- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
-
- Konu Sahibi BULUTOLSAM
gıdıp begenmedın mı canım sen ?
Kızlar merhaba .. Uzun zamandır yazdıklarınızı üye olmadan izliyordum ama isterseniz iki kişi daha var .. Özellikle biri Su falına bakıyor ve kesinlikle ne derse çıkıyor .. Yaklaşık 3 yıldır gidiyorum ve çokta devam edenler var. İsim veremiyorum çünkü bu konuda çok hassas ve Hipodrom tarafında isterseniz yerini tarif edebilirim veya tel nosunu verebilirim. 15.- TL ye bakıyor.
Ve Dikkaldırımda Güler Abla var. İstrseniz onun ile de bilgi verebilirim. Kendisi kahve falı ve bakla falına bakıyor ve 20.- TL ücreti. Nokta atışları isabetlidir. Aynı şekilde bilgi isteyen olursa verebilirim.
Deniz Bey için bana daha ayrıntılı bilgi verebilir misiniz? Bugün gidicem sanırım kendisine .
ben cumartesi günleride 6 da çıkıyorum( benim eski erkek arkaşaım için iki ay iki gün sonra gelicek dedi tabi ben sallamadım çünkü nişanlanmıştı ama gerçekten saydım 2 ay 2 gün sonra geldi maalesef herşeyin için geçti benim hayatıma başkası girmişti ve o kişinin ismini bile bildi ilk gidişimde ikinciye gittiğimde de biçok şeyi bildi bende arkadaşlardan duyup gitmiştim gidenler memnundu muradiyenin üst taraflarında kalıyor geç saattede olsa gidebiliyorsun benim gitmemde geç olmuştu
tamam haftaya gıdelım o halde hafta ıcı yıne konusuruz bulusurz.
ıstersenız nılufer metrosunda bulusuruz yada muradıyeye nasıl gıdılıyor bılmedıgımden ortak
bır yer bulup sonra bız vasıtaya bınerız.
Cemre Hamzabeydeki falcıdan memnun kaldınmı telefonu nedir veya kim iyi en son
selam
hamzabeydekı fal bakan semıha mıydı hatırlamıyorum ama pek memnun kalmadım ben .
hee tv unıtesı alıcagımı bılmıstı evet aldım :)) ne gereklı bı bılgı deıl mı :))
kızlar bır arkadasmdan falcı ayşenın numarasını ve oturdugu yerı buldum ..
bu cinci ayşe dedıgınız kışı ıle aynı kışımı acepp
ama bu kışı başaranda oturuyormuşş eskı garajın ordan mınıbuse bınıyormussunuz mınıbus şoförlerı de bılıyormuş kadının evını
kocası kahvelerı yapıomuşş randevuyuda kocasından alıyormuşşsunuz ve asla randevusuz gıdılmıyormuş..
selam
hamzabeydekı fal bakan semıha mıydı hatırlamıyorum ama pek memnun kalmadım ben .
hee tv unıtesı alıcagımı bılmıstı evet aldım :)) ne gereklı bı bılgı deıl mı :))
kızlar bır arkadasmdan falcı ayşenın numarasını ve oturdugu yerı buldum ..
bu cinci ayşe dedıgınız kışı ıle aynı kışımı acepp
ama bu kışı başaranda oturuyormuşş eskı garajın ordan mınıbuse bınıyormussunuz mınıbus şoförlerı de bılıyormuş kadının evını
kocası kahvelerı yapıomuşş randevuyuda kocasından alıyormuşşsunuz ve asla randevusuz gıdılmıyormuş..
tabiki ferihaya çok gittim iyi biliyo yıllar once deumuta gitmmiştim ama daha emirsultanda otururken bide arkadaşlar sırameşelerde cemile var medyum okuma felanda yapıyo suya bakıyo tarotta var onu tavsiye edbilirim
sırameşeler durağında bi kadın var bayaa meşhur galiba
biz evi bulcaz die etrafa baka baka gidiyoduk genç çocuğun biri falcıyı mı arıyonuz dedi bize rezil olduk:)
Arkadaşlar o cinci ayşe ile ayşe bacı diye forumda yazdığınız aynı kişi başaran tarafları oluyor, rekor fabrikasının arkasında evi yeri biraz karışık ben gps e adres yazarak bulmuştum çok karışık. Rekor fabrikası arkası 2.gölcük sokak. Evi 2-3 katlı, 2.katında oturuyor, evin dışında alarm var yanıp sönen başınızı yukarı cevirip bakarsanız. Gri küçük hyumdai arabası var zaten o da kapısının önünde
Tavsiye ettiğin birisi varmı??