Bursalı mısın Kadifeli gelin ? :))

canım benim yemeklerim cok güzel oluyo çokta seviyorum yemek yapmayı bana adını koymak cok zor geliyo valla eşimi sabahları sıkıştırıp yemek ismi almayaa çalışıyorum...En nefret ettiğim şeyde ''AŞKIM NE PİŞİRİRSEN YERİM BEN '' demesi resmen kaçamak cevap veriyoolumunekankayizsmile

Iyim kelebeklikuzum sen nasilsin bildigin gibi ayni degisik birsey yok evet kizlar tatilde insallah guzel geciyordur gelsinler goruselim artik
bu arada ne guzel kalabalik oldu topigimiz :))

Kizlar tekrar hosgeldiniz

selammmmmm kızlarrrrrrrrrrrrr hoşgeldiniz hepiniz tekrar ben yine uzun bi ara verdim istanbula gittim geldimmm.. annemleri gördüm bayram falan derken nete girmek aklıma bile gelmiyor...ee ne var ne yok bakalım neler yaptınız görüşmeyeli.. ........

Gyirmibes cnm ben iyim sen nasilsin cok sukur gunler guzel geciyor az kaldi kizlar gelsin balayindan gorusucez

Bursa lı kadifeli gelinler...merhaba:))
Hepinize ömür boyu mutluluklar diliyorum...
Maşallah gençlik gibisi var mı...sizler ev işlerinizi seve seve güle hoplaya yapıyorsunuz..
Bizim gibilerde,oflaya ahlaya..bazende ağlaya! yapmaya çalışıyoruz...
Kızlar..çevrenizde...eşiniz dostunuzda ev işlerine genellikle de temizliğe yardımcı bayan alan varsa..vede,memnun ise....yardımcı olurmusunuz...

:1hug:Kızlar kimler balayında gurubumuzda kaç kişi olduk söylermisiniz?Bu arada eğer takip edemezsem beni uyarın mutlaka görüşmeye geleceğim...

geçkinkız bende yardımcı bayan arıyorum ama bulamadım bakalım belki yardımcı olan çıkar bize. ama
umutdeniz valla cnm grup 10-15 kişi vardır heralde. herkes herzaman yazamıyo iş güç. 2 kişi var balayında sanırım dönsünler bi buluşma ayarlarız inşallah.

Kizlar benim tanidigim var ozel den konusalim banada geliyor arada memnunu

baya kisi olduk bu arada en kisa zamanda gorusulur

Sebnem canım..arkadaş olmadan özel mesaj gönderemiyormuşum..yada daha önce siteye 50 mesaj yazmış olmak gerek mişş.. sen bana yazmayı bi denermisin lütfen...

Ayy günaydın arkadaşlar:lepi:B ugün pek bi ukalayım ben ya dün saçlarımı boyattım kocişim çok beğendi pek bi şımardım yahuulülülülülülü

Kizlarrr nerelerdesiniz. ?? Benim ayni degisiklik yok havalardan sikintiliyim hep kapali
balayindakihatunlardanda ses cikmadi hic

sebnem canım...ben, özel mesaj da yazamıyormuşum..
Şu temizlik işi için ilgine teşekkür ediyorum.
Belki sen benim özele yazabilirsin...
Hanım hakkında biraz bilgi rica edicem..kaç yaşlarında..hangi semtten geliyor..ücret...gibi.
cevabını bekliyorum canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…