Bursalı mısın Kadifeli gelin ? :))

Davetiyelerimizi almış Aşkım ve şu sözü yazdırmış opuyorumnanaktan
Gördüm diyebilseydim, eğer gördüğümü, Hiç kimse inanmazdı, hayal derlerdi. Bilseydiler, sende neler gördüğümü, Yıllarca hayal görmeyi isterlerdi. Gördüğümüz hayal degil, gercek biz bu gercegi beraber yaşamak, sonsuz kılmak istiyoruz. Ve bu en güzel günümüzde sizleri de aramızda görmeyi diliyoruz.
a.s.

hadi hayırlı olsun bakalım cnmcım davetiye işide tamamdır artık. olumunekankayizsmile

Sağol tatlımm ehh ne kaldı şurda düğün gününü saymazsan şakak 38 :dance:

çok fena canım istedi cnmcım ama benimli yemiyo malesef ciğer yapamıyorum. geçen iş yerinde yedim edirne ciğer. ilk defa yedim ama çok güzeldi..

kızlarrr bendenn tabiii yaaa.........bebeşlerin herbiişeyii kurabiiyeler yapıcam onlara;davetiyelr neler neler......

bu arada sedefcım oyumuzu sanaaa kullanacagım,ee kız güzel olunca makyaj bahanee....

selinncim;ya inan vallaa;bende biran önce bitisn istiyorumm...provadan bır kare..:)
ortada beyaz bişiy var ama neee :))))))) haftaya sallı artıkk...bir albüm yapıyorum kızlar,düğünden önce diye,her kare çekiliyor,bişeyler alınırken,edilirken ...hatıra kalsın,gelmicek bu güzel günleriimmm.....

http://i1008.hizliresim.com/2010/8/10/1638.jpg

ben hiç düşünmüyorum zaten bebiş süslerini sana bıraktım :):)
gelinlik evet pek belli oluyo :):):):):):) ama içindeki güzel olduğu için onu kafamda tamamladım ben. sonuç mükemmel çıktı.
sedefin isteidği gelinliği de görümüştüm onaa da çok yakışcak.. yakçaksınız ortalığı yanii bilemiyorum
benim evlenmeden önce tanışmam lazımmış seninle baksana fikir üstüne fikir çıkıyo. ben bi işe bi eve bi hazırlıklara koştururken aklıma hiçbirşey gelmemişti. akannehir

oooyyyyy kızçeler kaynatmışsınız bakıyorum zemuszemus Kızlar bende bugün d.k. hapına başladım malum bir ay önce başlamak lazım off bir sinir bir stres miğdem bulanıyor böyle böğrümden bufalo sürüsü geçiyor sanki psikolojik mi ne anlamadım :bbo:

Ayyy seda canım işyerindeki pc den göremiyorum kırmızı elbise resimlerini akşama bakarım.. Gelinlik resmi sanırım onuda arkadaşıma mal attım link açılıyorsa resmi mail at bana dedim alkisalkisalkis

Bir Edirneli olarak ciğer kavurması ve kurutulmuş acı biber zevkini gelin birde bana sorun kızlar offfffffffffff hastayım ciğere ya + şalgam suyu olmazsa olmazlarımdan cokacimcoook

oyyy bir süre o şikayetler devam eder sedefçim malesef. ben 8 ay kullandım ilk 4 ay alışamadım zaten :bbo: ama doğru yapmıssın hatta 1,5 ay once baslamak daha garanti bir kaza olmasın diye.kaydirigubbakcemile3 hapı bıraktım bu hafta doktora gidicem bende hormon testi için dua edin bana ii çıksın sonuçlar.:Saruboceq:
ay akşam ciğermi yapsam ne valla çok canım istedi.kocamda peynir ekmek yesin lülülülülülü

ayy cnm ya doktora gitin mi? hangıısne basladn..Artık benımde bır doktorum olsun isitoyurm önerecegın biir var mı ? selin ?? sedef? jımer de ...dyorlar jale hanım cok iyiiiii...Hme de dogum uzmnı elrsi için bebekk içnn devamm edeyım yanıı doktor değişikliği olmasın diyorum???

duammmm seninleee iyi çıkacak hormon testin cok iyi hemde.................

sedacım ben jimer jale hanım derim benimde doktorum o. çok sıkıntılar çektim ilk evlendiğimde. sabit doktorunuz olursa çok ii olur. dediğin gibi doğumada devam edersin. ben jale hanımla devam inşallah.

bu arada yasmin kullandım ben en az yan etkisi olan d.k hapı o kızlar. doktora danışarak kullanın ama bilgisi olsun.
sedacım cok saol inşallah ii hbr verisim size. korkuyorum biraz hayırlısı bakalım.

bu arada yasmin kullandım ben en az yan etkisi olan d.k hapı o kızlar. doktora danışarak kullanın ama bilgisi olsun.
sedacım cok saol inşallah ii hbr verisim size. korkuyorum biraz hayırlısı bakalım.

ay sevıındım bak şimdi jale hanımm mı senınkıde inşş; gidicem bende pazartesi günü ama...tamam tatlım yok yok merak etmee,bişeycik olmaz iyi haberlerini bekliyor olacagımm canımm.......

Sedacım ben doktora gittim burda istanbulda surp pirgiç ermeni hastanesine gittim.. Ya ayıptır söylemesi kızlar bende akıntı çok oluyor ve rengi değişik bende iltihap felan vardır diyordum ama doktor bişi yok dedi.. banada yasmin verdi.. en az yan etkisi olan buymuş.. Ben bursada yine gidicem evlendikten sonra soktora şu smear testimi ne varmış ondan yaptırıcam yani bu derece akıntı bence normal değil..

Seda başla sende bir an önce ben çok korkuyorum valla kazayla hamile kalmaktan felan

Kelebeklii kuzummmmmm kızzz sen niye bırakıyorsun hapları bebiş felan mı düşünüyoruz yoksa olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…