BURSA'DA CİNSEL TERAPİST

Merhaba. Konunuza kayıtsız kalamadim. Umarım her şey birgün yokuna girer ve istediğiniz gibi olur. Benim eşimde anksiyete bozukluğu var. Bir dönem bizde sertleşme sorunu yaşadık. Belki yine yaşayacağız bilmiyorum. Eşim çok kafaya takti. Akupunktur bile denedi. Ve benim isteğimle zorlamamla psikolojik destek aldı. Aslında kendisi de istekliydi ama maddi olarak zorlanırız diye istemiyordu. Neyse bir sekilde konuşarak başladı. Doktorumuz cinsel perhiz verdi o süreçte birleşme olmadan sadece dokunduk, seviştik. An'da kalmaya çalıştık. Çünkü eşimde bir süre sonra icimdeyken sönme oluyordu. Yaşadıklarınizin ne kadar zor oldugunu biliyorum çünkü bende eşim bunları yaşarken dönem dönem düştüm ona kızdım.(çok pişmanım) daha sakin karsilayabilirdim. Ama bir şekilde geçti. He yine olabilir mi evet olabilir buna hazırız. Eşim de artık bunu kabul etti ve inanın daha mutlu. Kabul ettiği için de sorun yaşamıyor. O bir erkek ve onun fıtratında bu var bunu unutmayın. Sizin desteğiniz çok önemli. Çok konuşun her şeyi konuşun. Yenilikler katın, onun yenilikler katmasina izin verin. Bizim yaşadığımız belki sizinki kadar büyük bir sorun gibi durmuyor geçici bir şey gibi duruyor olabilir ama inanın yaşarken öyle gelmiyor. O günler eşime de bana da cehennem gibiydi. Dediğim gibi yine olabilir biz buna hazırız, ama olmayadabilir. Biz kadınlar erkekleri seks makinesi olarak görüyoruz ve onların her an her koşulda saatlerce sevişmeye hazır olduklarını sanıyoruz. Ama çok yanılıyoruz. Alakasız yorumlar yaptıysam kusira bakmayın lütfen. Ama terapide devamlılık bakış açınızın değişmesinde fayda sağlayabilir..sağlamayadabilir:KK66: hayat olasılıklar üzerinedir ve her şey kötü neticelenmek zorunda değildir.
Merhaba,
Cevabınız için çok teşekkür ederim. Ama ben zaten elimden geleni yapıyorum. Bağırmıyorum, çağırmıyorum, sürekli çözüm bulma halindeyim ama malesef olmuyor. 5 yıldır bunu yaşadığınızı hayal edin birde 😭

Full konsantre başlayamadık zaten sınav sürecinde olduğu için. Sınavı bitti. Kendisinin 1 kere bence psikolojik dediğini duydum. Gitsin görsün istiyorum olmadığını. Psikologta olmayacaktır büyük ihtimal. Ondan sonra o doktorun son aşamasından devam ederiz. O da olmazsa zaten her şeyi denemiş olacağız ve düzelmeyeceği ve ömür boyu böyle olacağı açıkça ortaya çıkmış olacak.
Sizin iteklemeniz ile olmaz bu iş, 5 yıldır mi sınav var , 5 yıldır mi sorunları var. Geçin bunları lütfen. Adam sizinle cinsel ilişkiye girmek bile istemiyor, bu konu yokmus gibi davranıyor. Siz hiç bosanmayi istemiyorsunuz, kendi kendinizi yiyip bitiriyorsunuz ama boşanmamak ve kendinizi kandırmak için uğraşıp duruyorsunuz. 5 yıldır düzelmeyen, ( ki eşinize göre aslında bir sorun yok, bu konu kapansa hiç rahatsız olmaz) bir doktor ilaç verdi , bir psikolog ay bu kesinlikle cocuklugunuza dayanıyor dese düzelmeyecek. Boşanmak özellikle böyle gerçek bir evlilik bile olmayan bir boşanma korkunç değil. Kimbilir ilerde sizi tatmin etmek isteyen , sizi gerçekten çekici bulan , sizinle cinsel ilişkiye girmemek için bahaneler bulmayan bir adamla karşılaşırsınız. Bu yaşadığınız evlilik falan değil, işkence sizin yaşadığınız ve siz işkence devam etsin diye uğraşıyorsunuz.
Siz bu kadar bosanmamak için uğraştıkça en sonunda psikolojik sorunları olan, ilaç kullanan, sinirli gergin bir kadına donuseceksiniz. Kendinize yapacağınız en büyük iyilik , sizi cinsel olarak çekici bulmayan bir erkekle cinsel ilişkiye girmeye çalışmayı bırakmak. Hem kendinizi hem esinizi bir salın. Kalınlığınızı, sizin tatmin olmanıza değer vermeyen , kadın yerine koymayan bir adamın size cinsel ilgi duymayan ve bunu değiştirmek için uğraşmayan bir adamı iyileştirmek için uğraşmayın.

Sizin iteklemeniz ile olmaz bu iş, 5 yıldır mi sınav var , 5 yıldır mi sorunları var. Geçin bunları lütfen. Adam sizinle cinsel ilişkiye girmek bile istemiyor, bu konu yokmus gibi davranıyor. Siz hiç bosanmayi istemiyorsunuz, kendi kendinizi yiyip bitiriyorsunuz ama boşanmamak ve kendinizi kandırmak için uğraşıp duruyorsunuz. 5 yıldır düzelmeyen, ( ki eşinize göre aslında bir sorun yok, bu konu kapansa hiç rahatsız olmaz) bir doktor ilaç verdi , bir psikolog ay bu kesinlikle cocuklugunuza dayanıyor dese düzelmeyecek. Boşanmak özellikle böyle gerçek bir evlilik bile olmayan bir boşanma korkunç değil. Kimbilir ilerde sizi tatmin etmek isteyen , sizi gerçekten çekici bulan , sizinle cinsel ilişkiye girmemek için bahaneler bulmayan bir adamla karşılaşırsınız. Bu yaşadığınız evlilik falan değil, işkence sizin yaşadığınız ve siz işkence devam etsin diye uğraşıyorsunuz.
Siz bu kadar bosanmamak için uğraştıkça en sonunda psikolojik sorunları olan, ilaç kullanan, sinirli gergin bir kadına donuseceksiniz. Kendinize yapacağınız en büyük iyilik , sizi cinsel olarak çekici bulmayan bir erkekle cinsel ilişkiye girmeye çalışmayı bırakmak. Hem kendinizi hem esinizi bir salın. Kalınlığınızı, sizin tatmin olmanıza değer vermeyen , kadın yerine koymayan bir adamın size cinsel ilgi duymayan ve bunu değiştirmek için uğraşmayan bir adamı iyileştirmek için uğraşmayın.
Acaba başkasının konusunu mu okuyup yanlışlıkla bana mı yorum yaptınız diye düşündüm bi an. Eşim 3 yıldır doktora gidiyor. İlk 2 sene gitmedi Toplamda 6 doktora gitti. En sonuncusu sınav dönemindeydi ve ona tam konsantre olamadı.Doktorun kendisi bitince gel dedi. Sınavı bitince devam etti ama işe yaramadı. Benimle ilişkiye girmek istemiyor diye de bir şey yok. Hiç böyle bir şey olmadı ki. Ara ara erken boşaldığı için çekinceleri oldu ve bunu da söyledi. Hiç cinsel ilişkiye girmek istemediğine şahit olmadım. Aksine ben istemiyorum bu yüzden. Sorunun neden kaynaklandığını anlamak için beni çekici bulup bulmadığını da sordum. Asla öyle bir şey yok dedi. En son bu sabah kendisinin isteğiyle denedik sonuç yine aynı.Belki daha beter. Elleri başının arasında öylece 10 dakika kaldı. Kalk ya dedim hep aynı şey. Ellerin başının arasında ne değişiyor kalk dedim. Yani anlattıklarınızla çok alakası yok konumun. Doktorların verdiği hiçbir şey fayda etmedi.

İnternette hiç erken boşalmanın çaresi olmadığına dair bir şey gördünüz mü bir yazı okudunuz mu? Hep tedavisi var gibi yansıtılıyor. Ama olmayımca olmuyor. Özelden okadar çok kişi yazıyor ki. 15 senelik evliliklerde bile başından beri böyle olan mı dersin hiçbir sonuç alamayan mı. Bu yüzden bu tarz bi sorunu olan benim gibi 2 yıl beklemeyip hemen dillendirip çözmeye çalışsın. Uzadıkça zaten kısır döngüye, kör düğüm gibi bir şeye dönüşüyor. Bildiğiniz çare yok işte

İnternette hiç erken boşalmanın çaresi olmadığına dair bir şey gördünüz mü bir yazı okudunuz mu? Hep tedavisi var gibi yansıtılıyor. Ama olmayımca olmuyor. Özelden okadar çok kişi yazıyor ki. 15 senelik evliliklerde bile başından beri böyle olan mı dersin hiçbir sonuç alamayan mı. Bu yüzden bu tarz bi sorunu olan benim gibi 2 yıl beklemeyip hemen dillendirip çözmeye çalışsın. Uzadıkça zaten kısır döngüye, kör düğüm gibi bir şeye dönüşüyor. Bildiğiniz çare yok işte
Biliyorsunuz konunuzu takip ediyorum ben de sıkıntılı surecler yasiyorum. Evet tedavisi var yaziyor ama icinde bukundugunuz hisleri de anliyorum bu kadar uzun zaman cozumlenmeyince kabus gibi çokuyor insana ben de bilmiyorum artik neden boyle oluyor neden cozulmuyor yani belki dogru yol bulunmamistir ya da belki olmamasi gerekiyordur artik boyle de dusunmeye basladim sizden kısa suredir ugrasmama rağmen . Esiniz masturbasyonda da mi ayni sorunu yaşiyor. Hipnoterapi regresyon vs. Bu tarz seyleri arastirdiniz mi pskolojiyle alakali bazi teknikler bunlar yani inann artik ben de ne dusunecegimi sasirdigim icin farkli seyleri de arastirir oldum eşiniz denerim derse bunlar da denenebilir belki, isim vermek yasaktir belki yazmiyorum ama instagramda populer birkac isim var belki onlardan da yardim alabilir eşiniz.

Soyledikleriniz biraz sert olsa da yer yer dogru da olabilir fakat 5 yıldor bir caba var ortada ve bir eş olarak elinden gelen cabayi vermeye calismis bir insan , zaten zor surecler biraz daha olumlu seyler yasayanlar yazmali bence. Sizin anlattiginiz durumlari ben yasiyorum sanirim farkinda olmadan ustume alindim, konu sahibi esinin isteksizliginin vs. Olmadugini soyluyor , ki bunca zaman boyle problem yasayan birine gore bu duygusunun azalmamasi hala takdir edilecek bir durum ama ben yasiyorum mesela eşim istekle yaklasiyor sonra birden bir şey oluyor dior ve uzaklasiyor sertlesme problemi de var ayni zamanda. Ve evet dediginiz gibi gercek bir evlilik bile degil, ama ne yapalim severek evlendik caresini bulmaya calisiyoruz bunun verdigi pskolojik yıkımı da bilemessiniz cok yopratici bir surec o yuzden bu deneyimi yasamis olan arkadaslar yorum yapmali bence ya da bu kadar keskin ve kırıcı olmamali konusmalar, kendi ayaklari uzerinde duran kadinlariz istesek 2 gunde bosaniriz ama çare ariyoruz işte. Hem; çare dedigin yok değildir gorunmezdir bazen 😔

Soyledikleriniz biraz sert olsa da yer yer dogru da olabilir fakat 5 yıldor bir caba var ortada ve bir eş olarak elinden gelen cabayi vermeye calismis bir insan , zaten zor surecler biraz daha olumlu seyler yasayanlar yazmali bence. Sizin anlattiginiz durumlari ben yasiyorum sanirim farkinda olmadan ustume alindim, konu sahibi esinin isteksizliginin vs. Olmadugini soyluyor , ki bunca zaman boyle problem yasayan birine gore bu duygusunun azalmamasi hala takdir edilecek bir durum ama ben yasiyorum mesela eşim istekle yaklasiyor sonra birden bir şey oluyor dior ve uzaklasiyor sertlesme problemi de var ayni zamanda. Ve evet dediginiz gibi gercek bir evlilik bile degil, ama ne yapalim severek evlendik caresini bulmaya calisiyoruz bunun verdigi pskolojik yıkımı da bilemessiniz cok yopratici bir surec o yuzden bu deneyimi yasamis olan arkadaslar yorum yapmali bence ya da bu kadar keskin ve kırıcı olmamali konusmalar, kendi ayaklari uzerinde duran kadinlariz istesek 2 gunde bosaniriz ama çare ariyoruz işte. Hem; çare dedigin yok değildir gorunmezdir bazen 😔
Çare ararken inanın adamlar değil kadınlar yıpratıyor. Erkekler günlük hayatlarına devam ediyorlar sanki hiçbir sorun yokmuş gibi, ama kadınlar sinir hastası oluyor. Sonra sürekli söylenen, mutsuz , ilaç kullanan, kendilerini kadın olarak görmeyen, güvensiz isteksiz , filmlerde öpüsenleri, sevisenleri görünce , acaba ben hic bunlari yasayacak miyim diye düşünen kadınlara dönüyorlar. Olumsuz şeyleri duymak istemiyorsunuz, başarı öyküleri duymak istiyorsunuz , bir doktora gittim ilaç verdi düzeldi, bir psikoloğa gitti 3 seansta halletti gibi . Ama böyle başarı öyküleri okadar az ki, zaten bu başarı öyküleri geçici olarak sorun yaşayanlarda var. Ben avukatım ve nasıl olduysa bu sorunları yaşayıp yıllar sonra boşanma kararı alan kadınların vekilliğini yaptım, hepsinin pişmanlığı bu kadar zaman harcamaya gerek yoktu . Bosamaliydim bu adamı 30 unda , çünkü 50 sinde bosayinca geriye mutsuz , sakinleştirici ilac bagimlisi geçimsiz bir kadın kalıyor. Bir arkadaşım 5 ayda bosandi bu yüzden, çok depresyona girdi , üzüldü ama zaman herseyin çaresi kendini toparladı ve yeni bir adamla tanıştı, evlendi. Sonradan gördüğümde şunu dedi bana , boşuna 5 ay dayanmısım aman düzelecek aman evlilik kutsaldır diye. Şunu da söyleyeyim bu beş ayda çok ünlü doktorlara gidildi , tedaviler olundu , arkadaşım çok destek oldu. Ama hep şunu söylerim, bacağı ağrısı düzeltene kadar doktor doktor gezer , her türlü tedaviyi eksiksiz uygular ama konu karısıyla cinsel ilişkiye girmeye gelince erteleyen , bosveren, bahaneler sunan , ilgilenmeyen adamdan fayda gelmez. İki doktora gidip , bir kaç kez denemesi denemek değil, bak deniyorum aman boşanma bu yüzden rezil olmayayım demek . Bisey diyim mi zaten aktif cinsel hayatınızın olacağı, hormonal olarak istekli kaç yılınız var ki , bu adamların kendilerine çeki düzen vermesini bekleyeceksiniz?

Çare ararken inanın adamlar değil kadınlar yıpratıyor. Erkekler günlük hayatlarına devam ediyorlar sanki hiçbir sorun yokmuş gibi, ama kadınlar sinir hastası oluyor. Sonra sürekli söylenen, mutsuz , ilaç kullanan, kendilerini kadın olarak görmeyen, güvensiz isteksiz , filmlerde öpüsenleri, sevisenleri görünce , acaba ben hic bunlari yasayacak miyim diye düşünen kadınlara dönüyorlar. Olumsuz şeyleri duymak istemiyorsunuz, başarı öyküleri duymak istiyorsunuz , bir doktora gittim ilaç verdi düzeldi, bir psikoloğa gitti 3 seansta halletti gibi . Ama böyle başarı öyküleri okadar az ki, zaten bu başarı öyküleri geçici olarak sorun yaşayanlarda var. Ben avukatım ve nasıl olduysa bu sorunları yaşayıp yıllar sonra boşanma kararı alan kadınların vekilliğini yaptım, hepsinin pişmanlığı bu kadar zaman harcamaya gerek yoktu . Bosamaliydim bu adamı 30 unda , çünkü 50 sinde bosayinca geriye mutsuz , sakinleştirici ilac bagimlisi geçimsiz bir kadın kalıyor. Bir arkadaşım 5 ayda bosandi bu yüzden, çok depresyona girdi , üzüldü ama zaman herseyin çaresi kendini toparladı ve yeni bir adamla tanıştı, evlendi. Sonradan gördüğümde şunu dedi bana , boşuna 5 ay dayanmısım aman düzelecek aman evlilik kutsaldır diye. Şunu da söyleyeyim bu beş ayda çok ünlü doktorlara gidildi , tedaviler olundu , arkadaşım çok destek oldu. Ama hep şunu söylerim, bacağı ağrısı düzeltene kadar doktor doktor gezer , her türlü tedaviyi eksiksiz uygular ama konu karısıyla cinsel ilişkiye girmeye gelince erteleyen , bosveren, bahaneler sunan , ilgilenmeyen adamdan fayda gelmez. İki doktora gidip , bir kaç kez denemesi denemek değil, bak deniyorum aman boşanma bu yüzden rezil olmayayım demek . Bisey diyim mi zaten aktif cinsel hayatınızın olacağı, hormonal olarak istekli kaç yılınız var ki , bu adamların kendilerine çeki düzen vermesini bekleyeceksiniz?
Siz haklısınız ama diğer tarafta haklı.Cinsellik önemli evet ama ortada uğraşan eşini mutlu etmek için çaba gösteren bir eş varsa onu öyle ortada bırakmakta hainlik olur gibi geliyor bana(kendi düşüncem)Tabi isteksizlik,tutkusuzluk başkadır.İnsanlar eşini arzulamaz,tutkulu olmaz ise bu bir sorun.Herşeyin bir çözümü vardır neticesinde.Burada en tecrübeli kişilere gitmek daha mantıklı gibi geliyor.Benim bildiğim Berk Karataş ve Haydar Dümen bu konuda en iyi ürologlar.Bunlara başvurmak en mantıklısı.

Siz haklısınız ama diğer tarafta haklı.Cinsellik önemli evet ama ortada uğraşan eşini mutlu etmek için çaba gösteren bir eş varsa onu öyle ortada bırakmakta hainlik olur gibi geliyor bana(kendi düşüncem)Tabi isteksizlik,tutkusuzluk başkadır.İnsanlar eşini arzulamaz,tutkulu olmaz ise bu bir sorun.Herşeyin bir çözümü vardır neticesinde.Burada en tecrübeli kişilere gitmek daha mantıklı gibi geliyor.Benim bildiğim Berk Karataş ve Haydar Dümen bu konuda en iyi ürologlar.Bunlara başvurmak en mantıklısı.
Haydar Dümen zaten vefat etti. Ya bisey dicem ne kadar uğraşıyor, ya da uğraşıyormuş gibi görünüyor, ne yapıyor her hafta doktora mı gidiyor ya da eşi artık ısrar edince baskı yapınca mı? 1 yıl, 3 yıl, 5 yıl uğraşıp da düzelmeyecek hiç bir sürüm yok. Kanser olsa insan tedavisi okadar uzun sürmüyor. Kanser olsa adam sınavım var diye bekler mi, doktora gidip ay ben bu doktoru beğenmedim der mi, tedaviyi bahanelerle yarim birakir mi? Burda yazanlardan hep anlıyorum ki adamların o kadar da çabaladığı falan yok. Ancak kadınlar kollarından sürükleyerek götürüyor. Burda doktor tavsiyesi, tedavi tavsiyesi arıyorlar. Bir müvekkilim doktora beraber gittiklerini ama kocasının hiç konuşmadığını, sonra da bahaneler bulup bir daha gitmediğini söylemişti. Hep kadından sabırla yaklaşması bekleniyor ama o sırada kadın tükeniyor, kendi akıl sağlığını kaybetmeye başlıyor. Hiç unutmadığım bir kadın müvekkilim vardı, sevgililer gününde kocası altın bileklik mı ne almıştı, sinir krizine girdim demişti o bilekliği görünce, bana kocalık yaptığı yok , gidip altın bileklik almış demişti. O bilekliği boğazına sokasım gelmisti demişti. Bunu bana söyleyen kadını önceden de tanıyorum, çok iyi nazik ve sabırlı bir insandır, ne hale gelmişti. Burda artık sabır ve anlayışın bittiği, kadının kendi kendini tükettiği bir nokta var , konu sahibi ve diğer bu durumu yaşayanlar açıkça psikolojik sağlıklarını kaybetmeye başlamışlar. Artık bu noktadan sonra sabretmek , kendini kandırmaktan başka bir şey değil. Kendini aman bir doktora gidelim düzelecek masalına inandıran bir kadın, tedavi için uğraşıyormuş gözüken bir adam.

Haydar Dümen zaten vefat etti. Ya bisey dicem ne kadar uğraşıyor, ya da uğraşıyormuş gibi görünüyor, ne yapıyor her hafta doktora mı gidiyor ya da eşi artık ısrar edince baskı yapınca mı? 1 yıl, 3 yıl, 5 yıl uğraşıp da düzelmeyecek hiç bir sürüm yok. Kanser olsa insan tedavisi okadar uzun sürmüyor. Kanser olsa adam sınavım var diye bekler mi, doktora gidip ay ben bu doktoru beğenmedim der mi, tedaviyi bahanelerle yarim birakir mi? Burda yazanlardan hep anlıyorum ki adamların o kadar da çabaladığı falan yok. Ancak kadınlar kollarından sürükleyerek götürüyor. Burda doktor tavsiyesi, tedavi tavsiyesi arıyorlar. Bir müvekkilim doktora beraber gittiklerini ama kocasının hiç konuşmadığını, sonra da bahaneler bulup bir daha gitmediğini söylemişti. Hep kadından sabırla yaklaşması bekleniyor ama o sırada kadın tükeniyor, kendi akıl sağlığını kaybetmeye başlıyor. Hiç unutmadığım bir kadın müvekkilim vardı, sevgililer gününde kocası altın bileklik mı ne almıştı, sinir krizine girdim demişti o bilekliği görünce, bana kocalık yaptığı yok , gidip altın bileklik almış demişti. O bilekliği boğazına sokasım gelmisti demişti. Bunu bana söyleyen kadını önceden de tanıyorum, çok iyi nazik ve sabırlı bir insandır, ne hale gelmişti. Burda artık sabır ve anlayışın bittiği, kadının kendi kendini tükettiği bir nokta var , konu sahibi ve diğer bu durumu yaşayanlar açıkça psikolojik sağlıklarını kaybetmeye başlamışlar. Artık bu noktadan sonra sabretmek , kendini kandırmaktan başka bir şey değil. Kendini aman bir doktora gidelim düzelecek masalına inandıran bir kadın, tedavi için uğraşıyormuş gözüken bir adam.
Kendini aman bir doktora gidelim düzelecek masalına inandıracak cahillikte bir kadın değilim. 5 ayda bu meseleden boşayacak kadar vicdansız hiç değilim.Karşımda çabalamayan bir adam yok. Yine başkalarının konusuyla karıltırdını sanırım :) 5 yıl çok uzun doğru. Ama bu mesele düzelmiyor düzelmeyecek hadi boşanalım naaıl denir ki?

Kendini aman bir doktora gidelim düzelecek masalına inandıracak cahillikte bir kadın değilim. 5 ayda bu meseleden boşayacak kadar vicdansız hiç değilim.Karşımda çabalamayan bir adam yok. Yine başkalarının konusuyla karıltırdını sanırım :) 5 yıl çok uzun doğru. Ama bu mesele düzelmiyor düzelmeyecek hadi boşanalım naaıl denir ki?
10 yıl sonra dersiniz merak etmeyin ama ozaman zaten çok geç olacak. Napiyor çabalayıp, doktora gitti diyelim düzenli gidiyor mu ? Gerçekten bu durumun neden kaynaklandığına ilişkin en küçük bir sebep bulabildiniz mi 5 yılda? En küçük bir ilerleme var mı? Her gün mü çabalıyor bu konu için yoksa , sizin israrlariniz neticesinde .mi? Bursa da cinsel terapist başlığımız var , kocanız neden aramıyor ve araştırmıyor doktorları? Tüm bu soruları yanitladiginizda , eşinizin kendine ait bu cinsel sorununu çözmek yerine aslında sizi oyalamaktan ibaret olduğunu göreceksiniz. Yoksa 5 yılda neler neler yapılır istenince . Cinsel yönden sizi tatmin etmeyen bir evliliği bitirmek istemek neden garip geliyor size ? Bu yüzden evlilik mi biter diye düşünüyorsanız, ben size söyleyeyim hem de nasıl bitiyor. Siz bosanmayacaksiniz , bu kesin ama burda konu açıyorsunuz, sürekli siz çabalıyorsunuz demekki sizin için çok ama çok önemli bir konu ve sorun. Bir 5 yıl daha çabalar, sonra sakinleştirici bir kaç ilaç kullanmaya başlar herseye, bu evliliğe bile alışırsınız. Çünkü ben buraya çok net yazıyorum bundan 5 yıl sonra Nive8 demişti duzelmeyeceğini dersiniz.

Size zor gelmesini çok iyi anlıyorum, onur kırıcı bir durum ancak evliliğin temel parçalaeondan biri cinsellik. Yemek var susuz da yaşarım diyemediğimiz gibi cinsellik olmadan da evlilik yaşamıyor. Bu temel bir ihtiyaç. Eşleri birbirine bağlayan asıl köprü ama toplum bizi bu konuda öyle bastırmış ki yok saymaya çalışıyoruz. Şöyle düşünün vajinanız olmasa bu adam sizinle evlenir ya da evli kalır mıydı? Aslında ikisi aynı şey. Kimse size boşanın diyemez ama seçenekler ortada ya bu deveyi böyle güdeceksiniz ya bu diyardan gideceksiniz.

ha başka çözüm derseniz yapay penis ya da penis kılıfı alıp durumu idare etmenin ortak bir yolunu bulacaksınız

Merak ettim kusurıma da bakmayın, eşiniz verilen egzersizleri harfi harfine yaptığı ilaçları kullandığı halde mi gelişme kaydedemiyor. Bu kısımdan emin misiniz?

Öncelikle tüm konuları okudum. Eşinizin bir şeyler yapmaya çalışıyor ama önemli olan bunu devam ettirmek ge pozitif düşünmek. Terapiye devam etseniz Mutlaka sebepleriine ulaşırsınız. Gitmenjz evet gidiyoruz Çabaliyoruz gözüksün diye olmamali. Tatmin olmak için illa penis e ihtiyaç yok ancak bu şekilde de surduremeyecekseniz gittiğiniz tedavilerin en azindan olumlu olacağını düşünerek hareket edin. O zaman beb elimden geleni yaptım dersiniz. E zaten ise yaramayacak gidiyoruz ama kafasıyla gittiğiniz terapiden zaten başarı gelmez ve bu hemen olacak bir yöntem olmaz. Tavsiyem en azinan 3 ay terapi sürecini birlikte yönetin gerçekten cabalayarak iki taraflı ilerleyin. Sonra olumsuzluğa dönün. Bi cok şey beynimizde bitiyor malesef. Kendimiiz beynimizi yonetemedivimiz sürece hayatımızda değişiklik olamıyor.

Ayrıca eşiniz tahmin ediyorum pek cinsel deneyim yaşamamış,ebeveynleri tarafından bu konuda yönlendirilmemiş. Ergenlikten gelen korkarak hzlica yapilan mast malesef bu duruma sebep. Emin olun o sizden çok iyi olmasını istiyordur. Ama malesef toplumumuzDa küçüklükten berj bu konularda utandiriliyoruz. Suçlayarak ve olumsuz düşünerek malesef hiç birsey değişmez diye düşünüyorum. Eğer asabilirsenz birlikte emek ve çaba vererek ilerleyebilirsiniz. Oncelikle konuya senin sorunun diye degil bizom sorunmuz diye bakmak gerek diye dusunuyorum. Nacizane tavsiyelerim Allah yardımcınız olsun

X