kızlar nişan resimlerimi ekleyemiyorum çünkü yüksek çözünürlükte oldugu için ne yapayımm??????
sedacım ben önce paintten küçültüp sonra ekliyorum ama eklerkende boyutlarıyla oynayabilirsin cnm beliyoruz fotograflarını
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar nişan resimlerimi ekleyemiyorum çünkü yüksek çözünürlükte oldugu için ne yapayımm??????
slm bayanlar bursalı hemşehriler bursann ilçesindeydim bursaya başka bi ilçesine geln geldim 2 yıllık evliyim 13 aylık jojuuum var işte bööle beğenrsem annaşırsak kocama kuma alabilirim sizleri :)
Kızlar nasıl gidiyor hazırlıklar?Ben hala balayı için bakıyorum.
oooo yeni gelenler olmuş hoşgelmiş herkesler...
kızlar enim çeyizim haftaya cuma gidiyor...
c.teside nikah olacak..
18 indede düğün.
o arada hamam bekarlığa veda kına
hepsini planladık
arkadaşlarım saolsunar
çokgüzel şeyler planlamışlar kızlar..
çok mutluyum...
şenemcim sende ne var ne yok..
az kaldı düğünlere..
ne güzel canım kıymetini bil arkadaşların var boshayallersmile ben üniversitedeyken en yakınım dediğim 4 dostumu sildim defterden o günden beri yakın bir dostum yok malesef pek güvenemiyorum insanlara :umursamaz:
oooo yeni gelenler olmuş hoşgelmiş herkesler...
kızlar enim çeyizim haftaya cuma gidiyor...
c.teside nikah olacak..
18 indede düğün.
o arada hamam bekarlığa veda kına
hepsini planladık
arkadaşlarım saolsunar
çokgüzel şeyler planlamışlar kızlar..
çok mutluyum...
şenemcim sende ne var ne yok..
az kaldı düğünlere..
kızlarr oyun havaları için ufak bir liste hazırladım pc de yüklü olan müziklerim bunlar benim buyyrunnn
<Kızlarr kına gecesi için bulduğum şarkılar <3 - Kadınlar Kulübü, Kadın, Kadınca