Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet yani o kadar uzaklardan gel de bul bu kadar ortak noktayı :)
harikayız galiba kızlaarr :)
cnm süper yaa komşu olucaz desene :))) ikimizde ihsaniyede olucaz olumunekankayizsmile
sedaemra cnm sende bize yakın olacaksın hihoyyyt
revindell bu arada bizim nikahımız da merinosta olacak :)
kızlar bu arda ben kına için sizinle paylaşmak için böyle konu açamıyorum neden??? bir de albüm ekledim...kına iiçin değişik yaptgım fikirleri sizinle paylaşmak için...
baktım da fiikir işee yaramışş:))) teşekkürler topiğimiz içinn..........bende beşevler ya da acıbadem BULVARında oturcağım...su anda da beşevlerdeeyim.......hadi bakalım hayırlısııı hepimiz için....... bu arda en güzel Nikah Kıyılacak yer kesinlikle biizm bursa NİLÜFER.....merdivenlerden sağdan eşin soldan sen,konfetilerle iniyorsun arkanda koskoca bir tablo ATAM EŞİYLE DANS EDERKEN...! Harika canım ..bir git bak derim ATAEVLER MAGAZİN OUTLET derim...
Ayy inş. bacım yaaa bide bu cuma nişan kıyafeti bakıcaz işte aşkiitommm la küçük eltim gelicek.. (elti dediğime bakmayın öz abla gibi seviyorum onu opuyorumnanaktan )revindell inşallah bir an önce açıklanır da gönlüne göre olur :)
http://www.facebook.com/pages/Bursa-Turkey/Nilufer-Belediyesi-Nikah-Dairesi/41148493663
http://bgc.org.tr/galeri/nilufer-belediyesi-nikah-salonu/1
ayy canım gerçekten güzelmiş merinos bu kadar güzel değil ama orda olacak benimki artıkk
hımmm anladım canım.. emir büyük yerden valla merinosta merinos diye tutturdu bizimki kaydirigubbakcemile3 ne keramet var görücez bakalım :dance:benim nişan kıyafetim de yarın sabah teslim alıcaz inşallah hemen ekliycem bakalım beğenecek misiniz :)
merinos da güzel ama tiyatro sahnesi gibi bir yeri nikah masası düğün konuklarda nilüferinkiyle aynı yerlerde oturuyorlar yani öyle merdivenlerden inmeler falan yok imza atmak için gittiğimde bakmıştım canım