Bursada temizliğe yardımcı

Mavilielf1221

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2024
4
1
32
Merhabalar arkadaşlar. Ben boşandım ve 3 evlat sahibiyim. Bi süredir ağır depresyonla uğraşıyorum. Öğretmenim.. Yaklaşık 3-4 aydır hiç bişey yapmak için elimi bile kaldıramıyorum. Allah bu hastalığı düşmanıma bile vermesin zor bi durummuş. Öncesinde çok titiz bi kadındım. Şimdide işler çok birikti ve nerden başlayacağımı bilmiyorum. 2-3 gün için en azından evi düzene sokmama yardımcı olacak birini arıyorum. Parasını elbette konuşacağız ama bi noktada hayır işlemiş olacak. Çünkü evde 3 küçük çocuk var ve nerden başlayacağımı bilmiyorum. Bursa Osmangazi civarında oturan yardımcı olmak isteyen arkadaşlar lütfen yazabilir mi

Canım buradan zor… eş dost akraba kolu komsuya sor istersen. Yoksa da bursanın, dışarıdan da ilanların, paylaşımların yapıldığı bir instagram, facebook sayfası falan varsa o tarz yerlere yaz. Dönen olur belki… ama istersen bu aralıkta sen de komple ev olarak değil de oda oda yapabilirsin. En basit, en kolay olan yerden başla. Misal banyo- tuvalet. Bir saatte çıkacağım buradan de. Hallediver hemen. Motivasyon olur belki sana da. Allah yardımcın olsun