• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursalı mısın Kadifeli gelin ? :))

Aa cok sevindim cnm hayirlisi olsun :)))cok sevindim benimde guzel gidiyor evlilik cok sukur daha bende birsey yok AMA kisa zamanda dusunuyoruz:)

inşallah şebnemcim beraber büyütelim .. çok sevindim ben de inşallah hep böyle sürsün tatlım :)

selamlarrr kızlar nasılsınızz

selammmmmm incidestancım çok sevindim senin adına hayırlısı olsun tatlım..
kızlar buluşmadan söz etmişiniz ne yaptınız ben istanbuldayım annemde ancak internete girebildim.. evimde yok net şuan için.. siz neler yaptınız..

Hepinize merhaba kizlar Yenı gelenler hos geldi

Gulsencim bulusmadik insallah bulusuruz sen neler yapiyorsun nasil gidiyor

bende iyiyim tatlım annemlere geldim istanbula eşim bu hafta çok youn çalışacak bende kaçamak yaptım.. onun dışında iş görüşmelerim ve aile ziyaretlerim devam ediyor...sende ne var ne yok bakalım

Bende evlilik için sabırla bekleyenlerdenim.4 yıllık beraberliğimizde 2 yıldır sözlüyüm.Birde 2 yıldırda çalışmaktayım.

evliyim canım 2,5 senedir:))muhasebeciyim ama yeni işten ayrıldım daha 1 ay olmadı:(( dinleneyım biraz öyle başlamayı düşünüyorum kısmetse...

kızlarrrrrrrrrrrrrrr bizim ailemize küçük bir birey katılıyormuşş.... artık eşim ben ve bebişimiz var:)) sanırım toplantıya ben tombik bi hatun olarak gelicem bu gidişle :))

Back