• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursalı mısın Kadifeli gelin ? :))

baktım da fiikir işee yaramışş:))) teşekkürler topiğimiz içinn..........bende beşevler ya da acıbadem BULVARında oturcağım...su anda da beşevlerdeeyim.......hadi bakalım hayırlısııı hepimiz için....... bu arda en güzel Nikah Kıyılacak yer kesinlikle biizm bursa NıLÜFER.....merdivenlerden sağdan eşin soldan sen,konfetilerle iniyorsun arkanda koskoca bir tablo ATAM EŞıYLE DANS EDERKEN...! Harika canım ..bir git bak derim ATAEVLER MAGAZıN OUTLET derim...

kızlar bu arda ben kına için sizinle paylaşmak için böyle konu açamıyorum neden??? bir de albüm ekledim...kına iiçin değişik yaptgım fikirleri sizinle paylaşmak için...

cnm süper yaa komşu olucaz desene :))) ikimizde ihsaniyede olucaz olumunekankayizsmile

sedaemra cnm sende bize yakın olacaksın hihoyyyt

Kızlarr günaydın, oh oh baktım topic almış başını gidiyor kaydirigubbakcemile3 Şu düğün işini halledelim kızlar toplanmak olsun ilk işimiz aklinialirimsmile

ohh kızlar toplanmışsınız bursalılar ihsaniye de ne tarafta oturcaksınız
biz 3 sene orda oturduk
amcamlarda orda oturuyo bi ayağım hep orda yani

şebnem bir de aynı apartman fln oluyormuş düşüp bayılırım :)
ece daha bizim yer kesin değil
sözlümün ofisi ihsaniyede o yüzden yakın olsun diye ihsaniye olacak ama daha ev bakıyoruz tam yeri belli olunca söylerim :)

revindell inşallah bir an önce açıklanır da gönlüne göre olur :)

baktım da fiikir işee yaramışş:))) teşekkürler topiğimiz içinn..........bende beşevler ya da acıbadem BULVARında oturcağım...su anda da beşevlerdeeyim.......hadi bakalım hayırlısııı hepimiz için....... bu arda en güzel Nikah Kıyılacak yer kesinlikle biizm bursa NİLÜFER.....merdivenlerden sağdan eşin soldan sen,konfetilerle iniyorsun arkanda koskoca bir tablo ATAM EŞİYLE DANS EDERKEN...! Harika canım ..bir git bak derim ATAEVLER MAGAZİN OUTLET derim...

ay aradım aradım bulamadım nikah salonunun görüntülerini yaw bilmiyorumkismile

revindell inşallah bir an önce açıklanır da gönlüne göre olur :)
Ayy inş. bacım yaaa bide bu cuma nişan kıyafeti bakıcaz işte aşkiitommm la küçük eltim gelicek.. (elti dediğime bakmayın öz abla gibi seviyorum onu opuyorumnanaktan )
Nişan evde olucak o yüzden hem sade ama aynı zamanda şık birşey almam lazım hadi bakalım hayırlısı bilmiyorumkismile

benim nişan kıyafetim de yarın sabah teslim alıcaz inşallah hemen ekliycem bakalım beğenecek misiniz :)

merinos da güzel ama tiyatro sahnesi gibi bir yeri nikah masası düğün konuklarda nilüferinkiyle aynı yerlerde oturuyorlar yani öyle merdivenlerden inmeler falan yok imza atmak için gittiğimde bakmıştım canım

benim nişan kıyafetim de yarın sabah teslim alıcaz inşallah hemen ekliycem bakalım beğenecek misiniz :)

merinos da güzel ama tiyatro sahnesi gibi bir yeri nikah masası düğün konuklarda nilüferinkiyle aynı yerlerde oturuyorlar yani öyle merdivenlerden inmeler falan yok imza atmak için gittiğimde bakmıştım canım
hımmm anladım canım.. emir büyük yerden valla merinosta merinos diye tutturdu bizimki kaydirigubbakcemile3 ne keramet var görücez bakalım :dance:

Kızlar balayı işine ne düşünüyorsunuz?.. zemuszemus

Back