Bursalı mısın Kadifeli gelin ? :))

slm arkadaşlar yeni yılın hepimize saglık mutluluk huzur başarı getirmesini temenni ediyorum iyi yıllar...

Merhaba arkadaşlar kusura bakmayın yoğunluktan giremedim nete pek şimdi yazabildim ancak...İyi dileklerleriniz için teşekkür ederim...Görüşmeyi siz ayarlayın hafta sonu olursa geleceğim inş..Hepinize iyi yıllar görüşmek tanışmak dileğiyleeee

kızlar yeni yılın ilk mesajı benden gelsin hepinize iyi yıllar diliyorum. inşallah 2011 hepimize sağlık huzur ve mutluluk getirsin bu yıl buluşmak dileğiyle

merhaba arkadaşlar nasılsınız?Buluşalımmmı kızlar hava soguk moguk derken olmadı ama isteyenler varsa bu hafta içi yada cumartesi buluşalım korupark olabilir nedersiniz ben mudanyadan gelicem banda çok uzak olmaz hem fsmde oturanlarada yakın gezmiş oluruz hem nedersiniz?

mrh buluşma olursa bende katılmak isterim aranıza her ne kadar karnım burnumda olsada......

bır selam vereyım dedım bursalı hanımlar
bend e bursadanım buluşma düzenlenıyor galıba ama gelemem kı yenı bebişim oldu bıraz buyusun teyzelerı bızde gelırız buluşmalara

Rapunzel cnm bebeğiniz hayırlı olsun anali babali büyüsün buluşuruz insallah cnm sende gelirsin

miyabalar burdamın güsel hatunları :92::92::92:

a.s canım ilçesi derken nersinden bende mudanyadayım ama gelicem kısmetse buluşmaya sen çokmu uzaktasın canım inşllh gelirsin bekleriz

bahar ben cumartesi koruparkta olucam gelmek istersen bi saat ayarlayabiliriz :) hem belki topiği okuyanlardanda gelmek istyenler olabilir..yoksa ortak buluşma zor oluyor herkesin işi gücü uymuyor..gelicek olursan özelden msjlaşalım:) hata diğe bursalılar topiğinede yazalım ki katılmak isteyen olrsa onlarda gelir :81:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…