Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sizi ağırlağamktan mutluluk duyarız...... yoo hiç problem yok gelin görüşürüz .. şimdiden mutluluklar size...
Bursa ÇIRAĞAN benimde kızlarrr 18.09.10
yemekli mi canım yada yemeksiz düğünde yapılıyor mu orada? fiyat olarakta bilgi verirsen çok sevinirim canım.. şimdiden teşekkürler :)):1rolleyes:
selam kızlar bir arkadaşımın yanına geldim Kars'tayım herkese mutluluklar en kısa sürede gelecem burda bir düğüne katılcam öptüm herkesi canlarım...
Gold'da düğün yapacak başka kimse yok mu acaba?
merhaba herkese;
bayanlar yardımınıza ihtiyacım var.nişanlımla kır düğünü yapmayı düşünüyoruz.En çok istediğim yer KONAK18.fakat nişanlım fiyatları uçuktur diye düşünüyor.yemeksiz,hatta hafta içi bile olabilir.Fiyatlar hakkında bilgisi olan varsa yardımını rica ediyorum.Bahsettiğim bir düğün ortalama ne kadara mal olur?
merhaba herkese;
bayanlar yardımınıza ihtiyacım var.nişanlımla kır düğünü yapmayı düşünüyoruz.En çok istediğim yer KONAK18.fakat nişanlım fiyatları uçuktur diye düşünüyor.yemeksiz,hatta hafta içi bile olabilir.Fiyatlar hakkında bilgisi olan varsa yardımını rica ediyorum.Bahsettiğim bir düğün ortalama ne kadara mal olur?