• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursalı mısın Kadifeli gelin ? :))

Ya arkadaşlar bir ricam olacak buluşmayı hafta sonu yapsakta çalışanlarda gelebilse mesela cumartesi yada pazar daha iyi olmazmı?Aksilik bende bugün işe başladım iş görüşmem kabul edildide...Gelemem o yüzden üzüldüm ama:58::58:

Ya arkadaşlar bir ricam olacak buluşmayı hafta sonu yapsakta çalışanlarda gelebilse mesela cumartesi yada pazar daha iyi olmazmı?Aksilik bende bugün işe başladım iş görüşmem kabul edildide...Gelemem o yüzden üzüldüm ama:58::58:

slm canım hayırlı olsun işin. pazar belki olmayabilirde cumarteside olabilir benim adıma soru yok ama denizm neder bilmiyorum.saglık olsun işte önemli çalışmak güzel ne işiyle meşgulsun?tekrardan gözün aydın canım işinde başarılar.hafta sonu için olumlu olursa gelişrsin ozaman kib:16::70:

Baharcım başka kimseyle konuşmadım burada konuşulanlardan başka bir bilgim yok yarın kesin buluşma var yer ve saat aynı tüm arkadaşları bekliyoruz:64:

Edit: umutdeniz'in mesajını şimdi farkettim hayırlı olsun canım şimdi ne olacak cmt de yılbaşı şimdi son kararımız ne arkadaşlar kafam karıştı:44:

Son düzenleme:
Baharcım başka kimseyle konuşmadım burada konuşulanlardan başka bir bilgim yok yarın kesin buluşma var yer ve saat aynı tüm arkadaşları bekliyoruz:64:

denizm ikimizden başka kimse yok:9:arkadaş hafta sonu olsun diyor işe girmiş.napalım şimdi havalarda çok kötü oldu senin kararın nedirt ikimizden başka şuan kimse yok yazan olmadı napalım sence?:50:

Bilmem ki baharcım işin yoksa canın da sıkılıyorsa buluşalım belki yazmasa da okuyan vardır yine buluşuruz herkes müsait olunca tek başıma karar vermek istemedim:44:

Bilmem ki baharcım işin yoksa canın da sıkılıyorsa buluşalım belki yazmasa da okuyan vardır yine buluşuruz herkes müsait olunca tek başıma karar vermek istemedim:44:

havanın durumuda çok kötü canım ya.sen çalışıyormusun denizm?Bilmiyorum canım bende kararsız kaldım şimdi:44:

Şu an çalışmıyorum canım tamam o zaman senin için sorunsa herkes müsait oluncaya kadar ertelensin

Şu an çalışmıyorum canım tamam o zaman senin için sorunsa herkes müsait oluncaya kadar ertelensin

hayır canım benim neden sorun olsun sorun etmedim yanlış anlama ben mudanyadayım hava şartı böle olunca bian kararsız kaldım yoksa farketmez iki kişi tek kişi önemli olan güzel ar kadaşlık edinmek ben havadan ötürü dedim yani sabahları giriyomusun burya yarınji havanın şartına göre sabah karar versek olurmu?

yok canım yanlış anlamadım hava problem olduğundan dedin biliyorum olur yarın bakalım o zaman:29:

teşkler bende iyyim teşk edriz:nazar:henüz yüzyüze tanışmadık inşllh tanışarak güzel arkadaşlılklar kurarız:70:

bayanlar demek yarın buluşuyorsunuz :) kaçta nerde buluşmaya karar vermiştiniz ? eğer uygun olurda buluşursanız koruparkta da buluşabiliriz..mudanyadan gelen için kolay olur hem,yada nereyi uygun gördüyseniz artık farketmez bana,yarın sabah kararlaştırında buraya yazın kaçta ve nerde buluşucağınızı...bende gelmek istiyorum :) özel msjda atabilirsiniz...

slm arkadaşlar nasılsınız?:16:kimseler yok bugün bugün buluşma olamıyor malesef satte öglen oldu zaten.inşllh uygun birgün görüşürüz :31:

Back