benim ne o kadar param var ne de 6 ay sonra gidebilirm sans denemeye çok umutluydum dünyam yıkıldı bütün gün agladım içim buruk

Kizlar bbiliyorsunuz ben turkiyede degilim ankarada olanlar icin soyluyorum buraya ankarada ameliyat olup geldi bir arkadas cokta memnun ve guzel oldu burnu dr ismi omer taskin yucel ilgilenenlere duyurulur.

ya bnde olucam ama hala doktora karar veremedim sn hangi doktora oluyosun

bnde bu yaz olucam hangi ilde oldun acaba?

merhaba canım. ben bugün 1 aylık oldum haliyle burnum hala şiş. merak ettiğim konu bu şişlikler ne zaman tamamen iniyor ve burun oturuyor. cevabın için şimdiden teşekkürler... :)

canım hangi doktorda oldun ve narkozun etkisi çok sürüyomuş bikaç ay baş dönmesi oluyomuş snde ne kadar oldu??

selam arkadaslar ALLIANOI Estetik Plastik Cerrahi ve Çene yüz cerrahisi Dr. Serhat Tuncer 5 sene once burun ameliyatimi gerceklestirdi.
Ben cok memnun kaldim cok iyi bir doktor kendisi burnum cok naturel ve dogal oldu ben soylemedigim taktirde acikcasi kimse anlamiyor estetik oldugunu kendi dogal burnum saniyorlar bu da cok guzel tabii ki de :))) web sitesi var allianoi yazarsaniz ulasabilirsiniz valikonaginda yeri nisantasi...

burun ameliyatından önce yüneşlenmek yanmak yasak mı??

gunese maruz kalmasan daha iyi tabii ki de ve ameliyat olarak sonbahari tercih etmelisin yazin cok sikintisini cekersin bandaj filan daralirsin zaten iyi bir doktorda gel yazin yapalim dememeli bence ben 9 eylul de olmustum hava iyi idi bana gore ameliyattan sonra da 6 ay gunes gozlugu kullanamiyorsun ameliyat yeri yani burun cok hassas oluyor cunku ee o zaman madem gunes gozlugu yasak o zaman zaten eylul ve mayis arasi tavsiyemdir ameliyat icin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…