Bursa'da Falcı

ben de gitmeyi düşünüyorum bu aralar
ömer taş ve umutu merak ediyordum umut biraz pahalıymış sanırım
umut a ulaşmaya çalışan arkadaşlar vardı ama yorum yazan olmadı

umut çok pahalı evet.. gereksiz bence.. zaten o kdr da iyi değilmiş.. arkadaşım bu işlerin kurdu, o umutu hiç tavsiye etmiyor.. Ömer Taş tan çok memnun...

umut çok pahalı evet.. gereksiz bence.. zaten o kdr da iyi değilmiş.. arkadaşım bu işlerin kurdu, o umutu hiç tavsiye etmiyor.. Ömer Taş tan çok memnun...

daha önceki mesajlarımda da yazmıştım: ömer bey özellikle söylediklerini not aldırıomuş.. bu da onun kendine ne kadar güvendiğini gösteriyor bence..

umut hakkında genelde iyi diye söyleniyodu ama gerçekten çok pahalıymış 150 mi artık 250 midir
arkadaşın memnun kalmadığına göre söledikleri çıkmadı heralde

Kızlar ben biraz önce ömer beyle görüştüm tlfdan yer olarak belirli bir yeri yokmuş kendisinin ortak bir yerde görüşülüyor dedi ama normal bir cafe gibi yerde ne kadar uygun olurki... Daha önce ömer beyle görüşenlere sormak istiyorum. Siz nerede görüşmüştünüz. Bu şekilde sakin bir yer varmı...

selam kızlar

geçen hafta çarşmaba günü sanırım münesser hanım a gittim ...kahve falı baktırmak istemiştim ama tarotu tavsiye etti ve gerçekten harika bi deneyimdi benim için ...çok tatlı bir bayan ve umarım dedikleri çıkar:KK1:
ama yine de kahve falı içimde kaldı ona da gitmek istiyorum bir kez hangisini tavsiye ediyorsunuz

Arkadaşlar hayatımda gittiğim ve eminim gideceğim en kötü falcı bence Münesser Kara. Bunu burada paylaşmak istedim cünkü ben gittim 50lira verdim ve sonucunda sacmasapan seyler dinledim. Alakasız. Detaylarını merak ediyorsanız anlatırım her zaman. Bence paranızı ziyan etmeyin, yazık olur. Keşke ben gitmeden biri bunu yazmış olsaydı da benim param da gitmeseydi :KK43:
Sevgiler, Saygılar...
Didem

Umut için ebru gündeşin falcısı demişsiniz çıkan haberlerdede ebru gündeş bmw marka araba almış söyledikleri çıktığı için böyle biri nasıl kötü oluyor bmw alcak kadar herşeyi bilmişse telefon numarası olan umut kesin ebru gündeşin falcısımı ??
Birde umutla ilgili internette hiç bir bilgi bulamıyorum ne telefon nosu ne bir internet sitesi ne hakkında bir bilgi siz telefon numarasını nerden buldunuz bilgileri paylaşırsanız çok sevinirim kızlarr bekliyorumm :KK34::KK3:

Umut için ebru gündeşin falcısı demişsiniz çıkan haberlerdede ebru gündeş bmw marka araba almış söyledikleri çıktığı için böyle biri nasıl kötü oluyor bmw alcak kadar herşeyi bilmişse telefon numarası olan umut kesin ebru gündeşin falcısımı ??
Birde umutla ilgili internette hiç bir bilgi bulamıyorum ne telefon nosu ne bir internet sitesi ne hakkında bir bilgi siz telefon numarasını nerden buldunuz bilgileri paylaşırsanız çok sevinirim kızlarr bekliyorumm :KK34::KK3:

arkadaşım umutu bende çok merak ediyorum tlf numarasından da ulaşılamıyor herkes nasıl randevu alıyor ve gidenler varmı bu kadar ismi geçiyor ama internette bilgisi yok tel ulaşılamıyor

paylaşırsan bizimle sevinirim ..

tabiki ferihaya çok gittim iyi biliyo yıllar once deumuta gitmmiştim ama daha emirsultanda otururken bide arkadaşlar sırameşelerde cemile var medyum okuma felanda yapıyo suya bakıyo tarotta var onu tavsiye edbilirim

merinosun altında oturuyo karrakoldan duz asağa iniyosun ekmek fırını felan var orda arada eski bi ev fırını geçince telefonu var yazarım istersen

merinosun altında oturuyo karrakoldan duz asağa iniyosun ekmek fırını felan var orda arada eski bi ev fırını geçince telefonu var yazarım istersen

Merhaba, telefonu yazarsan elbette memnun oluruz. sıfır beş yüz otuz .... şeklinde yaz ki silinmesin buradan. Teşekkürler :KK75:

XXXXXXXXXXXXXXXXXXX arkadaşlar giden olursa yazsın deneyimlerini bilelim bizde

Son düzenleyen: Moderatör:
tabiki ferihaya çok gittim iyi biliyo yıllar once deumuta gitmmiştim ama daha emirsultanda otururken bide arkadaşlar sırameşelerde cemile var medyum okuma felanda yapıyo suya bakıyo tarotta var onu tavsiye edbilirim

Kızla Feriha bence gereksiz. Yani boş zamanınız var ise gidilmesi gerekir.
Cemile'nin adres ve tel bilgilerini alabilir miyim??

X