Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba Kızlar,
Ben de burnumdan revizyon olmayı düşünüyorum fotoğraflarınızı çok merak ediyorum ama ne yazık ki 25 yorum sınırı var ve bakamıyorum.Hem 25 sınırını doldurmak hem de revizyon için tavsiyelerinizi almak istedim :)
Neden revizyon olacaksiniz? bende buraya baskalarin resimlerine bakmak icin uye oldum ve bu ikinci mesajim, Yazin ilk kez burun ameliyati olcagim ama cok korkuyorum biseyin ters gitmesine ve yeniden ameliyat olmak zorunda kalmaya.
hosgeldin o zaman, ben de korkuyorum, sonrasindan ve cekilebilecek agrilardan, biraz agri esigim düsük.
görünüsünü begenmeyen arkadaslar olabiliyor, kafasindaki resme uyduramayanlar, veya nefes alamayanlar, saglikli bir buruna sahip olamayanlar.
iste o zaman revizyon icap ediyormus.
arkadaşlarbende burun ameliyatı olucam 12 haziranda ancak bu narkoz beni korkutuyor doktoruma sölediğimde güldü sanırım çok düşük bir ihtimal ama yinede korkuyorum minyon oluşumdan ve zayıf olmam daha tetikliyor bu korkumu?bu kadar korkan varmıdır bilmiyorum ama ameliyat olucağım gün ameliyat masasından korkup kaçarım falan diyede düşünmüyor değilim:)benim duygularımı yaşayan varmı yoksa tek benmi böle hissediyorum:)
Merhaba Kızlar,
Ben de burnumdan revizyon olmayı düşünüyorum fotoğraflarınızı çok merak ediyorum ama ne yazık ki 25 yorum sınırı var ve bakamıyorum.Hem 25 sınırını doldurmak hem de revizyon için tavsiyelerinizi almak istedim :)
merhaba. ben daha önce burun ameliyatı oldum, ilk zamanlarda çok güzeldi. sonradan bozuldu. revizyon olcam ama ya yine kötü olursa diye korkuyorum. daha önce revizyon olanlar var mı?
eğrilik derken, burun kemiği içten eğriliği deviasyon mu yoksa dıştan kemer mi?
ben hem kemeri aldırdım hem deviasyon aynı anda. ücret değişmez. kemer düzelmesi ise ufak da olsa burun ucuna müdahele gerekebilir, sen kemeri aldırayım sadece dersin kemer gidince burun ucun çok düşük görünebilir.
eğer sadece deviasyon ise, kbb ye ameliyat olabilirsin.
canım ben nefes problemi için oldum. ama tip olarak da çirkin bir burnum vardı. 29yaşındayım. takmıyordum hiç 2senedir inanılmaz nefes sorunu çekiyordum. meğer bir tarafta kemik eğrilmiş bir taraf etlerle dolmuş. sadece bunları düzelttirsem burnumda düşme olabilirdi. sonuçta kemiğe müdahele ediliyor. durumunu en iyi doktor bilir. sen doktora danış derim.
burun kemiğine yapılan her müdahelede estetik olsun olmasın şişme olur. burun derisi ile kemiği ayırıyorlar sonuçta.
ama minicik bir şey ise lokal anestezi ile müdahele edilecek o kadar şişme olmaz. çok küçük şeyler dışında lokal anestezi tercih etmezler burun ameliyatında.
herkes öyle güzel acikliyor ki her seyi, okudukca bilgilerime bilgi katiyorum. ve ameliyati daha kendim olmasam da sorulara cevap verebilirim gibi geliyor ))
yanitlayamacagim sorular elbette, ameliyat öncesi, sonrasi, agrilar, sizilar, kac gün sisik gibi spesifik sorular. ben de yasadigimda ancak inandirici olur )))