- 21 Temmuz 2009
- 68
- 66
- 40
-
- Konu Sahibi BULUTOLSAM
teşekkürler golmine
birde tel nolarına ulaşabilsek yeşildeki ve diğerlerinin tel noları olan arkadaşlar varmı acaba
bende berfin hanıma gitmek istiyorum eğer müsait bir günde ayarlayıp beraber gidebilriz ben yalnız gitmek istemiyorum daa
gitmek istiyorum nasıl ulaşabilirim lütfen tel numarasını mesaj atarmısın...İnanın bende şahit oldum bir arkadaşımın ısrarı ile giitim bir bayan vardı orda berfin hanım ona bakıyordu eşi cezaevindeymiş kadına dediki akşam güneş batmaya yakın eşin evde kadın güldü cezaevinde dedi oda akşam elinde bir poşetle evde dedi ve kadın orda cezaevini aradı tahliye felan varmı diye umutsuz şekilde teli kapatıp malesef dedi neyse işte kadınla orada falından sonra az sohbet ettik aynı yeşilde otururuyormuşuz komşu çıktık yani neyse beraber berfin hanımın yanından ayrıldık eve giitik tanıştıgım komşuda bir çay içip ewe geçim dedim ama kadında bir şey dikkatimi çekti gözü dışarda arada balkona çıkıp yola bakıyordu üzülmüştüm mutfaga geçti ve bir çıglık koştu eşi geliordu ewet cezaevinde olan ve dedigi gibi elinde bir siyah poaşet ile kadının eşi çıkmıştı yani tüylerim diken diken oldu onun sevinç aglamasına bende katıldım Berfin hanımın bunun gibi bir çok konusuna şahit oldum süper bakıyor bir arkadaşım da çok sık giderdik onun sıkıntısı çocugu olmuyordu yazık kumadan bahsederdi kaynanası berfin hanım olacak ikizin diyip gülerdi 1 yılın sonunda sevinçli haber alındı şimdi ikizleri ile gideriz fala :) yani anlatırken bile tüylerim dikeldi bana 3 konuyla ilgili baktırırdım normal fal söyleyemedikleri kötü olan çıkan şeyleri anlatmıyor uyarı veriyor sizi üzmüyor yani ne diyim böyle insanlarda var yani kızlaaarrr
arkadaşlar bende forumda yeniyim ve dayanışma oldukça hoşuma gitti :)bursada ayşe-gül-meryem-münesser-feriha ve daha hatırlayamadığım falcılara gittim...Ayşe karışmış,randıman almak mümkün değil,ben hızına yetişemiorum şahsen:) gül saf kalpli kimi tutuo kimi tutmuo:) meryem soğukkuyuda seçil dönerin arkasındaki müstakil evde oturuo kimse tanımıo sanırım :S 2008de tüm televizyonlarda bangır bangır bağıran bi soruşturmadan etkileneceğimizi söylemişti bize ve oldu! aracı yoksa bakmıo zaten...münesser tarotu(bende baktığım için taktir ediyorum) kendine ve baktırana en zararsız şekilde bakıo...fal çünkü hayatımıza negatif yansıyo...ve bu yüzden çok yuvarlak konuşuo resmen ne ima ettiğini anlamaya çalışıorum:) feriha abla iyidir,olmuşu bitmişi bilir... birde extra yine aracısız bakmayan ömer die biri var...oda fal ihtiyacı ya bizimki,o ihtiyacı tatmin eder :) randevulaşıp dışarda bi yerde yada iş yeriniz vs falan varsa orda gelir bakar...beyaz bi üstü açık mercedesle bırakırlar...acayip şirin ve hafiflemeye yardımcı biri dedikleride makul ölçüde,saydığımız birçok kişiye göre çıkar oranda...gittiklerimin hepsi sen bırak biz öyle bakalım dediler...enerjilerimizin çakışmasındna dolayı olsa gerek ben hiç birinde şaşırmıorum,yada nerden bildin demiorum...varsa böle biri nolur söyleyin suya bakanla alakalı yorumları takip ediorum.denemek istiyorum ne diosunuz?
Kizlar anladigim kadariyla siradan falcilarla takiliyorsunuz su siralar :))
ebru gündesin falcisi Umut icin bi kiz cok cok iyi demisti (bu muhabbetler hatta kükürtlü sachada iftar sofrasinda oluyordu :) )
umut her ay kurban kesip 7 kapiya dagitiyormus o adresleri yardimcilari söylüyormus ona, fal baktiklari kisileri yönlendiriyormus o herifden ayril o ise girme felan gibi ve hep iyi yönde oluyormus vs vs
ama coook pahali 2009 da 100 tlydi
arkadaşım benim tanıdığım biri var senin konuna yardımcı olabileceğini düşünüyorum özel mesaj atamıyorum atabilseydim o kişinin telini verebilirdim
hayır canım artık evinde bakıcakmış...
cnm gül hanımın da umutunda tel noları var bende de bende özelden msj atamıyorum.umut bademlide oturuyo..
Yarencim yaaa Gül hanımın telefonunu bana yazarsan çok sevinirim.. Şimdiden teşekkürler..
xxxxxxxxxxxxxxxxx mail adresim
arkadaşlar
ömer taş ve umutla ilgili tel no falan bilen yok mu
umut sürekli tel no değiştiriyormuş sanırım yeni numarasını bilen varmı ve hakkında bilgisi olan
siteye yeni üye oldum.. ben de bursadayım.. arkadaşımın bir tavsiyesi üzerine ÖMER TAŞ'a dan ulaştım kendisine.. arkadaşımın herşeyini bilmiş.. ağzı acık kalmış arkadaşımın.. sırf geçmiş hakkında değil, gelecek hakkında da bilgiler vermiş.. hatta not tutmuş, ömer beyin dediklerini yazmış.. ve hepsi çıkmış... zaten ömer bey not aldırıomuş özellikle...
ben müsait bir zamanımda muhakkak gideceğim.. ulaşmak isteyenler burdan ulaşabilir [url=http://xxxxxxx[/url]
siteye yeni üye oldum.. ben de bursadayım.. arkadaşımın bir tavsiyesi üzerine ÖMER TAŞ'a dan ulaştım kendisine.. arkadaşımın herşeyini bilmiş.. ağzı acık kalmış arkadaşımın.. sırf geçmiş hakkında değil, gelecek hakkında da bilgiler vermiş.. hatta not tutmuş, ömer beyin dediklerini yazmış.. ve hepsi çıkmış... zaten ömer bey not aldırıomuş özellikle...
ben müsait bir zamanımda muhakkak gideceğim.. ulaşmak isteyenler burdan ulaşabilir [url=xxxxxxxxxxxxxxxxxx[/url]
ömer taşa sende baktırdın heralde sadece arkadaşın mı baktırdı canım