• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursalı mısın Kadifeli gelin ? :))

kızlarr hepiniz hoşgeldiniz. yazamadım bir süre hastaydım malum grip salgını. en kısa zamanda bir buluşma ayarlamaya çalışıcam bakalım organize edebilirsem herkesi.
şebnemcimm cnm ya banada özelden atsana temizlikçi ile ilgili bilgileri nerden geliyo sen tanıyomusun güvenilirmi fiyat nedir falan.

Kızlar günaydın hoşgeldiniz aramıza...Evet kelebeklikuzu bir an önce düzenleyelim buluşmayı iyice soğuklar olmadan...Önümüzdeki hafta olabilirmi acaba?

Kızlarrr
artık hepiniz geldiniz sanırsam balayı falan kalmadı haftaya haftasonu cumartesi yada pazar toplansak nasıl olur. Havalarda iyice soğumadan.
Uygunmusunuz değilmisiniz bi yazarsanız hade bakalım...

Bana cumarteside pazarda uyar kızlar nerde ne zaman derseniz allahın izniyle gelirim...Evet kızlar gelenler söylesin....

balayı mı kızlar burası yeni gelinlerin topiğimi:kedi:
ben 3 buçuk yıllık evliyim kızım var 1 tane 21 aylık :):nazar:

Selamlarrr oppss sanırım ben bu başlığı farketmek için epey geç kalmışımbilmiyorumkismile ama olsun herkese merhabaaa.s.

kızlar buluşma cumartesi olsun lütfennnsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

demek buluşma var ne güzel hadi bakalım bol bol resim çekinde görelim bursanın güzel hatunlarını:))

Arkadaşlar bana kaliteli dikim yapabilen bir terzi önerebilir misiniz nişan kıyafeti ve gelinlik içinfisfisfis

seda, şebnem, kelebeklikuzu nerdesiniz kızlar.. seda düğün nasıldı neler yaptın değişik nikahta haberlerini bekliyorum cnm fotoğraflarını da görmedim merak ediyorum ama :))

Back