Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Merhaba Kızlar,

Ben de burnumdan revizyon olmayı düşünüyorum fotoğraflarınızı çok merak ediyorum ama ne yazık ki 25 yorum sınırı var ve bakamıyorum.Hem 25 sınırını doldurmak hem de revizyon için tavsiyelerinizi almak istedim :)

Merhaba Kızlar,

Ben de burnumdan revizyon olmayı düşünüyorum fotoğraflarınızı çok merak ediyorum ama ne yazık ki 25 yorum sınırı var ve bakamıyorum.Hem 25 sınırını doldurmak hem de revizyon için tavsiyelerinizi almak istedim :)

Neden revizyon olacaksiniz? bende buraya baskalarin resimlerine bakmak icin uye oldum ve bu ikinci mesajim, Yazin ilk kez burun ameliyati olcagim ama cok korkuyorum biseyin ters gitmesine ve yeniden ameliyat olmak zorunda kalmaya.

hosgeldin o zaman, ben de korkuyorum, sonrasindan ve cekilebilecek agrilardan, biraz agri esigim düsük.
görünüsünü begenmeyen arkadaslar olabiliyor, kafasindaki resme uyduramayanlar, veya nefes alamayanlar, saglikli bir buruna sahip olamayanlar.
iste o zaman revizyon icap ediyormus.

Neden revizyon olacaksiniz? bende buraya baskalarin resimlerine bakmak icin uye oldum ve bu ikinci mesajim, Yazin ilk kez burun ameliyati olcagim ama cok korkuyorum biseyin ters gitmesine ve yeniden ameliyat olmak zorunda kalmaya.

ahh yeni üyelik bende 25 msjı tamamlayana kadar zor sabrettim :)) cnm inan o korku hep oluo ben olalı 22 gün oldun snaıırm ama hala korkuorum yaa bişey olursa die sanırım bu korku buurn tam seklini alana kadar devam ediyor :) içini ferah tut senn korkmaa...

hosgeldin o zaman, ben de korkuyorum, sonrasindan ve cekilebilecek agrilardan, biraz agri esigim düsük.
görünüsünü begenmeyen arkadaslar olabiliyor, kafasindaki resme uyduramayanlar, veya nefes alamayanlar, saglikli bir buruna sahip olamayanlar.
iste o zaman revizyon icap ediyormus.

iyiki var bu site değil mi cnm olmadan da ögrenioruz hem de neler nler :) ya bende öleydim ama sanırım Allah o gücü verio ya hiç cıtım cıkmıodu doktor bey nası dayanıosun diye şaşırıodu şimdiye bagırmalısın diodu :) ama oluo yaa normalde benim bir kıymetlidir anlatamam yaa ama gecio hepsii meraklanmayınn...

gercekten de bu site iyiki var... ben de daha önce bilmedigim bir cok faydali bilgi ögrendim.
sadece burunla ilgili degil, her konuda acilmis forum var, cilt bakimindan tut da, sac, bas ayaga kadar hahahahahhahahahah
tabi ciddi bir zaman gecirmek lazim, bu konulari takip edebilmek icin, ben bu aralar resmi tatildeyim, o yüzden rahatim.
vaktimi gecirecegim yararli önerileri iceren güzel bir site buldum. birkac gün sonra bu kraliceligim sona eriyor, ama yine de zaman buldukca okumaya devam edecegim.

arkadaşlarbende burun ameliyatı olucam 12 haziranda ancak bu narkoz beni korkutuyor doktoruma sölediğimde güldü sanırım çok düşük bir ihtimal ama yinede korkuyorum minyon oluşumdan ve zayıf olmam daha tetikliyor bu korkumu?bu kadar korkan varmıdır bilmiyorum ama ameliyat olucağım gün ameliyat masasından korkup kaçarım falan diyede düşünmüyor değilim:)benim duygularımı yaşayan varmı yoksa tek benmi böle hissediyorum:)

benimkide 11 inde şekerim:)bende narkozdan korkuyorum.benmde doktorum kosrka çok düşük bi ihtimal.bugün kadar başımıza gelmedi dedi.biraz rahatladım.Allah yardımcımız olsun hepimizin.şimdiden geçmiş olsun.nerde olucaksın

Merhaba Kızlar,

ya bende yeni üyeyim.bende kimsenin fotosuna bakamıyorum hoof poof:KK43:şunun şursında ameliyatıma ne kaldıki zateen:KK43:11 haziran:)

merhaba. ben daha önce burun ameliyatı oldum, ilk zamanlarda çok güzeldi. sonradan bozuldu. revizyon olcam ama ya yine kötü olursa diye korkuyorum. daha önce revizyon olanlar var mı?

kızlar diğer başlığa da yazdım acaba ameliyat olalı yıllar olan kimseler yok mu? şimdi yaptırıyoruz şeklini de beğeniyoruz iyi güzel ama daha sonra sönüyo mu ediyo mu çok merak ediyorum. ölene kadar başıma bela da almak istemiyorum ben.

öncelikle bu baslik yaptirmak isteyenlere ait oldugundan, operasyonu basindan geciren arkadaslari buradan bulmak zor. ama baska basliklardan bakabilirsin.

burun ameliyati fiyati 2000 den basliyor ve yukari dogru gittikce gidiyor... burnunla ilgili ciddi bir saglik problemin varsa eger, sgk ile birlikte calisan bir kurumda olabilirsin ameliyatini, o zaman sosyal sigorta da kücük bir kismini ödüyor. (duruma göre bazen de büyük bir kismini)

herkes öyle güzel acikliyor ki her seyi, okudukca bilgilerime bilgi katiyorum. ve ameliyati daha kendim olmasam da sorulara cevap verebilirim gibi geliyor :-)))
yanitlayamacagim sorular elbette, ameliyat öncesi, sonrasi, agrilar, sizilar, kac gün sisik gibi spesifik sorular. ben de yasadigimda ancak inandirici olur :-))))

eğrilik derken, burun kemiği içten eğriliği deviasyon mu yoksa dıştan kemer mi?

ben hem kemeri aldırdım hem deviasyon aynı anda. ücret değişmez. kemer düzelmesi ise ufak da olsa burun ucuna müdahele gerekebilir, sen kemeri aldırayım sadece dersin kemer gidince burun ucun çok düşük görünebilir.

eğer sadece deviasyon ise, kbb ye ameliyat olabilirsin.

canım ben nefes problemi için oldum. ama tip olarak da çirkin bir burnum vardı. 29yaşındayım. takmıyordum hiç 2senedir inanılmaz nefes sorunu çekiyordum. meğer bir tarafta kemik eğrilmiş bir taraf etlerle dolmuş. sadece bunları düzelttirsem burnumda düşme olabilirdi. sonuçta kemiğe müdahele ediliyor. durumunu en iyi doktor bilir. sen doktora danış derim.

burun kemiğine yapılan her müdahelede estetik olsun olmasın şişme olur. burun derisi ile kemiği ayırıyorlar sonuçta.

ama minicik bir şey ise lokal anestezi ile müdahele edilecek o kadar şişme olmaz. çok küçük şeyler dışında lokal anestezi tercih etmezler burun ameliyatında.

merhaba,aynı benim sorunlarım.nefes alamamaktan bıktım artıık!hengi doktora ameliyet oldunuz ve sonrası nefes problemi ne alemde?geçmiş olsun.

herkes öyle güzel acikliyor ki her seyi, okudukca bilgilerime bilgi katiyorum. ve ameliyati daha kendim olmasam da sorulara cevap verebilirim gibi geliyor :-)))
yanitlayamacagim sorular elbette, ameliyat öncesi, sonrasi, agrilar, sizilar, kac gün sisik gibi spesifik sorular. ben de yasadigimda ancak inandirici olur :-))))

veriorsun daa maşallahh :)
hayırlısıyla sende inşallah halledersinn cnm istediğin gibi de olur herşey :)

X