Bursa'da Falcı

neden kimse yardımcı olmyo?? ( cemredeniz alabilir miyim ayşenin numarasını senden lütfen

heykelden dümdüz aşağıya iniyorsun hatta o yol yeşilşehire giden çevre yoluna baglanır çok gidersen. neyse yolda solda kocaman bir ekmek fırını var, dört yol kavşağı ekmek fırınından sola dönüyorsun zaten kime sorsan söyler. Hatta adreside Başaran Mh, Gölcük-2 Sok No:30. başarana dolmuşta gidiyor heykelden, bu arada 2 adet gölcük sokak var arka arkaya bu gölcük 2 sok.

Bu arada ömer taş ile ilgili yorumu olan varmı arkaşlar.. modernfalci diye geçer, internettede röportajları var tutarmı

anlamadımmmmm

heykelden nasıl asagıya ınıyorum altıparmaga dogru mu
bursayı bılmıyorum dıyorum ona gore tarıf edersen sevınırım cnm..

heykelde mc var ordan nereye dogru yurucemmm yada dolmusa nerden bınıcem

hahaytttttttttttttttt bu aysenın ne cok telı var yahuuuu
bend un arkadasımdan bı numara aldım onu yazdım basakta baska bı numara yazmıs bırde ben zm nıcklı arkadasımız varya msn de konsuurken o da bana farklı bı numara yazdı
hangıdı ayse oluo sımdı bunların

Belki bikaç numarası veya kocasının numarası vardır, o da randevu veriyor olabilir ama ayşe tek rekor fabrikası der herkes ayşe için, heykelden yürüme mesafesiyle gitmeni hiç tavsiye etmem. Kesinlikle dolmuşa bin, dolmuşlar nereden kalkar bilmiyorum ama ulucaminin önünden olabilir, heykelden kime sorsan başaran dolmuşu söylerler. Ancak çok pis ve hiç tutmadığı için bana devamlı isimler söyledi o isimlerde hiç tutmadığı için ben sevmiyorum. Birde bi kağıt verdi bunu yak demişti. Yani ben gitmem ama sen gittikten sonra merak ediyorum yorumunu gitmeye karar verdiysen mutlaka. Bu arada dikkaldırım su falı bakan demişler gittinmi.

Belki bikaç numarası veya kocasının numarası vardır, o da randevu veriyor olabilir ama ayşe tek rekor fabrikası der herkes ayşe için, heykelden yürüme mesafesiyle gitmeni hiç tavsiye etmem (Heykel-Altıparmak-Garaj) dümdüz aşağı başaran en son geliyor. Kesinlikle dolmuşa bin, dolmuşlar nereden kalkar bilmiyorum ama ulucaminin önünden olabilir, heykelden kime sorsan başaran dolmuşu söylerler. Ancak çok pis ve hiç tutmadığı için bana devamlı isimler söyledi o isimlerde hiç tutmadığı için ben sevmiyorum. Birde bi kağıt verdi bunu yak demişti. Yani ben gitmem ama sen gittikten sonra merak ediyorum yorumunu gitmeye karar verdiysen mutlaka. Bu arada dikkaldırım su falı bakan demişler gittinmi.

Bu arada gül abla bakıyormu onun numarası kaç, altıparmakı kapattı diye duydum numarasını bilen birisinide bulamadım. isabet ettirdimi

dikkaldırımdakine gitmedim... zm onu begenmemiş.. güler miş sanırım onun da adı
valla bu ayseye gıdıp gıtmemekte kararsızım..
o arkadasım cok ıyıydı dıyor zm bana dedıklerı tutmadı dıyor kararsız kaldım...

su sırameselerdekıne gıtsem dıyorum yakın dıye ama nerde bı tarıf eden cıksa bugun gıdıcem vallaaa

bu arada pis dedin ben hazetmıyorum oyle yerlerden yaaa bırsende oyle pıstııııı

Bu arada gül abla bakıyormu onun numarası kaç, altıparmakı kapattı diye duydum numarasını bilen birisinide bulamadım. isabet ettirdimi

evet gul abla yerını kapattı. bnm numaramıda almsıtı musterısıyım dıyee
ama ben gıtmedım ona .. tamam cok ıyı bı kadın ama nereye kadar pozıtıflık be kardesım
hep ıyı guzel şöle ıyı olcak fln
hıc kötu bısey olmıcak ..
eee bızım orda ne ışımız var o zaman
bana olcak dedıklerı bnm ıcın onemlı olanlar zaman vermedıgı ıcın cıkmadı dıyemıyorum ama suana kadar cıkmadıııı
sadece bır arsa ısınız var ımza olcak dedı o oldu tabı devam olmadı satılma fln gıbı
bılemıyorum ıyı dusun ıyı olsun dıyor hep ama olmuyor kı .. olsa falcıda ısım ne kendımı tamır ederım
dur numarasını yaziim
bXXXXXXXXXXXXXXX
100 lıra

omer taşmı erol taşmı nedır onuda bılmem ama 70 miş onun fıyatıda

Son düzenleyen: Moderatör:

Başakcım, Vijdan Türkkan hanımın yerini tarif edermisin ve numarasını beşyüzotuzbeş şeklinde yazarsan memnun oluruz. Bizlerde faydalanmak isteriz. :86:

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
gidersen sana göre nasıldı yorumunu yaz...

Başakcım, Vijdan Türkkan hanımın yerini tarif edermisin ve numarasını beşyüzotuzbeş şeklinde yazarsan memnun oluruz. Bizlerde faydalanmak isteriz. :86:

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar siz en çok hangisini tavsiye ediyrsunu haftasonu ona gidicem acil cvp yazarmısınız birde şu berfini merak ettim nosu yok mu

Vijdan Hanımı merak ettim sizce yorumları mı tutarlı yoksa sadece konuşmalarıyla rahatlatıcı etki mi sağlıyo?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…