Anneler günü babalar günü gibi günler kutlanmasın istiyorum. Annesi babası olmayan var, evladını kaymetmiş anneler var.onlar adına o kadar çok üzülüyorum ki içten bir şekilde kutlayamıyorum.Mrb KK değerli üyeleri.yarin anneler günü ve ben üzgünüm.canim annemi 6yil önce kaybettim.bende 2 çocuk annesiyim 36 yaşındayım.hangi yaşta olursan ol anne bir farklı.isterdim ki yanımızda olsun,ona kocaman bir sarılmak.yani çok çok özledim...lütfen anneleriniz hayattayken kıymetini bilin,onlara sımsıkı sarılın...
Boyle günlerde inanın acimiz tazeleniyor.evet dua etmekten başka caremiz yokAnneler günü babalar günü gibi günler kutlanmasın istiyorum. Annesi babası olmayan var, evladını kaymetmiş anneler var.onlar adına o kadar çok üzülüyorum ki içten bir şekilde kutlayamıyorum.
Canım Allah rahmet eylesin.evet duygularini çok iyi anliyorumBende annemi hayal meyal hatırlıyorum2 çocuğum var ama ben annesizligi çocuklar gibi hissediyorum. Annesiyle gelenleri, telde konuşanları görünce nasıl ozeniyorum bilemezsin. Annesizlik çok zor çok acılar cektim çok. Nur içinde yatsinlar
Canım inan bende doyamadim.benim kızkardeşim yok.annem herseyimdi,sirdasim en iyi arkadasimdi.kolun kanadım kırıldı.Bende 3 yil ince kaybettim annemi hic doyamadan,cok mazlum bir kadindi annecigim..Ona hic gonlumce bir hediye veremedim suanda tek verebilecegim hediye dua..Mekanlari cennet olsun.
Canım tesekkur ederim.bende anneyim çocuklarım bu özel günde bana bir sarilsalar çok mutlu olacağım,bir "anne" demeleri inan çok mutlu edecek.ama gönül iste söz konusu kendi annen olunca vede bi dünyada degilse ne bileyim birburukluk oluyorAnnenin mekanı cennet olsun ablacığım..
Ben de aynı durumdayım..
Ama hala anlamam kutlanmasın diyenleri. Ben annemin hiç sözünden çıkmadım hiç üzmedim bilerek. Ama hala bi tatmin olamama bi keşke daha da mutlu etseydim duygusu var. Kaç insan annesine hediye alıyo? Kaç insan annesine sımsıkı sarılıyo? En azından yılın bir günü hatırlasınlar.
Böyle günler iyi ki var.. Allah sağ olana uzun ömür versin, vefat edene de rahmet eylesin..
Canım sagolasin.eksik hissetme ne olurBaşınız sağolsun. .
Birde Anne olamamak var ..
Ahh ahhh . Eksik hissetmek, üzülmek. .
Canım anneciginin mekanı cennet olsunBende 3 yil ince kaybettim annemi hic doyamadan,cok mazlum bir kadindi annecigim..Ona hic gonlumce bir hediye veremedim suanda tek verebilecegim hediye dua..Mekanlari cennet olsun.
Canım sagolasin.eksik hissetme ne olur
İnşallah bir evladın olur...
Amin canim, senin annenin ve tum vefat eden annelerin mekani cennet olsun..Canım anneciginin mekanı cennet olsun
tesekkur ederim.anne sevgisi bambaşka bir şey.seni en çok anne sever,en iyi anne anlarAllah rahmet eylesin,basınız sagolsun..
Evet..onlar hayattayken kıymetlerini bilmek cok önemli..Rabbim eksikligini göstermesin
Boşver be can.. Bırak anasının adını anmayanlar bi gün olsun yüz güldürsün.. O anneler ne kadar seviniyo hediyeye. 364 gün sevmese bile o gün unutıyolar dertlerini, bi hediye gönül alıyo.Canım tesekkur ederim.bende anneyim çocuklarım bu özel günde bana bir sarilsalar çok mutlu olacağım,bir "anne" demeleri inan çok mutlu edecek.ama gönül iste söz konusu kendi annen olunca vede bi dünyada degilse ne bileyim birburukluk oluyor