• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursalı mısın Kadifeli gelin ? :))

evet tatlım ben dr a gitmeden almak istemediğim için bekledim zaten...
işyerinden pek izinde alamıyorum malum işyerinden ayrılacağımya çok sıkı o sebeple..

şebnemcim sen nasılsın nasıl gidiyo hazırlıklar

Kızlar bizim balayı yeri kesinleşti aklinialirimsmile Kuşadası - Ömer Tatil Köyü ne gidiyoruzzz kaydirigubbakcemile4

kaldı 24 gün :))
valla kızlar biz haftaya cuma çeyizleri götürüyoruz.
davetiye olayını bi arkadaşımız halledecek..
son sürat devam yani..
sedef sorcam sorcam unutuyorum
senin tayin işi ne oldu..

kaldı 24 gün :))
valla kızlar biz haftaya cuma çeyizleri götürüyoruz.
davetiye olayını bi arkadaşımız halledecek..
son sürat devam yani..
sedef sorcam sorcam unutuyorum
senin tayin işi ne oldu..

canım işte temmuz ayında belli olucakmış sözde, ama olmicak gibi yaa bursa şubelerinde ihtiyaç yokmuş canım heykele yeni bir şube açılacak orasınında ne zaman açılacağı belli değilmiş 2010 yılı içerisinde kesin açılacakmış ama belli değilmiş hangi ayda açılacağı yer baklıyorlarmış.. Anlayacağın istifa yolu göründü uzaklardan bana.. mafoldumben Tayin için bir mucize bekliyorum.. :Saruboceq:

Kızlar banka ve sigorta alanında iş arıyorum bilginiz olsun tanıdığınız felan varsa bursa da beni bilgilendirin olurmu yerimseniben

sedefcim evlilik dolayısı ile çıkışl yapacaksın ve sonuç olarak kıdem tazminatını alacaksın pek üzülme yani... oradada kısmetse bulursun iş.. bende temmuz 18 düğün malum sonra ramazan var.. ondan sonra bakıcam iş canım..

Gülçen canım biliyorum tazminat alıcam ama ben işimi seviyordum bu kurumdan ayrılmak istemiyordum.. neyse hayırlısı olsun diyorum herşeyin napalım kısmet böyleymiş..

kızlar nişan resimlerimi ekleyemiyorum çünkü yüksek çözünürlükte oldugu için ne yapayımm??????

canım imageshack diye bir site varya ordan upload et canım boyut seçeneklerinde 640x280 mi ne tam hatırlamıyorum onu seç ekleyebilirsin öyle..

merhaba bayanlar sonunda aradığım topiği buld birz geç oldu ama ben bursa karacabeyde oturuyorum (baya uzak sizlere sanırım) ve ist a geln gidicm kısmtse :):)

merhaba bayanlar sonunda aradığım topiği buld birz geç oldu ama ben bursa karacabeyde oturuyorum (baya uzak sizlere sanırım) ve ist a geln gidicm kısmtse :):)

ahhhh canımmm hoşgeldin sefalar getirdin bacım ben sedef vereliniortak Bursa zafer mah. gelin gelicem bende boshayallersmile sen söz nişan? ne durumdasın?

a.s.hoşbulduk bitanm bende ceylan vereliniortak cnm ben bursaya biraz uzağm yani bilmiyorum pek naniknanik ben sözlüyüm cnm delikafadulden

Bu topiği gördüğüme çok sevindimm :)
Ablamın tayini bursaya çıktı, bi iki tanıdığımız var yardım edicek ama kk hatunlarını es geçemezdim sormak istedim.. :)
Bilgi verebilir misiniz bursayla ilgili ayrıca ev arkadaşıda arıyoruz, ablamın yanına öğretmen kendisi

Kızlar bizim balayı yeri kesinleşti aklinialirimsmile Kuşadası - Ömer Tatil Köyü ne gidiyoruzzz kaydirigubbakcemile4

cnm benim hayırlısı olsun inşallah güzel geçer

iş içinde hayırlısı olsun sedefcim en kısa zamanda iş bulursun umarım istediğin gibi:Saruboceq:

şebenmmcım nerelerdesin güzel geliiin....

sedacım burdayım cnm günler azaldıkca nete giremiyorum

nasılsınız hepiniz neler yapıyorsunuz ???opuyorumnanaktan

Back
X