Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

sizce yüze yakışcak ve doğal durcak en iyi şekil nasıl olur doktora nasıl tarif edebilirim bilmiyorum. çok korkuyorumm :KK43:

sizce yüze yakışcak ve doğal durcak en iyi şekil nasıl olur doktora nasıl tarif edebilirim bilmiyorum. çok korkuyorumm :KK43:

tecrübeli bi dr. zaten yüze en uygun en doğal duran burnu yapacaktır, ya da yapmaya çalışacaktır elinden geldiğince..bazen önceden konuşmak çok kolay oluyo, ama dr. ameliyat sırasında bazı şeylere karar vermek zorunda kalabiliyo, yapınıza da bağlı biraz..ama artık genelde birçok dr doğal ve sağlıklı burunlar yapmaya çalışıyo..siz yine de en azından nasıl burunları daha çok beğendiğinizi, nasıl burunlardan rahatsız olduğunuzu kafanızda şekillendirip dr.a anlatabilirsiniz..ben ööle yapmıştım.

ben de olmak istiyorm ama çok korkuyorum.
buradaki msjların çouğunu okudum ama korkuyorum yine de. bakacaz

arkadaşım korkma.. Allah başta hayırlısını versin tabii ki ama inan bana güvenilir bi doktorla görüştükten sonra Allah'a teslimsin.. Ben de korkuyordum ama korkunun ecele faydası yok.. 17 şubatta ameliyat oldum ve şuanda o kadar çok mutluyum ki anlatamam.. hem rahat nefes alabiliyorum hem de kendimi çok çok daha ii hissediyorum :KK66:

kızlar herkese merhaba.ben yeni üyeyim bu da ilk msjım bende burun estetiği olmak istiyorum 22 yaşındayım ist dışında ikamet ediyorum.haziranda burun estetiği olmak istiyorum buradan okuduğum kadarıyla barış çakır ve teoman doğanla la görüşme yapıcam fakat kafam çok karışık ilk ameliyatım olucak bana önerebileceğiniz başka doktor ismi var mı herkese çok teşekkür ederim şimdiden.

necdet uçar'ı öneririm canım. hem doğal hem güzel burunlar yapıyor.boğaziçi tıp merkezinde,fiyat da uygun 2250 idi zam gelmediyse :KK31:

doktor barış çakır hakkında olumlu yorumlar var ama off bilmiyorum. fatih dağdelen'de ameliyat olan var mı?

necdet uçar'ı öneririm canım. hem doğal hem güzel burunlar yapıyor.boğaziçi tıp merkezinde,fiyat da uygun 2250 idi zam gelmediyse :KK31:

çok teşşekür ederim sitede olan arkadaşların yorumlarını okumaya çalışıyorum fakat çok zamanımı alıyo resimleri de göremiyorum iyice kafam karıştı dr. konusunda keşke resimleri görmenin daha kolay bir yolu olsaydı

Benim burnum çok kalkık ve kavisli oldu, ve 3 haftayı geçti hala nefes alamıyorum. Burnunuzda eğer gerçekten rahatsız edici bir sorun yoksa asla ve asla olmayın. Şayet güzel bile olsa, bir kere ameliyat olmuş, kemikle oynanmış, kıkırdak deforme olmuş oluyor. Yani Allahın yarattığı gibi olmuyor. Sürekli korumanız gerekiyor sanki yerinden düşecekmiş gibi geliyor. Ne çektiğiniz eziyete, ne paraya, nede strese değmiyor. Hadi diyelim şimdi düşme yok. Ama hep korku var içinizde, ya ucu düşerse, ya ödemler geçtikçe iniltili çıkıntılı yerler olursa diye. Bende olmadan önce bu formu okudum ama yinede oldum. Belki benim burnum öyle çok problemli değildi ve ben yeni burnuma hiç alışamadım o kadarki yemekten içmekten kesildim. Allahtan bana yardım etmesi ve alışmam için sadece dua ediyorum.

merhaba.öncelikle çok geçmiş olsun.memmun olmadığını belirtmişsin ben çok öceki mesajları okuyamadım o yüzden önceden yazdıysan da kusura bakma ben tekrardan sormuş olucam acaba doktorunun kim olduğunu nerde ameliyat olduğunu sorabilirmiyim

arkadaşım korkma.. Allah başta hayırlısını versin tabii ki ama inan bana güvenilir bi doktorla görüştükten sonra Allah'a teslimsin.. Ben de korkuyordum ama korkunun ecele faydası yok.. 17 şubatta ameliyat oldum ve şuanda o kadar çok mutluyum ki anlatamam.. hem rahat nefes alabiliyorum hem de kendimi çok çok daha ii hissediyorum :KK66:

öyle de işte, naparsın :)

20 gün önce ameliyat oldum.emre ilhan...şişliklerim var ama belli ki çok güzel olacak :) karar veremeyen arkadaşlar için yazmak istedim...karar sürecinin ne kadar zor olduğunu bizzat biliyorum çünkü:) şişler indiğinde ne hissettiğimi de yazacağım....bir de emre ilhan ın muayenehanesinde beklerken gördüğüm hiç bir burun kötü değildi...değişik benim beğemediğim tip burun da vardı ama yamuk düşük veya hatalı hiç görmedim ...ameliyat olmak isteyip de karar veremeyenler emre ilhan ile görüşşmeden karar vermeyin derim....

kızlar herkese merhaba.ben yeni üyeyim bu da ilk msjım bende burun estetiği olmak istiyorum 22 yaşındayım ist dışında ikamet ediyorum.haziranda burun estetiği olmak istiyorum buradan okuduğum kadarıyla barış çakır ve teoman doğanla la görüşme yapıcam fakat kafam çok karışık ilk ameliyatım olucak bana önerebileceğiniz başka doktor ismi var mı herkese çok teşekkür ederim şimdiden.

emre ilhan ile de kesinlikle görüş derim...

Burda devlet hastanesinde burun estetiği yapıldığını duymuştum. Dr. Sadullah karun'a e-posta yollamıştım. cevap gelmiş. devlet hastanesinde estetik amaçlı ameliyat yapılmamaktadır demiş. Olanlar nasıl olmuş anlamadım:S

Burda devlet hastanesinde burun estetiği yapıldığını duymuştum. Dr. Sadullah karun'a e-posta yollamıştım. cevap gelmiş. devlet hastanesinde estetik amaçlı ameliyat yapılmamaktadır demiş. Olanlar nasıl olmuş anlamadım:S[/QUOT

Doktor Bey özelde yapıyor mu peki? Belki dışarda yaptıgı için böyle demiştir??

Evet arkadaşlar devlet hastanesinde estetik burun ameliyatı yapan doktorlar özel hastaneler ile anlaşma yaparak ameliyat yapıyorlar.

amanin neyseki, benim de hayallerim yikilmak üzereydi :-)))
ben de ergin kilic bey ile görüsmeyi düsünüyordum zira...

bende 2. ameliyatımı emre ilhana olmayı düşünüyorum. 1.fazla doğal oldu ve kadın nefes alma sorununu başıma bela etti. inş emre bey ile görüşme olumlu olurda bende bu dertten kurtulurum..

X