Bursa'da Falcı

teşekkürler golmine
birde tel nolarına ulaşabilsek yeşildeki ve diğerlerinin tel noları olan arkadaşlar varmı acaba

arkadaşlar şelaledeki murat'a ben gittim hemde 3 yada 4 kez olması lazım evet biliyor ama sonuç yok başka falcı bilmedigim için kendimi tatmin etmek adına müsait oldukca giderim ama ben suya bakan birini istiyorum onlar biliyor çünkü 3 harflilerle konuşuyolar suya bakan birini tanıyomusunuz...
şimdi münesser kara'ya gitmeyi düşünüyorum baktıranlar memnun mu tavsiye edermisiniz? bu arada murat 30 tl ye bakıyor.. numarasıda bxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxir....

Son düzenleyen: Moderatör:
gitmek istiyorum nasıl ulaşabilirim lütfen tel numarasını mesaj atarmısın...

Berfın hanımın numarasını buraya sıfır besyuz falan dıye yazar mısınız baska falcılarında boyle numarasını yazmıs arkadaslar herkes merak edıyo bılen varsa harflerle yazsın

merhaba canım ömer diye birinden bahsetmişsin
internette modern falcı ömer taş var bahsettiğin omu acaba ve memnun kaldın mı

canım sen umuta baktırdın mı tel nosunu varsa bana msj atabilirmisin

Mümkünse bana da telefonu verebilirmisin?
xxxxxxxxxxxxxxxx
arkadaşım benim tanıdığım biri var senin konuna yardımcı olabileceğini düşünüyorum özel mesaj atamıyorum atabilseydim o kişinin telini verebilirdim

Yarencim yaaa Gül hanımın telefonunu bana yazarsan çok sevinirim.. Şimdiden teşekkürler..
xxxxxxxxxxxxxx mail adresim
cnm gül hanımın da umutunda tel noları var bende de bende özelden msj atamıyorum.umut bademlide oturuyo..

Yarencim yaaa Gül hanımın telefonunu bana yazarsan çok sevinirim.. Şimdiden teşekkürler..
xxxxxxxxxxxxxxxxx mail adresim

arkadaşlar
ömer taş ve umutla ilgili tel no falan bilen yok mu
umut sürekli tel no değiştiriyormuş sanırım yeni numarasını bilen varmı ve hakkında bilgisi olan

selam kızlar

geçen hafta çarşmaba günü sanırım münesser hanım a gittim ...kahve falı baktırmak istemiştim ama tarotu tavsiye etti ve gerçekten harika bi deneyimdi benim için ...çok tatlı bir bayan ve umarım dedikleri çıkar
ama yine de kahve falı içimde kaldı ona da gitmek istiyorum bir kez hangisini tavsiye ediyorsunuz

arkadaşlar
ömer taş ve umutla ilgili tel no falan bilen yok mu
umut sürekli tel no değiştiriyormuş sanırım yeni numarasını bilen varmı ve hakkında bilgisi olan

kızlarrr ömer beyin cep numarasını weriorm:xxxxxxxxxxxxxxxx

ben de gitmeyi düşünüyorum bu aralar
ömer taş ve umutu merak ediyordum umut biraz pahalıymış sanırım
umut a ulaşmaya çalışan arkadaşlar vardı ama yorum yazan olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…