• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursalı mısın Kadifeli gelin ? :))

kızlar merhaba neler yapıyorsunuz bakalım hiç sesiniz soluğunuz çıkmıyor kpss iptal edildi ben de bu kasvetli havada ders çalışmaya çalışıyorum hem de askerimin hasretine rağmen :(

viole cnm allah yardımcın olsun umarım iyi geçer sınavın. ama en önemlisi tabi en kısa sürede kavuşun inaşallahhh kıyamam yaaa :(:( bu arada kızlar evlendi balayına falan gitti heralde fırsat bulan bı bakıp yazıp çıkıyor. toplancaz inşallah herkes tamamlansın.kaydirigubbakcemile5
esys hoşgeldin sende aramıza. nerelerde kuaför bakıyorsun ona göre tavsiye verelim. ben altıparmakta cüneyte yaptırmıştım. işinde çok iyidir. tavsiye edebilirim mesela onu.

ben de hep altıparmakta cüneyte gidiyorum çok güzel saç keser kına ve düğünde de setbaşında viyanaya gitmiştim herkes hayran kaldı benim de çok içime sindi açıkçası

yeni gelen kızlar hoşgeldiniz

nasılsınız ???
en konuşkan iki hatun gelin oldu balayındalar :))) o yüzden sessizdir buraları

ben düğün saçımı bulvarda vip kuaförde yaptırdım çok memnun kaldım tavsiye ederim

cnım inegölde hangi bölgede oturuyor
hangi okulu bitirmiş söylersen yardımcı olabilirim sana
ben inegölde yaşıyorum
küçük bir yer burası herkes birbirini tanır genelde

çoğalmışız yine kızlar süperrr

denizcim memnun oldum selin bende. beşevlerde oturuyorum yaş 26 çalışıyorum
diğer kızlarrrr hepiniz hoşgeldiniz. beyaz toprak ben merkezdeyim o yüzden bi yorum yapamıycam ece sana yardım edebilir heralde bu konuda.
şebbnemmcim cnm nasılsınnn neler yapıyosun. bizimkiler tatilin tadını çıkarıyolar demek. dönsünlerde toplanalım.

Bende yeni evlendim kızlar aranıza katıldığıma mutluyum...23 yaşındayım hamitlerde oturuyorum...

Back