Bursa'da Falcı

kızlar ben en son münesser hanıma gittim...çok memnun kaldım ama birde kahve falıda baktırmak istiyorum eğer gidicek olursa bende gelebilirim

eğer daha gitmedinse beraber gidebilirz bende kahve yada su falı baktırmak istiyorum

arkadaşlar ben bu gün ayşe bacıya gitmek istiyorum malum ramazanda geldi pazartesiye kadar gittim gittim yoksa fırssat bulamayacağım bana aciil ay şe bacının telefon numarası lazım yardımcı olursanız çok sevinicem cvp bekliyorum sizlerden

ya bana acil ayşe bacının numarası lazımda bu gün aramak istiyorum aslında umarım en kısa zamanda bana ayşe bacının numarasını yazabilirsin şimdiden teşekkürler

selam, münesser hanımın telefon numarasını bana nasıl ulaştırabilirsin???

münesser hanım teli XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXcanım:) yeride yeşile giderken sağda, yeşill foto var (şenöz aralığına gelmeden ) o aralıktan giriyorsun birazcık yürüyorsun hemen solda küçük bi dükkan var orası...

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,sayfada yazan isimlerin pek çoğuna bende gittim.Gül,Ayşe,Münesser,Feriha,Güler,Murat,Vijdan,Meryem, daha ismini hatırlamadıklarım:)))
Güler ve Feriha bu isimlerin içinde en çok söyledikleri çıkanlardan....
Ayşe saçma sapan konuşuyor,dedikleri hiç çıkmadı,üstelik çok pis ve pahalı....
Münesser çok pozitif insanı rahatlatıyor ama fal konusunda çok yetersiz,tarotta daha usta...Ama pahalı...
Meryem inanılmaz pahalı ve genelde söyledikleri negatif,gelenlere büyü olduğunu hep söylüyor...
Murat,eh işte ancak onun da bulunduğu cafe ve ortam hoş değil....
Vijdan eh işte,kimseyi bulamazsanız gidin...
Gül,pozitif ama o da birşey bilmiyor ve çok pahalı...
Cemile'yi sormuş pek çok arkadaş, o da negatif ve söyledikleri çıkmıyor.....
Ömer,Umut'u merak bile etmiyorum zira o kadar para veremem onlara Istanbulda sayısız cafe var,20 tl'ye çok da iyi bakıyorlar...Maksat muhabbet değilmi,
sevgiler:):2:

kızlar bende bır cok falcıya gıttım ama hıc bırı guler gıbı degıl! gulere sık gıdıyorum ve cok memnunum bana ısımden tutun gunune kadar herseyı soyluyo.. daha gecenlerde ayın 29 unu bekle demıstı ve o gun ıcın vaad ettıgı sey bıraz olanıksızdı olması ama gercekten o gun oldu, ve bunun benzerı bır cok sey yasadım..

Canım bana güler hanımın numarasını ve adresini özelden yazar mısın ihtiyacı olanlarla ramazandan sonra buluşup gidebiliriz .

yenı uye oldugum ıcın mesaj atamıyorum canım ozelden sanırım numarayı yazmakta yasakmıs.. sıgorta dolmusuna bınıp son durakta ınıyosun sapmadann duz gıdıp 2. sokaktan saga sapıyosun sagdaki ilk ev ama habersiz almıyo.. gerci ramazandan sonra toplanıpta gidebiliriz ben sürekli gidiyorum zaten ısteyen bana katılabılır

yenı uye oldugum ıcın mesaj atamıyorum canım ozelden sanırım numarayı yazmakta yasakmıs.. sıgorta dolmusuna bınıp son durakta ınıyosun sapmadann duz gıdıp 2. sokaktan saga sapıyosun sagdaki ilk ev ama habersiz almıyo.. gerci ramazandan sonra toplanıpta gidebiliriz ben sürekli gidiyorum zaten ısteyen bana katılabılır

Canım bana güler hanımın numarasını ve adresini özelden yazar mısın ihtiyacı olanlarla ramazandan sonra buluşup gidebiliriz .

Meltemcim, Güler'in telini sıfır beşyüz otuz beş şekline yazarsan herkes memnun olur, şimdiden teşekkürler... Herkese selamlar, iyi haftalar dilerim...

Canım, Güler'in telini sıfır beşyüz otuz beş şekline yazarsan buaraya kalıcı olur, herkes öyle yazıyor geriye dönük sayfalara bakarsan, faydalanalım bizler de. Sigorta dolmuşuna binip son durak dediğin Dikkaldırım'da mı iniyorsun? Daha ayrıntılı yazarmısın teli ve adres tarifini? Teşekkürler...

Çok iyi olur aslında canım bayramdan sonra bir gün belirleyelim gidelim sen yinede numarasını kelime halinde yaz randevu alırız

Herkese merhaba

daha öncede tüm uyarılarımıza rağmen paylaşılan bu konuda mail adresi ,telefon ,kişisel bilgilerinizi paylaşmaya devam ediyorsunuz.
butun bunların formumuzda paylaşılması yasak reklam yapmak konuyu dağıtmak da diğerleri .
Lütfen kendi güvenliğiniz için bu tür paylaşımlar yapmaktan kaçının

Not:telefon numaraları yazı ile yazılsa da silinmiştir ve yasaktır .

Canım telefonu bu adrese mail olarak yollar mısın xxxxxxxxxxxxxxxxxx teşekkürler.

Canım bana bilgileri mail atarmısın sana zahmet. Ayrıca diğer bakımcılar için bilgi almak isteyenler de bana mail atabilir, seve seve paylaşırım. Selamlar. xxxxxxxxxxxxxxxxxx

merhaba kızlar..bütün yazılanları okuduktan sonra bende üye olmak istedim..banada acil ve geçmişle değilde gelecekle ilgili şeyler söyleyecek biri lazım..yazdıklarınızı okuyunca kafam çok karıştı..birinin övdüğünü başka biri tavsiye etmiyor..kime gideceğimi bilemedim..çok yakın bi arkadasım umuta gitti 2kez..ama o ayda 1kez telefonunu açtığı için vaktim yok onu bekleyecek kadar..arkadasım umutun geçmişle ve gelecekle ilgili çok şaşırtıcı ve doğru şeyler söylediğini söylemişti..cinleriyle filn konuşup söylüyomuş.. berfin cazip geldi ama ne adresi ne telefonu yok sanırım..koca bursada bi falcı bulamiycaz sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…