Arkadaşlar Medyum Deniz e gittim, sohbet ettiğinizde çok hoşsohbet birisine benziyor,size kahve yapıp ikramlarda bulunuyor ancak tarot bakıyor ama bildiğimiz tarot kartlarına ve bakış tarzına benzemiyor iskambil kağıtlarıyla evde baktığımız fal gibi alt alta ve yan yana dizerek bakan bir tarzı var. Ancak şunu diyim eve girdikten sonra inanılmaz kötü oldum,başım döndü uykum geldi sanki bayılacakmış ve evden başıma kötü birşeyler gelmeden çıkamayacakmışım gibi geldi, gözüm hep kapıda ve kendimde camın önündeydim.baktığı fal inanılmaz olumsuz çıktı, bir daha dedikleri çıksa bile asla gitmem üstelik fal bittikten sonra büyü yapmayı önerdi fotograf ile birlikte toplam 6 mı 7 mi haftalık bir işi varmış merak edip fiyatını bile sormadım çıktım, size nasıl kendimi kötü hissettiğimi bayılacakmışım gibi olduğumu anlatamam yaşamanızı asla tavsiye etmem, siz medyada yer almış olmasına kanmayın giden insanların referansına bakın. Ve birçok falcıya gittim hepsinin tam tersini söyledi.
Örneğin Münesser Kara Yeşilde foto yeşilin aralığından çıkınca dükkanı olan harika bir kadın, modern, çağdaş, allah inancı olan uzun yıllardır bu mesleği yapan bir insandı bir psikolog gibi hem yıldız haritası üzerinden tarot baktı hemde tavsiyelerde bulundu.
Vijdan abla var yaz aylarında kumlada yaşıyor, kışın bursa da office te bakıyordu şu an kapattı evinde bakıyor ona düzenli olarak gidiyorum Vijdan Türkkan. Üstelik denizden sonra vijdan ablayı aradım o da baktı o nasıl öyle söyleyebiliyor bende bakıyorum şimdi dedi. Bu iki isme giderim hem psikolog gibi hemde gelecekle ilgili beni aydınlatması acısından. Forumda ayşe bacı diye bahsettiğiniz rekor fabrikasının oradaki ayşeye gittim uzun zaman önce, aman allahım hem inanılmaz pis hem atıp tutan tek bir kelimesi bile doğru çıkmayan salla tutarsa mantığında bir kişi. Umut u aradım, forumda yazıldığı gibi Ebru gündeşin falcısı değişmiş, ebru gündeşin bursalı umut adındaki falcısı istanbul ortaköyde yaşıyor, bunu internetten araştırmalarımla buldum ama kesinliğini bilemem. Bunların haricinde gerçekten önerdiğiniz tek bir dediği değil birçok dediği çıktı dediğiniz bir kişi varsa arkadaşlar sizlerle gitmek isterim.
Bu arada ben bir arkadaşım vasıtasıyla Şenay abla diye birine fal baktırmıştımki bu kişi bir yerde çalışıyormuş ve dediklerinin %75 i çıktı , bunu bilen duyan numarasını bilen varsa gitmeyi çok isterim.