Bursalı mısın Kadifeli gelin ? :))

kelebeklikuzu cnm yurtdışındaydım giremedim.. cnm beni yaz başında istediler.. şimdi bayramın 3. günü kısmetse nişanım olucak çok ani bir şekilde karar aldık dün yeri tuttuk.. seneyede için düğün ve kına yerlerini tuttuk.. bende temmuz gelini olucam inş...herşey çok ani geliştii nişan için cnm anlıycan.. sen neler yapıyorsun?.. fotograf stüdyosu olarak neresini tavsiye edersiniz kızlar?

biz düğünde kumruda çektirdik kükürtlüdekinde.. çok değişik ve güzel gören herkes beğeniyor fotoları çeken adamda çok güleryüzlü hoş sohbet biri senin o andaki stresini unutturuyor tavsiye ederim bir gidip görün fotoğrafları isterseniz

ay vallahi kızlar yaaa hepimiz dağıldık bayramdı hazırlıklardı derken.
sedef seda çok az kaldı canlarım sabırsızlıkla bekliyorum resimlerinizi.
sebnemcimm cnm sen nerelerdesin nasıl gidiyor?
happyzhr viole gyirmibeş siz nasılsınız kızlar. happyzhr hani nişan fotoların?? nasıl geçti ayrıca nişanın..

valla tatlım ben iyiyim kendi adıma bayramda annemlerle görüşemedim o kötü oldu giresuna gitmişlerdi. bu sebeple çarşamba istanbula gidiyorum haftasonuda eşim gelecek kısmetse bursa spor eskişehir maçına gittik eşimle salıda vaelncia maçına gidicez böyle geçiyor günler..

merhaba kızlar

bende iyim bayram geçti fırsat bulamadım buraya bakmaya
günler geçiyor her zamanki gibi basketbol heyecanıda geçti :))

merhaba canım nişan güzel geçti eğlendik.. fotoğraf yüklemesini bilmiyorumkii canımbilmiyorumkismile fotoları almadık daha ancak kendi f.makinamdan çektirdiğim biraz foto var o kadar.. sen nasılsın neler napıosun seda çok yoğun bu aralar uğrayamıyor buraya...kaydirigubbakcemile3

valla kızlar telaştan uğrayamaz oldular kaydirigubbakcemile3 biz bunları atlattık rahatız tabe.
bayramıda geçirdik yorulduk valla happyzehracım sağa sola gitmekten. işe başlamasıda nasıl zor geldi uykuluyum 2 gündür. yüzünü saklayıp eklemek istersen sitede anlatıyor nasıl ekleyebileceğin yada istersen özelden anlatırım bensana cnm.
gyirmibeş süpersin vallahi cnm ya maçlara falan gidiyosun :lepi:

merhaba bende 1,5 aylık veliyim Bursa'ya yeni geldim..Nilüfer 100. yıl mah. de oturuyoruzz..Pek memnun değiliz ama evimiz çok güzel yeni..Kiralık nasılsa..

Bende kinami gonluferahta istedim AMA gun olmadi allah tamamina erdirsin cnm nisanli olmak guzel tadini cikar opuyorumnanaktan

Seval hosgeldin cnmkaydirigubbakcemile5

bu arada sebnemcim ben senin kına ve düğün fotoğraflarını görmedim yükledin mi buraya yoksa ben siteyi çok iyi bilmediğim içi mi göremedim..:))

Cnm kirci otelde oldu kinam
yok hic fotograf yuklemedim kismetse gorustugumuz zaman hep beraber bakariz:jeyyar::lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…