Kızzlarrr bu arada gelin arabamıda ayarladıkkk 75 model bir Chevroletttt hihoyyyt
http://www.67chevelle.org/images/Chevelle%20Pics/Chevelle%20Example%201975.jpgkkk 75 model bir
Slm kizlar
tüh cok gec kesfettim burayi
benim dügünümde bursada olucak....
Sizin dügünler ne zaman ve hangi salonlarda olucak????
selam kızlarr
hoşgeldin aramıza aime21 :)
oh oh oh aime21 hoşgeldin bacım :)
hayirli olsun canimkızlarrrrrrr selam benim çeyizlerim serildi c.tesi günü... fotoları yükleyince sizede atarım ... ve ogün nikahımızda oldu... ben evlilik dolayısı ile işten ayrılıacağım için erken yaptık nikahı.. süperdi herşey.. ama insan çok gergin oluyormş yaw... darısı başınıza..
Kızzlarrr bu arada gelin arabamıda ayarladıkkk 75 model bir Chevroletttt hihoyyyt
http://www.67chevelle.org/images/Chevelle%20Pics/Chevelle%20Example%201975.jpgkkk 75 model bir
aime21 ben senı tanıyortumm :)) albümüme yorum yapmışştınn :) hoşgeldiinn aramıızaaaaaaaaaaaaaa................18 eylül 2010 nazende garden benımkı......
Kizlar dis mekan cekimleri icin fikirleriniz varmi?
Sukay park ve botanik park disinda?
Mesela hem deniz manzarali hemde yesillik biryer olabilir.....
Kizlar dis mekan cekimleri icin fikirleriniz varmi?
Sukay park ve botanik park disinda?
Mesela hem deniz manzarali hemde yesillik biryer olabilir.....
:lepi:
biz düğün için; mudanya mantana da dış çekim yaptıracağız ve de yat limanın da canım yat limanı için bir izine gerek yok....ama montana için 400tl istediler....mirmirmirmir
guclubacismile
ve de eski cumurcul da;şu an konak 18 de çekirge;iç mekanı güzel biraz klasik ama....
Nazende de izin verir sanırım mekanda fotoya....
Güzel bursamda şöyle kumlara foto çekilecek yer yok kiibende denize kuma takmış durumdayım mutlaka çekişmlerde bir yaz havası olmalı...bulursam o güne kadar haber veriirm kızlar.....a.s.
Aime21 canım senin gerçek adın ne ya rumuzlarla konuşmayı sevmem de olumunekankayizsmile ben Sedef bu arada
Ya bu chevrolet benim nişanlımın patronunun arabası o bize verdi istediğimizi duyunca kaydirigubbakcemile5 Süsleyip püsleyince çok cici oluyor kızlar arabanın içi geniş bide gelinlik hiiiççç kırışmazz kaydirigubbakcemile3
Bende dış mekan çekimi istiyorum biz merinosta çekilicez park içinde, sonra mudanya tarafında yemeğe felan gidicekmişiz Aşkım sürpriz mekan diye söylemiyor neresi olduğunu bilemiyorum ama yeşillikler felan varmış orda da çekiliriz :asigim: Sonra akşamda eğlenceye gidicez orda da çekilicez yani bissüürüüüü resimlerimiz olucak doğal doğal ohh :dance:
ayy tatlım ya valla bilemiyorum ki neresi bilmiyorumkismile sen evlimisin bacım?
ayyy canım yaaa sen gelebilseydin keşke bu tarafa :1hug: Toplanıcaz yaBursalı gelinler olarak sende aramızda olurdun a.s.
mudanya yat limaninda he ?
hic aklima gelmemisti dogrusu
montania 400 sirf foto cektirmek icin mi istedi? abartmislar bence
mutlaka bekliyorum haberleri
ben aslinda mudanyada top´ta istiyorum ama pis olur orasi diyor benimki
yerlerde hep bira siseleri filan
ayyy canım yaaa sen gelebilseydin keşke bu tarafa :1hug: Toplanıcaz yaBursalı gelinler olarak sende aramızda olurdun a.s.
ay hadi evlenelim deee toplanalşım...sedeeef biz senle kesin kesin karşılasıcaz yaww:) bizde nazende den sonra mudanya ya.........! OTANTİK OTEL otantiğe gidicezzzz........yemeğeee....sonraaa da o bar senın bu bar benıımm...BU GECE BİZİM GECEMİİİİİİİİİİZZZZ
hahaha sedacım valla aynennnnn bizde o gün o bar senin bu bar benim gezicez valla karşılaşırız yakana kırmızı karanfil tak o gün kaydirigubbakcemile3
dügünden sonra mi otantige gidiceksiniz canim?
evet canım ....bizimki kırda nikah olacak; daha sonra otantiğe yemege..düğün orda başlayacak asıl:1hug::)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?