Davetiyelerimizi almış Aşkım ve şu sözü yazdırmış opuyorumnanaktan
Gördüm diyebilseydim, eğer gördüğümü, Hiç kimse inanmazdı, hayal derlerdi. Bilseydiler, sende neler gördüğümü, Yıllarca hayal görmeyi isterlerdi. Gördüğümüz hayal degil, gercek biz bu gercegi beraber yaşamak, sonsuz kılmak istiyoruz. Ve bu en güzel günümüzde sizleri de aramızda görmeyi diliyoruz. a.s.
oooyyyyy kızçeler kaynatmışsınız bakıyorum zemuszemus Kızlar bende bugün d.k. hapına başladım malum bir ay önce başlamak lazım off bir sinir bir stres miğdem bulanıyor böyle böğrümden bufalo sürüsü geçiyor sanki psikolojik mi ne anlamadım :bbo:
Ayyy seda canım işyerindeki pc den göremiyorum kırmızı elbise resimlerini akşama bakarım.. Gelinlik resmi sanırım onuda arkadaşıma mal attım link açılıyorsa resmi mail at bana dedim alkisalkisalkis
Bir Edirneli olarak ciğer kavurması ve kurutulmuş acı biber zevkini gelin birde bana sorun kızlar offfffffffffff hastayım ciğere ya + şalgam suyu olmazsa olmazlarımdan cokacimcoook
oyyy bir süre o şikayetler devam eder sedefçim malesef. ben 8 ay kullandım ilk 4 ay alışamadım zaten :bbo: ama doğru yapmıssın hatta 1,5 ay once baslamak daha garanti bir kaza olmasın diye.kaydirigubbakcemile3 hapı bıraktım bu hafta doktora gidicem bende hormon testi için dua edin bana ii çıksın sonuçlar.:Saruboceq:
ay akşam ciğermi yapsam ne valla çok canım istedi.kocamda peynir ekmek yesin lülülülülülü
bu arada yasmin kullandım ben en az yan etkisi olan d.k hapı o kızlar. doktora danışarak kullanın ama bilgisi olsun.
sedacım cok saol inşallah ii hbr verisim size. korkuyorum biraz hayırlısı bakalım.
randevunu cumadan al çok dolu oluyor. ayrıca salı ve haftasonları özel mauyne günleri o yüzden mauyne ücreti değişiyor canımcım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?