• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursalı mısın Kadifeli gelin ? :))

yerimsenibenöyle oldu galiba daha 3 aylık evliyim ve evdeyim şuan çalışmıyorum...

cnım inegölde hangi bölgede oturuyor
hangi okulu bitirmiş söylersen yardımcı olabilirim sana
ben inegölde yaşıyorum
küçük bir yer burası herkes birbirini tanır genelde

evet canım senin inegölde yaşadığını okudum ve dün sana özelden çok ulaşmaya çalıştım ama özel msjını bulamadım yazımı görmene sevindim bu detayları öğrenir sana bildirirm nakliye firması olduğunu biliyorum zorla ilgili bişey adı ama bak unutmuşum okadar çok şey konuştukki onla laf arasında ismini söyleyince kalmamış aklımda ..

allah allah açık özel mesajım aslında ama
belki sorun vardır
bilgileri öğren söyle elbet tanıdık birini buluruz

çoğalmışız yine kızlar süperrr

denizcim memnun oldum selin bende. beşevlerde oturuyorum yaş 26 çalışıyorum
diğer kızlarrrr hepiniz hoşgeldiniz. beyaz toprak ben merkezdeyim o yüzden bi yorum yapamıycam ece sana yardım edebilir heralde bu konuda.
şebbnemmcim cnm nasılsınnn neler yapıyosun. bizimkiler tatilin tadını çıkarıyolar demek. dönsünlerde toplanalım.

bende memnun oldum selincim. hergün küçük sanayi ye gelmek için geçiyorum metrodan beşevler ataevler :))))

Ben çalışmıyorum canım şimdilik...Evlilik cok güzel gidiyor tavsiye ederim...ooo yemeklerim hazır ama kocam geç gelecek offf yaa akşam 8 de evde olacakolumunekankayizsmile

gunaydın kızlar kaynatmışsınız baya kaydirigubbakcemile5
kradese cnm ben senin tam tersin beşevlerden arabayatağına geliyorum hergün.
umutdeniz benimde okuyamamışsındır belki en büyük derdim yemek kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 çalışınca o kadar zor oluyorki. hergün ne pişircem derdinden bıktım vallahi. allahtan kayınvaldemle annemler burda birer gün onlara gidip rahatlıyorum azcık.

Back