Bursalı mısın Kadifeli gelin ? :))

Amaneyynnnn bizde evlenince giremeyiz internete artık oyyy temizlik yemek felan beni korkutan tek şey ütü :) Ama sevgili sevgilim sürekli kot ve t-shirt giydiği için pek sıkıntı yaşayacağımı düşünmüyorum :)

slm kızlar... biz laptop almadık henüz eşim işyerindeki laptopu getirince ancak girebiliyorum :)) malum düğün borçları var .)) sedefcim az kaldı sende gel hep birlikte toplanırız inşallah. buarada kızlar ben iş arıyorum dua edinde en kısa zamanda bulabileyim... gerçi böyle gezmekte iyi oluyor gerçi :)) şebnemcim sen nasılsın.. bu arada bilmeyenler için ben gülşen ...

Kızlar günaydın,

Gülşencim hangi sektörde iş arıyordun sen?? Duyduğumuz bişey olursa haber veririz hemen..
Cumartesi - pazar - pazartesi bursadaydım.. Evimi yerleştirdik kızlar çiçek gibi oldu aman yarabbi herkes bayıldı.. Tek sorun biizm gittiğimiz gün mutfakta su borusu patladı mutfağı felan su bastı hep tek üzücü yanı bu vanaları felan kapattık işte mutfak tezgahı felan sökülecek tekrar borular değişecek (

Onun dışında herşey çok güzeldi.. Şimdiden şunu söyleyebilirim ''İnsanın kendi evi gibisi yokmuş'' :))

kızçelerr günaydınn;
happzhr yoksun ortalarda gelemdilermi daha istemeye seni
gülşen hoşgeldin. ahh ahh o düğün borçları insanı bitiriyor zaten. hayırlısıyla kapatırız insaşşak hepimiz. ne tür bi iş arıyosun duyarsak haber verlim bir şekilde.
sedefimmmmm canım hayırlı olsun... bak günlerdir üzdün kendini ve bizi ama en güzel oldu bitti. mutfak işini kafaana takma halledilir o. nazar çıkmış evden boşver. sen birde tam o evde yaşamaya başla gerçekten annenin evi falann sanki hiç orda yaşamamışsın gibi gelicek. ama ben resim de istiyorummmmmm

kelebeklikuzum ya valla sanki kık senedir bu evde bu eşyalarla yaşıyormuşum gibi geliyor.. Zaten çok komikti ikimizde ilk gece evi yerleştirdik birimiz bir koltukta birimiz diğer koltukta uyuyakalmışız :) İnsan tuhaf oluyor ya ne biliyim inanamadım ben ya bide o kadar güzelki ev anlatamam hemen arkada bahçemiz felan huzur doluydu resmen hiççç istanbula gelmek istemedim.. Hımm bu arada gönlümü almasaydı bu dava çooookk sürerdii ama gönlümü almayı başardı

cok sevındım canımcım en doğrusunu yaptın sen olayı kapamakla :1hug: allah hayırlısıyla mutlu mesut yaşamayı nasip etsin evinde inşallahhh. ama çok merak ediyorum bak ballandıra ballandıra anlatıyosunnn

kıxlar yaaa bu arada kısaca neler yaptıgımı anlatayım size okulumdan mezun oldum bugün..yaklasık 9 gundur okula gidiyorum tam gun! gelinliğim bitii aldım süper kızlar tam istediğim gibi..ev esyalarımızı yerlestırme cabası içindeyız dun götürdük davetiyelerııııımız taamaam..fotografıxıyıı ayarladıkk kuaforum tamamm...balonlarım ; dilek bolonları siparişte....duvaklar kadife karanfıller,yaşlılara tespih;tamam düğünde nikah sekerı kutularıımız tamam...kızlar cok az kaldıı ve panikteyimmmmmmmm;resimlerimi yaırn sööööz sizdeeeeeee sizz iyisiniz değil mi hepiniizzzzzzzzzzz

oyyyy sedacımmmm gözümüz yollarda kaldı şekerim. ama baya işlerini halletmişsin sende. hade bakalım allah nazarlardan korusun inşallahhhh valla sedefede söyleyip duruyorum resim istiyorum bennnnnnnnn diye bekliyoruz canımcım resimlerini. sana okuması zor olmasın ben yazayım kısaca. biz iyiyiz. sedef evini yerleştirdi mutluluktan uçuyor şu anda. şebnemcim ara sıra hatır sorup çıkıyor balkabaa yeni geldi yakında nişanı olucak gyirmibeş in de neti olmadığından arada giriyor iyiymiş iş arıyormus kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
vallahi müzeyir müzeyyen gibi hissettim kendimi ama kısaca böyle canım

ay ehpiniizn iyi olamsına sevidndimm yarın cnmmmm inşşşşş

Kızlarrrr günaydınnn..

Seda kızzz kaçak nerelerdesin sen :) Ben fena sıkıştım bu cumartesi hem kına için elbise bakmam lazım çarşıdan, hem akşam 7 de gelinlik provam var hemde babaanneme iftara gidicem Hangi birisine nasıl yetişicem şaşırdım valla :)

Kına gecesinden sonra ayın 14 ünde tekrar bursaya gidip mutfağımı yerleştirmem lazım.. oy oy oy çok işimiz var kızlar...

Kızlar bursa ya Diechmann ayakkabı mağazası açılıyor yehhuuuuuuuuuuu :lepi:
Benim gibi koca ayaklar (42 ye kadar ) + kocası koca ayaklı olanlar (45 e kadar) bu mağazadan bulabilirsiniz

kızlar naber bayram hazırlıkları başladı mı bakalım ben eşimi askere gönderdim benim için bu bayram baya buruk geçicek heralde :çok üzgünüm:

kızlarrr günaydınnn;
viole allah kavuştursun sağlıkla sıhhatle inşallahh.
bayram hazırlığı falan hak getire vallahi bende. anca pazar günü başlarım temizliğe. gerçi kimse gelmiyoki bayramda küçük olunca kaydirigubbakcemile3 olsun adı var bayram temizliği yapılcaka allahın izniyle. kayınvaldecimde kıyamam para verdi bana zorla yine bayramlık al diye. her bayram saolsun düşünür. biz eskidik anne diyorum ama dinlemiyo. bayramlık alıcam kendime çocuklar gibi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

saol canım ben de bugün çarşıya çıkmayı düşünüyorum kapalı çarşıda pek bişey kalmamıştı herkes silmiş süpürmüş fiyatlar da ucuzladı demişlerdi ama bana biraz yükselmiş gibi geldi bakalım gezip görücez

kızlar selammmm.. insan kaynakları bölümünde çalışabilirim daha öncede personel uzmanı olarak çalışıyordum.. sektör önemli değil bu bağlamda canlar.. sizde ne var ne yok bakalım..

ne bayramı ne seyranı...bayram mayram yok bu yoğunlukta bize; evim cok güzel oldu kızlar agız tadıyla oturuz inşallah;ne cok esyam varmıs meger ya....:) sedef bursaya acıdlıı evet gitiik bizde :)))))))

nasılsınız kızlar nasıl hazırlıklar gelin adayları
evlenen hatunlar sizlerde ne var ne yok???
gülşencim ben buralardayım inşallah istediğin işi bulursun alıştınmı bursaya

valla bende bir değişiklik yok günler geçip gidiyor yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum ama cevap yazmaya fırsat olmuyor o yüzden yoksa hep buralardayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…