Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

veriorsun daa maşallahh :)
hayırlısıyla sende inşallah halledersinn cnm istediğin gibi de olur herşey :)

insallah öyle olur. sadece doktor konusunda kesin kararimi veremedim henüz. maddiyat benim icin önemli, tüm birikimlerimi bu ise yatirmak istemiyorum. bir de bu arada da gidimi da bir toplatsam diye düsünüyorum. yani boyun inceltme (nasil oluyorsa) ifademi cok degistirdi. sen benim simulasyonlara baktin mi? orada birkac burun modeli cizdim kendime, bazisina da gidi germe yaptim :-))))
sanki gidiyi toplamayinca burun cok farkli durmuyor gibi ...

tabi, cizimleri kendim icin yaptim esasen, cünkü doktor nasil bir burun istedigimi sordugumda verebilecegim bir cevabim olmali diye düsündüm. kafamda hic bir sekil yok, kemer gitsin yeter diyordum.
simulasyonlar esnasinda anladim ki, kemer gitmesi yetmiyormus, cünkü megerse epey uzun bir burnum varmis :-)))) bilmiyordum bunu. artik sordugunda kafamdaki sekli, diyebilecegim birkac kriter var.

Ben de geri döndüm arkadaşlar Ocak ayındaki ameliyatımdan sonra bugünkü kontrolde kesinleşmesiyle birlikte doktorum tekrar bir operasyon yapacak kıkırdak ilavesi yapackmış, temmuz başında sil baştan yapacağız gibi, yine kendi doktoruma olacağım guveniyorum çok, ama bakalım gelsin stresli günler.

insallah öyle olur. sadece doktor konusunda kesin kararimi veremedim henüz. maddiyat benim icin önemli, tüm birikimlerimi bu ise yatirmak istemiyorum. bir de bu arada da gidimi da bir toplatsam diye düsünüyorum. yani boyun inceltme (nasil oluyorsa) ifademi cok degistirdi. sen benim simulasyonlara baktin mi? orada birkac burun modeli cizdim kendime, bazisina da gidi germe yaptim :-))))
sanki gidiyi toplamayinca burun cok farkli durmuyor gibi ...

tabi haklısın cnm ama doktorda öenmli tabi... evet cnm baktım yorumda yapmıştım en begendiğime gercekten gıdı baya değiştiriomuş senin sayende gördüm :) cidden etkiliyor ama 2si zor olacaksa bence hanfgisini daha cok istiosan onu yaptırr cnmm dha mutlu olacagını sec :)

Ben de geri döndüm arkadaşlar Ocak ayındaki ameliyatımdan sonra bugünkü kontrolde kesinleşmesiyle birlikte doktorum tekrar bir operasyon yapacak kıkırdak ilavesi yapackmış, temmuz başında sil baştan yapacağız gibi, yine kendi doktoruma olacağım guveniyorum çok, ama bakalım gelsin stresli günler.

canım gayet güzel olmuştu burnun..ne oldu ki şimdi sorun nedir paylaşır mısın..nerde bizim grup yaa..dağıldık hepimiz başka forumlara kapak attık:))
şaka bi yana denk geldiğimize sevindim..çok geçmiş olsun:KK43:

canım gayet güzel olmuştu burnun..ne oldu ki şimdi sorun nedir paylaşır mısın..nerde bizim grup yaa..dağıldık hepimiz başka forumlara kapak attık:))
şaka bi yana denk geldiğimize sevindim..çok geçmiş olsun:KK43:

Canım teşekkür ederim iyi dileklerin için, kıkırdak yetersiz kalmış sanırım, hafif bir eğrilik var doktorum duzeltelim dedi onu duzelteceğiz, umarım sen de iyisindir, ben uzun zamandır gelmemiştim foruma.

Canım teşekkür ederim iyi dileklerin için, kıkırdak yetersiz kalmış sanırım, hafif bir eğrilik var doktorum duzeltelim dedi onu duzelteceğiz, umarım sen de iyisindir, ben uzun zamandır gelmemiştim foruma.

fotograf eklesene canım albümüne..merak ettim son halini..benim bi sorunum yok allaha şükür..kıkırdağı nerden alacak peki burnuna eklemek için?

fotograf eklesene canım albümüne..merak ettim son halini..benim bi sorunum yok allaha şükür..kıkırdağı nerden alacak peki burnuna eklemek için?

Kıkırdağı kulaktan alacak canım, yeterli kalmazsa kaburgadan ilk ameliyatta da alacaktı burundakileri kullandı cok acı cekmeyeyim diye ama yeterli olmamış, son donemden fotograflar var ama şimdi hemen yuklerim çekip, hoş ev yatakta yeni kalkmış halim ama olsun :) Yandan hiçbir problem yok kavis falan iyi allaha çok sükür kemiğe destek yaptıktan sonra rahatlayacağım inş ama bakalım

ARKADAŞLAR ÇOK ACİL YARDIM VE ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM!!!
Benim dudağımda yaklaşık 3-3,5 hafta önce bir uçuk çıktı.Ve bütün krem vs. kullanmama rağmen geçmiyor.Şu an vectavir kullanıyorum.
Şu an ki görüntüsü uçuktan ziyade bezelyeden çok daha küçük bir beze gibi, sanki içi iltihap ama sıkılmıyor..
Doktorumla önceki görüşmem de uçuk olduğunda ameliyat yapamıyoruz dedi.Deneyimi olanlar paylaşabilirler mi?
Neden olunmuyor?Sivilce vs. nin ne gibi sakıncası var?
En kötüsü burnumdan estetik olabileceğim en uygun zaman bu,başka bir vaktim yok.Çok üzülüyorum bir sorun olur mu sizce??

burun ameliyatında dudaktaki uçuğu neden dert ediyolar ki??

Ben de anlamadım,daha önce bir yer daha okumuştum.Deneyimi olanlar yada bilgisi olanlar paylaşırlarsa çok sevirim :S
Pazartesi her şeyin iptal olabilme ihtimali beni deli ediyor.Bu kadar zamandır beklerken..

Oooo bir sürü ilgili cevap gelmiş ve ben daha yeni görüyorum:) 25 mesaj hakkımı acilen doldurmam lazım kızlar.23 yaşına gircem ve 6 yıl önce araştırmadan 17 yaşıma bile girmeden ameliyat oldum.Şimdi çok pişmanım.Çocukluk işte,ergenlikte şekli bozuk burun psikolojimi bozmuştu.Şimdi aynı hatayı küçük kardeşim de yapıyor ve ne yazık ki ikna edemiyoruz.:KK45:

Ben de burun ameliyatı olmak istiyorum fakat yaşım daha küçük. Ameliyat için yaş sınır var mı ? Varsa kaç yaştan itibaren olunabiliyor ?

Canım ben de 17 yaşıma 1 ay kala ameliyat oldum ve burnuma aldığım en ufak darbe bile şeklini yetişkin bir bireyden çok etkiledi.Gerçekten o dönemde burnum kırılmıştı ve acilen yaptırmak istiyordum.İnsan ergenlikte çok takıyor ama şimdi çok daha pişmanım.Küçük kız kardeşim de 16sında daha ve yaptırmak istiyor.Anlıyorum sizi ama açıkçası biraz daha bekleyebilmenizi tavsiye ederim.

Kızlaar:KK43: ben estetik oldum 9. gunumdeym alçım alındı fakat burun deliklerim çok büyük olmuş hergun ağlıyorum sadece burun deliklerime mudehale ettireblrmym bana bişey söyleyn:KK43:(((

Kızlaar:KK43: ben estetik oldum 9. gunumdeym alçım alındı fakat burun deliklerim çok büyük olmuş hergun ağlıyorum sadece burun deliklerime mudehale ettireblrmym bana bişey söyleyn:KK43:(((

canım dur daha çok taze. o burun çoook değişecek,demlenecek ve oturacak. hiç canını sıkma şimdiden.

X