İnci bacım nerelerdesin yaw
Kızlar bu arada annemin yoğun talebi üzerinde 16 eylül perşembe akşamı kına yapıyorum salon tutucam vereliniortak Artık annem için sabredicem 2 -3 saat :1closedeyes:
Çok değişik fikirlerim var kırmızı başörtüsü yerine kırmızı duvak alıcam kızlar :dance:
Sedefcim sevindim cnm kina gecenin kesinlesmesine daha vaktiniz var hersey halledilir benim kinaya 8 dugune son10 gun
Seda bana komsu geliyor kismetse kaydirigubbakcemile2
ooy kuzu senle herşeyımızz aynıııııı :) 16 eylüüül kına gecemiiiiiiiz .......17 eyll kız hamamııı 18 de ise büyük finallllllll :))))))
yaaa çiçeğeemmm senle herşeyimiz aynı maşaallah valla kızzzzz olumunekankayizsmile
maşşalaah maşşallah bizeee bir de beraber Bodrum a gittseydik balayına tam olacaktıı :)))))))) tam 80 gün var......80 GÜDE DEVR_ı ALEMM ..........
kızlaarr bizim de tatilimiz belli oldu antalyaya gidiyoruuzz :) inşallaahhhh
Valla bacım geçsin şu 80 günde devr-i aleme çıkalım yaaa kaydirigubbakcemile3 Deniz - kum- güneş -sevdiğin adamda yanında oh oh boshayallersmile
İnci bacım bende düşündüm o minik duvak muhabbetini ama malesef benim arkadaşlarım yok onları takabilecek senağlama Şebnem kızzz azcuk kalmış valla senin heee bak kına düğün resimlerini ayrıntılı istiyorum valla çatlarım orta yerimden yoksaaaaa sempatiksalakcinni
SEBNEMMMCIM ya gherşey cok güzel olacak em,niiimmmm dört gözle bekliiyorum güzel haberleriniii snein düğün neredeydıı kırcı da kınayıd sanrıım ama artık kafam allak bullak :)
Hayirlisi olsun incicim opuyorumnanaktankızlaarr bizim de tatilimiz belli oldu antalyaya gidiyoruuzz :) inşallaahhhh
Ayyyy Sedayal beni bekşiceksiniz buluşma için aynı gün evleniyoruz yaaaaa kaydirigubbakcemile3[/Q
nerde bekliicezz canıım :) evet aynı gün valla aklıma sen de geleceksiiinnnnn;.....:)))))))
saat 4 de bizim nikah 8 e kadarrr..:)
Ayyyy Sedayal beni bekşiceksiniz buluşma için aynı gün evleniyoruz yaaaaa kaydirigubbakcemile3[/Q
nerde bekliicezz canıım :) evet aynı gün valla aklıma sen de geleceksiiinnnnn;.....:)))))))
saat 4 de bizim nikah 8 e kadarrr..:)
Bizim öğlen 1 de tatlım :) senden tecrübeli olucam 3 saat :dilcikar: olumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?