-
- Konu Sahibi BULUTOLSAM
bnm tavsıye edecegım gul abla olabılır.. o da cok cok ıyı dıyemem sımdı fıyatı 100 olmuss.
ben vermezdım o parayı..
bırsene sakın gıtmeyın sarhosun tekı bısey bıldıgı ettıgı yok
gelecekten bahsetmıyorum suankı durumları bıle tamamen attııı
bırtane tarot bakan bırı var secıl donerın orda onuda tavsıye etmıyorum
yaren79 la gıtmıstık ben baktırmadım bıle ordakılere baktıgı falları duyunca.
sacmaladı bırde 50 lıra alıo .. bıze sutyenını gostermıstı
sırameşelerdekı cemıleyı mrk edıyorum ben :44:
neden kimse yardımcı olmyo??( cemredeniz alabilir miyim ayşenin numarasını senden lütfen
neden kimse yardımcı olmyo??( cemredeniz alabilir miyim ayşenin numarasını senden lütfen
heh evet o ayse bu ayse olmalı cunku dun arkadasıdma dedı kapıda alarm var dedı .. bugun arayayımda randevu alayım dıyorum arkadasım cok methettı.. ben şok oldum herseyı soyledı dedı.. bır kaza olcak demıs olumden donulecek demıs 4 ay sonra kayınvalıdesının ve akrabalarının oldugu araba kaza gecırmıss baya hasar almıs herkes.
başaran neresı rekor fabrıkası neresı ben hıc bı yer bılmıyorum yaa bnmle gelecek bırı olursa beraber gıdebılırım
bu arada arayıp 1 hafta onceden randevu almak lazım mışşşş
heykelden dümdüz aşağıya iniyorsun hatta o yol yeşilşehire giden çevre yoluna baglanır çok gidersen. neyse yolda solda kocaman bir ekmek fırını var, dört yol kavşağı ekmek fırınından sola dönüyorsun zaten kime sorsan söyler. Hatta adreside Başaran Mh, Gölcük-2 Sok No:30. başarana dolmuşta gidiyor heykelden, bu arada 2 adet gölcük sokak var arka arkaya bu gölcük 2 sok.
anlamadımmmmm
heykelden nasıl asagıya ınıyorum altıparmaga dogru mu
bursayı bılmıyorum dıyorum ona gore tarıf edersen sevınırım cnm..
heykelde mc var ordan nereye dogru yurucemmm yada dolmusa nerden bınıcem
anlamadımmmmm
heykelden nasıl asagıya ınıyorum altıparmaga dogru mu
bursayı bılmıyorum dıyorum ona gore tarıf edersen sevınırım cnm..
heykelde mc var ordan nereye dogru yurucemmm yada dolmusa nerden bınıcem
Belki bikaç numarası veya kocasının numarası vardır, o da randevu veriyor olabilir ama ayşe tek rekor fabrikası der herkes ayşe için, heykelden yürüme mesafesiyle gitmeni hiç tavsiye etmem (Heykel-Altıparmak-Garaj) dümdüz aşağı başaran en son geliyor. Kesinlikle dolmuşa bin, dolmuşlar nereden kalkar bilmiyorum ama ulucaminin önünden olabilir, heykelden kime sorsan başaran dolmuşu söylerler. Ancak çok pis ve hiç tutmadığı için bana devamlı isimler söyledi o isimlerde hiç tutmadığı için ben sevmiyorum. Birde bi kağıt verdi bunu yak demişti. Yani ben gitmem ama sen gittikten sonra merak ediyorum yorumunu gitmeye karar verdiysen mutlaka. Bu arada dikkaldırım su falı bakan demişler gittinmi.
Bu arada gül abla bakıyormu onun numarası kaç, altıparmakı kapattı diye duydum numarasını bilen birisinide bulamadım. isabet ettirdimi
Arkadaşlar Medyum Deniz e gittim, sohbet ettiğinizde çok hoşsohbet birisine benziyor,size kahve yapıp ikramlarda bulunuyor ancak tarot bakıyor ama bildiğimiz tarot kartlarına ve bakış tarzına benzemiyor iskambil kağıtlarıyla evde baktığımız fal gibi alt alta ve yan yana dizerek bakan bir tarzı var. Ancak şunu diyim eve girdikten sonra inanılmaz kötü oldum,başım döndü uykum geldi sanki bayılacakmış ve evden başıma kötü birşeyler gelmeden çıkamayacakmışım gibi geldi, gözüm hep kapıda ve kendimde camın önündeydim.baktığı fal inanılmaz olumsuz çıktı, bir daha dedikleri çıksa bile asla gitmem üstelik fal bittikten sonra büyü yapmayı önerdi fotograf ile birlikte toplam 6 mı 7 mi haftalık bir işi varmış merak edip fiyatını bile sormadım çıktım, size nasıl kendimi kötü hissettiğimi bayılacakmışım gibi olduğumu anlatamam yaşamanızı asla tavsiye etmem, siz medyada yer almış olmasına kanmayın giden insanların referansına bakın. Ve birçok falcıya gittim hepsinin tam tersini söyledi.
Örneğin Münesser Kara Yeşilde foto yeşilin aralığından çıkınca dükkanı olan harika bir kadın, modern, çağdaş, allah inancı olan uzun yıllardır bu mesleği yapan bir insandı bir psikolog gibi hem yıldız haritası üzerinden tarot baktı hemde tavsiyelerde bulundu.
Vijdan abla var yaz aylarında kumlada yaşıyor, kışın bursa da office te bakıyordu şu an kapattı evinde bakıyor ona düzenli olarak gidiyorum Vijdan Türkkan. Üstelik denizden sonra vijdan ablayı aradım o da baktı o nasıl öyle söyleyebiliyor bende bakıyorum şimdi dedi. Bu iki isme giderim hem psikolog gibi hemde gelecekle ilgili beni aydınlatması acısından. Forumda ayşe bacı diye bahsettiğiniz rekor fabrikasının oradaki ayşeye gittim uzun zaman önce, aman allahım hem inanılmaz pis hem atıp tutan tek bir kelimesi bile doğru çıkmayan salla tutarsa mantığında bir kişi. Umut u aradım, forumda yazıldığı gibi Ebru gündeşin falcısı değişmiş, ebru gündeşin bursalı umut adındaki falcısı istanbul ortaköyde yaşıyor, bunu internetten araştırmalarımla buldum ama kesinliğini bilemem. Bunların haricinde gerçekten önerdiğiniz tek bir dediği değil birçok dediği çıktı dediğiniz bir kişi varsa arkadaşlar sizlerle gitmek isterim.
Bu arada ben bir arkadaşım vasıtasıyla Şenay abla diye birine fal baktırmıştımki bu kişi bir yerde çalışıyormuş ve dediklerinin %75 i çıktı , bunu bilen duyan numarasını bilen varsa gitmeyi çok isterim.
Başakcım, Vijdan Türkkan hanımın yerini tarif edermisin ve numarasını beşyüzotuzbeş şeklinde yazarsan memnun oluruz. Bizlerde faydalanmak isteriz. :86:
sırameşeler durağında bi kadın var bayaa meşhur galiba
biz evi bulcaz die etrafa baka baka gidiyoduk genç çocuğun biri falcıyı mı arıyonuz dedi bize rezil olduk:)
cemile ablamı acaba sırameşelerdeki
Arkadaşlar Medyum Deniz e gittim, sohbet ettiğinizde çok hoşsohbet birisine benziyor,size kahve yapıp ikramlarda bulunuyor ancak tarot bakıyor ama bildiğimiz tarot kartlarına ve bakış tarzına benzemiyor iskambil kağıtlarıyla evde baktığımız fal gibi alt alta ve yan yana dizerek bakan bir tarzı var. Ancak şunu diyim eve girdikten sonra inanılmaz kötü oldum,başım döndü uykum geldi sanki bayılacakmış ve evden başıma kötü birşeyler gelmeden çıkamayacakmışım gibi geldi, gözüm hep kapıda ve kendimde camın önündeydim.baktığı fal inanılmaz olumsuz çıktı, bir daha dedikleri çıksa bile asla gitmem üstelik fal bittikten sonra büyü yapmayı önerdi fotograf ile birlikte toplam 6 mı 7 mi haftalık bir işi varmış merak edip fiyatını bile sormadım çıktım, size nasıl kendimi kötü hissettiğimi bayılacakmışım gibi olduğumu anlatamam yaşamanızı asla tavsiye etmem, siz medyada yer almış olmasına kanmayın giden insanların referansına bakın. Ve birçok falcıya gittim hepsinin tam tersini söyledi. Örneğin Münesser Kara Yeşilde foto yeşilin aralığından çıkınca dükkanı olan harika bir kadın, modern, çağdaş, allah inancı olan uzun yıllardır bu mesleği yapan bir insandı bir psikolog gibi hem yıldız haritası üzerinden tarot baktı hemde tavsiyelerde bulundu. Vijdan abla var yaz aylarında kumlada yaşıyor, kışın bursa da office te bakıyordu şu an kapattı evinde bakıyor ona düzenli olarak gidiyorum Vijdan Türkkan. Üstelik denizden sonra vijdan ablayı aradım o da baktı o nasıl öyle söyleyebiliyor bende bakıyorum şimdi dedi. Bu iki isme giderim hem psikolog gibi hemde gelecekle ilgili beni aydınlatması acısından. Forumda ayşe bacı diye bahsettiğiniz rekor fabrikasının oradaki ayşeye gittim uzun zaman önce, aman allahım hem inanılmaz pis hem atıp tutan tek bir kelimesi bile doğru çıkmayan salla tutarsa mantığında bir kişi. Umut u aradım, forumda yazıldığı gibi Ebru gündeşin falcısı değişmiş, ebru gündeşin bursalı umut adındaki falcısı istanbul ortaköyde yaşıyor, bunu internetten araştırmalarımla buldum ama kesinliğini bilemem. Bunların haricinde gerçekten önerdiğiniz tek bir dediği değil birçok dediği çıktı dediğiniz bir kişi varsa arkadaşlar sizlerle gitmek isterim. Bu arada ben bir arkadaşım vasıtasıyla Şenay abla diye birine fal baktırmıştımki bu kişi bir yerde çalışıyormuş ve dediklerinin %75 i çıktı , bunu bilen duyan numarasını bilen varsa gitmeyi çok isterim.
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
gidersen sana göre nasıldı yorumunu yaz...