• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursalı mısın Kadifeli gelin ? :))

merhaba kelebekli kuzu.umarım tanışmakta nasip olur revindell ile :) bende bi durum var nişana doğru adım adım :) bi aksilik olmazsa bayramdan sonra düşünüyoruz inşallah.sen bursada nerde oturuyorsun

Balkabaa canım evet arnavut birisi ile evleniyorum.. Komşu çıktık kız valla :)) Sevindim hee :)

Kelebekli kuzum güzel duan için sağol, umarım şans getirir bana..
Amannn sedanın değüşükk fikirleri bitmez kimbilir ne geldi yine aklına onun peşinde koşturuyordur delikız :))

hayırlısı olsun balkabaa allah tamamına erdirsin inşallah. ben beşevlerde oturuyorum. şu kızları bi baş göz edelim toplanıcaz orda yüzyüze de tanışma fırsatımız olucak. seninde nişan işi bitmiş olur kızlar evlendiğinde. rahatça toplanırız.:lepi:
revindelim kesin cnm yaa. kimbilir neler gelmiştir aklına onun şimdi. dilek balonu falan koşturuyodur kaydirigubbakcemile3
bende o iftar senin bu iftar benim koşturuyorum. yaşasın yemek yapmamak kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Oyyy bizim ailede hiççç iftar davetleri olmaz biliyormuuuusunn :) Gerçekten kimse kimseyi davet etmez.. Bende 2 gündür tutamıyorum sahura uyanamıyorum..

sen gel hele buaraya ben seni davet ederim şekerimmmmmmmm :dance: ben bu ay hiç tutamıyorum ilaç kullandığım için :( canım kocam tek başına kalkıo sahura falan.

Balkabaa canım evet arnavut birisi ile evleniyorum.. Komşu çıktık kız valla :)) Sevindim hee :)

Kelebekli kuzum güzel duan için sağol, umarım şans getirir bana..
Amannn sedanın değüşükk fikirleri bitmez kimbilir ne geldi yine aklına onun peşinde koşturuyordur delikız :))

bırıı benden mı bahsettı kızlar bıtııı gelnlgım artık benımm naslsınız hepınızzzzzzzzz:nazar:

Kızlar günaydın... bende dün gittim hemen hemen bitmesine yakın halini gördüm.. ama resim çekmeyi unuttuk o kadar akıllı :) Herkes çok beğendi... eylülün 5 inde teslim alıcam gelinliği işte.. o zaman bol bol resimlerini paylaşırım :)

Sedaaaaaaa hani resimlerrr haniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :)

canımcım lütfen moralini bozma. bak senin en mutlu günlerin bunlar ve birdaha geri gelmeyecek. bırak paraları pulları herşeyleri onların olsun düşüncesizliklerine doymasınlar.
içinde kalma konusunda cok cok haklısın ama inan bunlar hiç öenmli şeyler değil. yeterki siz mutlu olun. bi yuvarnızı görün herşeyini alırsın inşallah. yüzükmü özendin gider alırsın, altınmı beğendin kenara para koyar alırsın. onlar zaten seni kaybetmiş zaman içindeki davranışlarıyla. bundan sonra sende ona göre davranırsın onlara. ama lütfen eşinle arandaki şu buzları kır artık. onuda kızgınlığına dahil etme. eminim arada kalmasaydı herşeyin en güzelini yapardı o zaten. cumartesi gelince geçer bütün kırgınlığın ona karşı hiç canını sıkma sen. yaşadığın duygularda gayet normal evlilik arifesinde. çok az kaldı bak gelinliğinde hazırmış a.s.:nazar: aşılmayacak sorunlar değil bunlar neler okuyoruz bu forumda dimi ama onları düşün.
ayyy çok uzun yazdım canımcım ama sıkma canını diye işte napiim.

oyy cnm benim yaa. senin içinde kalanlar birikmiş birikmiş şimdi onun patlamasını yaşıyosun demekki. duygularını gizleme ozaman. ara eşini yada o seni aradığında ne içinden geliyosa söyle bağır çağır ağla içini boşalt. en azından içinde tutma.
ailesine kızgınlığında çok haklısın affetme de zaten ama eşine yapma...dediğim gibi bağır çağır ağla o senin hayatını paylaşağın insan bundan sonra ne yaşıyosan hepsini bilsin ona göre davransın. mecbursun yani onunla konuşup olayları daha iyi hale getirmeye şu aşamada. evlenince bir sorun olursa istersen 2 ay konuşma naz yap trip at ama şimdi olmaz canım. kendini düşün biraz.
ben eşime kızdığımda asla ağlamadan içimden atamam mesela. hem ağlarım hem anlatırım ona. içimde tutarsam çatlarım ve kırgınlığım asla geçmez. yrn geliyorsun bursaya zaten gelince sende dök içini uzatma daha fazla. yıpratma kendinii. :teselli:
ben senden evin gelinliğin çeyizin ıvırın zıvırınla ilgili şetler duymak istiyorum bak ona göre aaaaaaa hade bakemm benimmi çeyizim geliyo yarın canlan biraz hopp hopp :teytey:

Ya kelebeklikuzum sen nasıl şirin şahane bişeysin yaaaaa a.s.
Şu an daha iyiyim canım biraz daha topladım kendimi.. Haklısın.. ailesi lazım değil bana ama o bir ömür yanımda olucak insan.. Uzaktayız diye belkide böyle oluyor bilemiyorum.. Yarın olacak zaten ne olursa herkes kartlarını ortaya koyucak yarın.. Gözü olanın gözü çıksın zaten Allaha havale ettim hepsini huzurumuzu bozmak için yapıyorlar ya bunları Allah görüyor işte.. :Saruboceq:

Tamam titre ve kendine gel Sedef Çok üzgünüm çoook Bu üzüntülü ruh halmi bir kenara atıyorum artıkkkkkkk .... eveeeettt Ana haber bültenimizdeki son dakika gelişmelerine şöyle bir göz atıyoruz naniknanik

Gelinliğim istediğimden bin kat güzel oluyor kızlar kilo vermişim ölçüler değişti yine tabi aman ne üzüldüm :1: İşlemeler felan harika.. Annemin ve arakdaşlarımın bana bakarken gözlerindeki ışıltıyı görmeniz lazımdı resmen elmas gibi parlıyordu gözleri nutku tutuldu hepsinin.. Nişanlıma göstermediğim tek şey gelinlik sırf bu yüzden resimlerini çekmedim çünkü dayanamam gönderirdim mms olarak biliyorum kaydirigubbakcemile3

Bu akşam kışlık eşyalarımı toplicam bavula.. onlarıda götürücem yerleştiricem orda.. Offff Offf nasıl geçicek yarın çok merak ediyorum.. En çok mutfağımı yerleştirmek istiyorum opuyorumnanaktan

Offf çok komik ya dün gelinlikçi standart bir tarlatan giydirdi bana kızlar tarlatan diz altımdan bir karış aşağıda kaldı offf çok rezildi :) Kadın diyor sana özel tarlatan diktiricez :)

varya ben nasıl heycanlandım anlatamam sana okuyunca şimdi yazdıklarını vallahi tülerim diken diken oldu. kendi evimi yerleştircekmişim gibi o hazırlıkları ben yapıyorum gibi. bi kere yapıyosun hemen bitiveriyo insan sonra tekrar yaşamak istiyor o heycanı. gerçi evlenince de heycan bitmio ki anacım kaydirigubbakcemile3
çok sevindim canımcım eski sedefim olmana hah şöyle keyfini çıkar. huzusuzluk verenler ÇATLASINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
ben sabırsızlıkla bekliyorum resimlerini :nazar: evinden de fotolar çekmei unutma :teytey::teytey:

eee maşallahh kızımızda boy var tabe olmaz standart tarlatan falan. kaydirigubbakcemile3
diksinler işleri ne. bu arada daha da zayıflama artık. ben kınada sürekli çekirtirdim gelinliğimi son provadan sonrada kilo verince çok sinir olmuştum.

Ayyyy kuzummmm yaaa vallaaa morelim yerine gelsin artık napalım...

yarın gelsin zaten sıpa vurucam poposuna poposuna eşşek heriff seni beni niye bu kadar üzüyorsun diye.. İlk günden almizam eve :)))

Kaıdn ayakkabılara bayıldı nerden aldın dedi anlattım işte internet felan.. Dedim büyük numara giyince bulunmuyor bende mecbur hemen atladım bu ayakkabılara.. Kaç numara giyiyorsun 39 mu?? dedi.. Ne 39 u 42 dedim :)) Bayılıyordu az kalsın :))) Ama ayakkalrım ince uzun benim o yüzden sefiiyorum patilerimi bennn accuk ucundan kestirsek fena olmaz ama napalım :)))

slm kızlar nasılsınız sedefcim üzme kendini cnm hiçbirşey için
bende babetlerini çok beğendimmm

kelebeklikuzum nasılsın cnm nasıl gidiyor

sedacım gelinliğin hayırlısı olsun inşallah istediğin gibi olmuştur

ayyy sedef çok güldürdün kız beni maşallahhhhh diyelim. benimde ayakkalar 35.5 36 ydı bu sene 37 oldu nasılsa anlamadım kaydirigubbakcemile3
sebnemcim iiyim cnm bu iftar yemekleri beni kurtarıyor çok seviniyorum kaydirigubbakcemile3 malum şu yemek derdi beni öldürüyoo kaydirigubbakcemile3 onun dışında 3 gün tatile giriyoruz :lepi: sen neler yapıyosun az girebiliyosun özletiyosun kendini.

Back