canım ben de burun ameliyatı olcam burnumda et var ama senin sorununu tam olarak anlayamadım alerji testinin burundaki etle alakası ne acaba ben de korkmaya başladım çok zor olmuştur senin için geçmiş olsun.
Bkb çok garip bir duygu,aynaya bakıyorum böyle şapsal bir ifade var sanki eski ben değil.Bu düzelir mi emin değilim..Annem babam falan beğendiler sen abartıyosun diyorlar ama bilmiyorum.
iki haftalık oldu bundan sonra değişmez zaten nasıl alışacağım hiç bilmiyorum
bu arada fors bak fotolarıma ilk günlerdeki halimle sonrak, bir mi değişecekk değişecekk rahat ol :)) biraz topla kendini koy bakalım fottoo :)
canım en güzeli nedir biliyomusun böyle tarifle felan olmaz cünki oturusun yanına fotonu ceker tasarımı beraber yaparsınız sanada yakışıp yakışmadığını ordan daha net görebilirsin tarif üzerine burun bana göre olmaz cünki herkesin yüz anatomisi farklı bir kere beren saat diyosun ama yüz hatların aynımı sana yakışacakmı bir kere ona bak sen egerki yakışıyorsa öyle yaptır ama cok kavisli burunda benim bildiğim kadaryla ilerde sorun olabiliyor neden diyeceksende düşme yada cökme olabiliyor nefes almaktada problem cekebilirsin doktorun yapmam demez sen istedikten sonra yaparlarda ama burda 3 senedir okuyorum ve neler gördüm sonradan pişman olacağına başta cok iyi tasarla derim
Öncelikle ikinizede çok teşekkür ederim inşallah sağlıklı bir burun olucak =)
ladycoco ben kavissiz istiyorum herkesin kavisli zaten :)
Düz burun istiyorum dicem zaten doktorumda öneriyor.Birde burun ne kadar büyük olursa olsun burun ucu küçülür mü arkadaşlar o kafama çok takılıyor?Hafif ucu kalkıklık istiyorum o kadar yani.Ama burun ucum kısalsın istiyorum yüzümden çok çıkık duruyor.Ameliyat öncesi konuşucağız son şeklini işte , proje tasarımı yapmıyor benim doktorum
merhaba arkadaslar;
8 agustos gunu ali duman ile burun ameliyati olacagim.ameliyatim lazer destekli yapilacak ve internet uzerinden ali bey tasarim yapamyacagini muayene sonrasi ancak bir tasarim yapabilecegini,ama elimde varsa tasarim ona göre de hareket edecegini bildirdi.oysa ben tasarim yapamiyorum 1 aydir ugrastim indirmedigim programlar kalmai ama basaramadim.size özelden resimlerimi yollasam yada hotmailden bana yüzüme uygun bir tasarim yapabilecek arkadas varmi aramizda.en azindan sizde fikir vermis olursunuz.cok tesekkür ederim sevgiyle kalin.
merhaba canım. ben bugün 1 aylık oldum haliyle burnum hala şiş. merak ettiğim konu bu şişlikler ne zaman tamamen iniyor ve burun oturuyor. cevabın için şimdiden teşekkürler... :)
ya bnde olucam ama hala doktora karar veremedim sn hangi doktora oluyosun
Kizlar bbiliyorsunuz ben turkiyede degilim ankarada olanlar icin soyluyorum buraya ankarada ameliyat olup geldi bir arkadas cokta memnun ve guzel oldu burnu dr ismi omer taskin yucel ilgilenenlere duyurulur.
burun ameliyatından önce yüneşlenmek yanmak yasak mı??
benim ikinci ameliyat olacak ve ben karar veremiyorum