-
- Konu Sahibi BULUTOLSAM
dikkaldırımdakine gitmedim... zm onu begenmemiş.. güler miş sanırım onun da adı
valla bu ayseye gıdıp gıtmemekte kararsızım..
o arkadasım cok ıyıydı dıyor zm bana dedıklerı tutmadı dıyor kararsız kaldım...
su sırameselerdekıne gıtsem dıyorum yakın dıye ama nerde bı tarıf eden cıksa bugun gıdıcem vallaaa
bu arada pis dedin ben hazetmıyorum oyle yerlerden yaaa bırsende oyle pıstııııı
Evet kızlar eminim aynı Ayşe .. :/ ve ben ona baktırmam . Ayşenin isimlerini kafadan attığını biliyorum. Ve illa ki biri tutar diye yapıyor bunu. Bunun dışında Arapça bilmez Ayşe ama özentidir bir şeyler karalamayı çok sever. Nasıl fal bakıyor derseniz. Bana dediklerinin çoğu çıkmadı. Ama sabah gidildiğinde yani düzgün bir şekilde baktığında bildiği bana söylendi. Ama ona ne zaman gitsem üzerimde müthiş bir ağırlıkla çıkıyorum. Gerek yok ama özel mesaj atamıyorum. Teli ben de var.
kızlar ben en son münesser hanıma gittim...çok memnun kaldım ama birde kahve falıda baktırmak istiyorum eğer gidicek olursa bende gelebilirim
selam, münesser hanımın telefon numarasını bana nasıl ulaştırabilirsin???
kızlar bende bır cok falcıya gıttım ama hıc bırı guler gıbı degıl! gulere sık gıdıyorum ve cok memnunum bana ısımden tutun gunune kadar herseyı soyluyo.. daha gecenlerde ayın 29 unu bekle demıstı ve o gun ıcın vaad ettıgı sey bıraz olanıksızdı olması ama gercekten o gun oldu, ve bunun benzerı bır cok sey yasadım..
Canım bana güler hanımın numarasını ve adresini özelden yazar mısın ihtiyacı olanlarla ramazandan sonra buluşup gidebiliriz .
yenı uye oldugum ıcın mesaj atamıyorum canım ozelden sanırım numarayı yazmakta yasakmıs.. sıgorta dolmusuna bınıp son durakta ınıyosun sapmadann duz gıdıp 2. sokaktan saga sapıyosun sagdaki ilk ev ama habersiz almıyo.. gerci ramazandan sonra toplanıpta gidebiliriz ben sürekli gidiyorum zaten ısteyen bana katılabılır
yenı uye oldugum ıcın mesaj atamıyorum canım ozelden sanırım numarayı yazmakta yasakmıs.. sıgorta dolmusuna bınıp son durakta ınıyosun sapmadann duz gıdıp 2. sokaktan saga sapıyosun sagdaki ilk ev ama habersiz almıyo.. gerci ramazandan sonra toplanıpta gidebiliriz ben sürekli gidiyorum zaten ısteyen bana katılabılır
kızlar bursada bildiğiniz iyi bi falcı varmı...
selam arkadaslar bursada süper bi falcı var ece adında xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx numarası ucuza bakıyor kızlar süperde biliyor denemenizi isterim gelecek hakkında süper bilgisi var hari ka yag ben baktırdım
kızlar bursada bildiğiniz iyi bi falcı varmı...
selam arkadaslar bursada süper bi falcı var ece adında xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx numarası ucuza bakıyor kızlar süperde biliyor denemenizi isterim gelecek hakkında süper bilgisi var hari ka yag ben baktırdım
canım gece arasak bakarmı yani bu saatlerde bilgin varmı çok merak ettim şimdi