• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursalı mısın Kadifeli gelin ? :))

incidestan cnm bakalım belki aynı sokakta oluruz :):)

revindell hayırlısı olsun cnm senin içinde

kızlar balayına karar verdik gibi ama daha kesin değil

incidestan cnm bakalım belki aynı sokakta oluruz :):)

revindell hayırlısı olsun cnm senin içinde

kızlar balayına karar verdik gibi ama daha kesin değil

ayyy bizde antalya ya gidelim diyoruz ama benimki pamuk şeker gibi bembayaz korkuyorum güneş çarpar diye bilmiyorumkismile

revindell _ ay sorma benimki de gidip görüşmüş halletmiş gelmiş söylüyor :) ama bursada en büyük salon ordaymış canım belki bu yüzden düşünmüştür nişanlın..
nişanım almirada olacak elbisem de kabarık mürdüm rengi göğüs kısmı da swarovski taşlarla süslü çok içime sindi tarakçılarda dikildi bakalım siz beğenecek misiniz?

ece _ nişanlığımı hazır beğendim tarakçılardan ama tam düşündüğüm gibi olmadığı için üzerinde oynama yapabilir miyiz dedim evet dediler tarakçılar özel olarak dikti elbisemi .. yarın olacak nişanım ekleyeceğim inşallah :) modeli çok kabarık değil ama içine yarım tarlatan koydular ne çok abartı durdu ne de düz :)

çileklimm _ yarın benim için büyük gün fazla bekletmeyeceğim :)

şebnemm _ bence aynı apartman falan olsun şeker bitince istemeye gelirim :P

şimdi de heyecan basmaya başladı bohçalar hazır resimlerini çekip eklemek kaldı geriye yarın da nişan 2 de kuaför 5 6 gibi foto çekimi 7 bçk da başlayacak :)
ya aklıma takıldı aşkım diyor ki almirada stüdyo varmış orda çekilecekmiş resimler hiç aklıma yatmadı ama bilen fikri olan var mı kızlarr ????

inci hayırlı olsun canım umarım çokk güzel geçer nişanın benim nişanımda 15 haziranda olacak
mutlu gelinliğe diktiriyorum nişanlığımı kapkabarık bi model :D
mayısta teslim alıcam o zaman eklerim resmini

inşallah ececim ikimiz de rüya gibi nişanlar yaşarız :)
ne renk peki? benimki mürdüm rengi sözlüm aynı renk kravat takmam diye tutturdu :(
şart mı elbisemle aynı renk takması beyaz takcakmış o bi de mendil yerine beyaz çiçek koycakmış :)
çiçek koyuyo mürdüm rengi takmıo :) :) :) :)

lila canım rengi ama yanar dönerlik var biraz kaydirigubbakcemile3
ben sözlüme aynı renk alıcam ya biz sözde de uydurmuştuk kravatını
allahtan takmam falan demiyo
ama çiçekte çok hoş olur bence

incidestancım hayırlısı olsun şimdiden heycan yapma

cnm burda okumuştum almiranın fotografcısı uludağ colormuş iyidir belki

bende alışverişe çıkıyorum görüşürüz kızlar opuyorumnanaktan

inşallah ececim ikimiz de rüya gibi nişanlar yaşarız :)
ne renk peki? benimki mürdüm rengi sözlüm aynı renk kravat takmam diye tutturdu :(
şart mı elbisemle aynı renk takması beyaz takcakmış o bi de mendil yerine beyaz çiçek koycakmış :)
çiçek koyuyo mürdüm rengi takmıo :) :) :) :)

ay kızlar bende 2 gündür nişanlık arıyorum kendime oturduğum ilçe + bakırköyü talan ettim ama bulamadım istediğim gibi bitane buldum onunda göğüs kısmı olmadı yaaa çok üzüldüm sinir oldum normalde 40-42 giyiyorum heryerde 36-38 beden var ya çok kızdım :umursamaz: Neyse cuma günü annesi yengesi ve benimki gelicek bakalım çarşıya çıkıcaz ordan bakıcam off rezil olucam kesin elbiseler olmucak üstüme felan tırsıyorum eyvahedigeldismile Sabah tartıldım bu arada 05/03/2010 tarihinden beri 4cm incelmişim +2 kg daha vermişim kızlar.. hihoyyyt Tek sevincim bu yani boshayallersmile

ay kızlar bende 2 gündür nişanlık arıyorum kendime oturduğum ilçe + bakırköyü talan ettim ama bulamadım istediğim gibi bitane buldum onunda göğüs kısmı olmadı yaaa çok üzüldüm sinir oldum normalde 40-42 giyiyorum heryerde 36-38 beden var ya çok kızdım :umursamaz: Neyse cuma günü annesi yengesi ve benimki gelicek bakalım çarşıya çıkıcaz ordan bakıcam off rezil olucam kesin elbiseler olmucak üstüme felan tırsıyorum eyvahedigeldismile Sabah tartıldım bu arada 05/03/2010 tarihinden beri 4cm incelmişim +2 kg daha vermişim kızlar.. hihoyyyt Tek sevincim bu yani boshayallersmile

o kadar takma kafana bende 42-44 giyiyorum ama bizi beğenen böyle beğendi sonuçta
modeli beğendim dikiliyor şuanda
zaten genelde beden olsa bile diktiriyorlar
sakın moralini bozma olmuyor bulamıcam falan diye

o kadar takma kafana bende 42-44 giyiyorum ama bizi beğenen böyle beğendi sonuçta
modeli beğendim dikiliyor şuanda
zaten genelde beden olsa bile diktiriyorlar
sakın moralini bozma olmuyor bulamıcam falan diye

canım beğenme konusunda şüphemiz yok Allah a şükür aklinialirimsmile

Ama ben çok takıyorum işte 1,5 senedir diet yapıyorum ve inanın beyaz ekmeğin tadını unuttum nerdeyse mafoldumben 1,5 senede 8 kg verebildim sadece :umursamaz:

ay o beden sorunu bendede var kizlar
cok takiyorum kafama :(
benim zamanim cok kisitli bide ya dikemezlerse diye ödüm kopuyor

kızlar takmayın vardır bir sürü kıyafet bende de var kilo problemi ben diette yapmıyorum kilo vermeyede çalışmıyorum ne yapayım 1-2 ayca incecik olamam ki

valla ben dün kilolarima savas actim :kedi:
sporada basladim,haftada 3 kere kondisyon ve kas calisicam.
yaza kadar incecik olamam ama fistik gibi olabilirim bayanssulusmile

bende 2 haftadır bişeyler yapmaya çalışıyorum ama şimdilik fark göremedim
bu hafta da regl oldum yine bi fark yok ama nişana kadar 2 kilo daha versem iyi olur
düğüne kadar da fıstıkk gibi olmayı hedefliyorum

Kızlarrr günaydın, yarın büyük gün bakalım nişanlık almak için kapalıçarşıya gidicez.. inş. gönlüme göre birşey bulabilirim :sinifsinif: Off bide sevgilime nişan için takım alıcam ama öyle klasik bişey istemiyorum ya spor bir takım alsam diyorum kravatı olmasın şık bir ceket, pantolon ve gömlek kombinasyonu olsun bende sade ama şık bir abiye alıcam nasıl olur sizce?.. nasıl olsa evde olucak nişan tabi ordan sonrada dışarı çıkıcaz ufak bir kutlama.. rahat olması lazım..
Kızlar sevgilime böyle bişey alsam nasıl olur?.. (tabi rengi felan farklı sadece tarz olarak bakın)
http://cdx.dexigner.com/article/9846/Ramsey_Spor_Giyimi_2006_ilkbahar_Yaz.jpg

revindell sevgilinin ne istedigi önemli bu durumda

ece verebiliriz insallah yaza kadar canim.ben basaricagima inaniyorum :kedi:

günaydın cnm
inşallah istediğin gibi birşey bulursun .

bence güzel bir takım olabilir ama içine ince bir kravat taksa daha hoş durur sonuçta nişandan sonra çıkartır yine spor ve şık olur bu benim düşüncem cnm benim

benim düğünüme daha bir sene var o zamana kadar veririm diye düşünüyorum bende

günaydın cnm
inşallah istediğin gibi birşey bulursun .

bence güzel bir takım olabilir ama içine ince bir kravat taksa daha hoş durur sonuçta nişandan sonra çıkartır yine spor ve şık olur bu benim düşüncem cnm benim

Olabilir aslında evet ince kravatlardan olur tatlım ya kaydirigubbakcemile5 Kendisi pek karışmaz böyle şeylere ben ne dersem onu giyer o yüzden ben beğenicem takımını kaydirigubbakcemile3

Back