- 8 Ekim 2009
- 2.428
- 20
- 358
ay evet inci ya nasıl bişey diktirdin rengi nasıl , nerde yapıcaksın evdemi?..inci nerde diktirdin nişanlığını kabarık mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay evet inci ya nasıl bişey diktirdin rengi nasıl , nerde yapıcaksın evdemi?..inci nerde diktirdin nişanlığını kabarık mı
incidestan cnm bakalım belki aynı sokakta oluruz :):)
revindell hayırlısı olsun cnm senin içinde
kızlar balayına karar verdik gibi ama daha kesin değil
inşallah ececim ikimiz de rüya gibi nişanlar yaşarız :)
ne renk peki? benimki mürdüm rengi sözlüm aynı renk kravat takmam diye tutturdu
şart mı elbisemle aynı renk takması beyaz takcakmış o bi de mendil yerine beyaz çiçek koycakmış :)
çiçek koyuyo mürdüm rengi takmıo :) :) :) :)
ay kızlar bende 2 gündür nişanlık arıyorum kendime oturduğum ilçe + bakırköyü talan ettim ama bulamadım istediğim gibi bitane buldum onunda göğüs kısmı olmadı yaaa çok üzüldüm sinir oldum normalde 40-42 giyiyorum heryerde 36-38 beden var ya çok kızdım :umursamaz: Neyse cuma günü annesi yengesi ve benimki gelicek bakalım çarşıya çıkıcaz ordan bakıcam off rezil olucam kesin elbiseler olmucak üstüme felan tırsıyorum eyvahedigeldismile Sabah tartıldım bu arada 05/03/2010 tarihinden beri 4cm incelmişim +2 kg daha vermişim kızlar.. hihoyyyt Tek sevincim bu yani boshayallersmile
o kadar takma kafana bende 42-44 giyiyorum ama bizi beğenen böyle beğendi sonuçta
modeli beğendim dikiliyor şuanda
zaten genelde beden olsa bile diktiriyorlar
sakın moralini bozma olmuyor bulamıcam falan diye
günaydın cnm
inşallah istediğin gibi birşey bulursun .
bence güzel bir takım olabilir ama içine ince bir kravat taksa daha hoş durur sonuçta nişandan sonra çıkartır yine spor ve şık olur bu benim düşüncem cnm benim