Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

eveeeeet. sen yeter ki sabırlı ol. ve aklına kötü şeyler getirme. bi süre aynalardan da uzak dur.

bende cok dusunmustum nasıl bır burun yaptırsam dıye ama beklenyılerınde dr yaptıgı hıcte aynı olmuyo

bence en ii estetik farkedilmeyen göze batmayan estetik... şahsen benimki öle oldu biraz kalkık olsaymış ii olacaktı ama sağlık olsun üçüncü bi ameleyat olmayı göze alamam heralde :)) benim ki farkedilmio :KK66:)

Oooo bir sürü ilgili cevap gelmiş ve ben daha yeni görüyorum:) 25 mesaj hakkımı acilen doldurmam lazım kızlar.23 yaşına gircem ve 6 yıl önce araştırmadan 17 yaşıma bile girmeden ameliyat oldum.Şimdi çok pişmanım.Çocukluk işte,ergenlikte şekli bozuk burun psikolojimi bozmuştu.Şimdi aynı hatayı küçük kardeşim de yapıyor ve ne yazık ki ikna edemiyoruz.:KK45:

18 yaşından küçükler amelayat olabiliolar mı?? ilginç :))

kesinlikle ağrısız sızısız bir ameliyat..hatta doktor ameliyat sonrası ağrı kesici verdi.kullanmaya bile gerek duymadım.sadece yüzün şişmesinden dolayı hafif bir basınç hissediliyo. eokadarda normal tabi.. burnunu kendine dert etmiş değişim isteyen herkese ameliyatı öneririm. ama önemli olan doktor seçimi. doğru doktoru bulduğunuza inandığınız an gözleriniz kapalı ameliyat olabilirsiniz. insanın kendine olan güveni geliyor. mesela ben saçlarımı tamamen toplamayı sevmezdim.burnum ön plana çıkcak diye. ama şimdi topuzda yapıyorum at kuyruğuda :) darısı bu ameliyatı olmak isteyen herkesin başına kızlar...

aynen :KK66:)))))))))))

bende bu duyguları besliyorum:) tamam diyorum vazgeçtim ameliyattan ...dışarı çıkıyorum güzel burunlar görmeye başlıyorum bu sefer bennimki nie öle olmasınki diyorum yat kalk hep güzel burun düşün ama ameliyata girememe korkusu off çok kötü yaa

ameliyatı neden bu kadar dert ediousunuz ki anlamış değilim :))

ist.'a gelme şansın olmaz mı acaba? örneğin benim dr.um hastanede yatırmıyo..ben bikaç saatte çıktım hastaneden..bööle günübirlik bile gelebilirsin..tabi bi de görüşme için gelmen lazım..sen iyice bi düşün canım ve şartları zorlamaya çalış..bu kez son olsun bu ameliyat..

ameliyat ücreti ne kadar ödüosunuz kızlar...??

Minikel ameliyatın nasıl geçti, umarım istediğin gibi olmuştur. Neler yaşadığını buradan yazar mısn?

ya bence tasarım olmalı yaaa, en azından sonrasında doktorun tasarladığı gibi olmazsa eğer bir hak iddia edebilirsin.

X