-
- Konu Sahibi BULUTOLSAM
ben de gitmeyi düşünüyorum bu aralar
ömer taş ve umutu merak ediyordum umut biraz pahalıymış sanırım
umut a ulaşmaya çalışan arkadaşlar vardı ama yorum yazan olmadı
umut çok pahalı evet.. gereksiz bence.. zaten o kdr da iyi değilmiş.. arkadaşım bu işlerin kurdu, o umutu hiç tavsiye etmiyor.. Ömer Taş tan çok memnun...
daha önceki mesajlarımda da yazmıştım: ömer bey özellikle söylediklerini not aldırıomuş.. bu da onun kendine ne kadar güvendiğini gösteriyor bence..
umutun telefon numarasını bulabildin mi canım?
selam kızlar
geçen hafta çarşmaba günü sanırım münesser hanım a gittim ...kahve falı baktırmak istemiştim ama tarotu tavsiye etti ve gerçekten harika bi deneyimdi benim için ...çok tatlı bir bayan ve umarım dedikleri çıkar
ama yine de kahve falı içimde kaldı ona da gitmek istiyorum bir kez hangisini tavsiye ediyorsunuz
Umut için ebru gündeşin falcısı demişsiniz çıkan haberlerdede ebru gündeş bmw marka araba almış söyledikleri çıktığı için böyle biri nasıl kötü oluyor bmw alcak kadar herşeyi bilmişse telefon numarası olan umut kesin ebru gündeşin falcısımı ??
Birde umutla ilgili internette hiç bir bilgi bulamıyorum ne telefon nosu ne bir internet sitesi ne hakkında bir bilgi siz telefon numarasını nerden buldunuz bilgileri paylaşırsanız çok sevinirim kızlarr bekliyorumm
kızlar meraba bende meraklıyım bu fal konularına çokta baktırdığım yerler oldu
paylaşırsan bizimle sevinirim ..
merinosun altında oturuyo karrakoldan duz asağa iniyosun ekmek fırını felan var orda arada eski bi ev fırını geçince telefonu var yazarım istersen
merinosun altında oturuyo karrakoldan duz asağa iniyosun ekmek fırını felan var orda arada eski bi ev fırını geçince telefonu var yazarım istersen
tabiki ferihaya çok gittim iyi biliyo yıllar once deumuta gitmmiştim ama daha emirsultanda otururken bide arkadaşlar sırameşelerde cemile var medyum okuma felanda yapıyo suya bakıyo tarotta var onu tavsiye edbilirim